Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dankaa

Popęd seksualny 16latki

Polecane posty

Gość Dankaa

Za 2 miesiące skończę 16 lat, ale zaczynam martwić się moim popędem seksualnym. Nigdy faceci nie pociągali mnie, nie miałam swojego \'typu\', nie miałam ochoty pocałować mojego chłopaka... zgodziłam się dla niego, a teraz jest mi właściwie wszystko jedno czy się całujemy, czy też tylko przytulamy. Mój chłopak rzucił hasło, że może jestem za młoda i \"hormony nie zaczęły buzować\" - czy to może być prawdą? I co to dla mnie oznacza na przyszłość?

Gość czekoladabombolada
Nie liczy sie wiek... a rozum.... I z własnego doświadczenia radze ci poczekać na tego jedynego... bo pózniej można żałować albo sie zrazić.... A popend można uspokoić jakoś...

Gość Mr brrrr
jestes jeszcze malo dojrzala, ale sprobuj najpierw odkryc swoje cialo...podotykaj sie tu to tam, powodzenia.

Gość Dankaa
Do seksu mi się nie śpieszy, ale chyba mój chłopak powinien mnie pociągać, żeby po prostu związek był udany? Nawet bez seksu...

Gość czekoladabombolada
Tak można zmiejszyć ochote na te sprawy... A przystojny jest chociaż?

Gość Dankaa
Koleżanka powiedziała, że tak xD Ale serio - nigdy nie podobał mi się żaden facet fizycznie. W moim chłopaku podoba mi się to, jaki jest :)

Gość czekoladabombolada
Wygląd nie jest najważniejszy liczy sie to co w środku... Ale jeżeli cie wogóle nie pociąga to też nie za dobrze... może jeszcze nie dojżałaś do tego.... czaami trzeba i do tego dorosnąć...

Gość sierotka22
to chyba zależy od charakteru, ja mam 22lata i mi to nie przeszło, mogę myśleć o seksie, ale żeby naprawdę mieć na niego ochotę z jakimś chłopakiem to chyba musiałabym być jakoś śmiertelnie zakochana, a to sie raz na ruski rok dosłownie zdarza, jak mi sie chłopak tylko podoba to nie mam ochoty zbytnio na żadne pieszczoty... może jakieś zahamowania psychiczne, nie wiem, ale to przeszkadza...

Gość Martuśka17
Ochota przyjdzie sama,potrzeba czasu....