Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**julcia**

CEL - SZCZUPLEJSZE JESIENIĄ! - zapraszam!

Polecane posty

no ja wlasnie nie mialam zastoju bo co najleopsze misiac cwiczylam dzien w dzien i shcudla 5 kg a drugi miejsia cprzestalam cwiczyc i schudlam koeljne 5 tak sobie metabolizm wyrobilam ;) potem waga stanela na 10 czyli shcudlam 10 kg i stalam w miejscu do teraz az znowu nie cwicz ejuz 2 tyg i 2 kg znowu mniej... bardzi latwo mi shcudnac ;)

cwicze na plaksi brzuch talie osy i zgrabne nogi uda i posladki.... mi te cwiczenia daja efekt ktorego oczekuje ;) wdziek.info tam sa te cwiczenia po prawej stronie ;) i duzo innych i jaje polecam ;)

na nogi to oczywiscie najpierw aeroby: bieganie, plywanie, skakanka, rower(ale trzeba uwazac przy rowerze zeby sie nie rozbudowaly) oczywiscie po tym rozciaganie bo bardzo ladnie wysmukla. No i radzilabym tez akies cwiczenia silowe, bo lekko zarysowane miesnie ladnie wygladaja A ramiona to pompki i cwiczenia jakiekolwiek z hantelkami

miesnie moze i wiecej waza, ale maja mniejsza objetosci niz tluszcz wiec sa szczuplejsze, ale plywajac rownie powinny ci schudnac ramiona

ja jak chodziłam na siłownię to właśnie zarysowały mi się mięśnie po zewnętrznej stronie ud ale walczę ze zgubieniem tłuszczyku po wewnętrznej u góry tak wiecie:) a na boczki co??

na boczki cwiczenia na talie osy.. jezu podalam wam stronke... wdziek.info cwiczenia natalie osy sa na boczki.. roznowczesnie z cwiczeniami na plaski brzuch daja tak zarabisty efekt ze zrobilam je jeden miech teraz jestem w polowie i boczkow praktycznie nie mam juz wcale... tzn nie mam bo ze spodni nic mi nie wyplywa mam fadna talie wreszcie ;)

biegałam kiedyś, ale jakoś nie zniknęły.... w ogóle powiem Wam, jest taki motyw, że boczki mogą się zrobić np jak się ma problemy z kością ogonową no i tym wszystkim w okolicach:) tzn ja od czasu do czasu jeżdżę sobie na takie masaże i babka mi te \"boczki\" rozmasowywała... w sumie robię dużo brzuszków, codziennie, skośnych też. może jest w tym jakaś prawda... nie wiem... chyba do niej pojadę;) masuję sobie je też sama wieczorem , nacieram jakąś oliwką, albo mleczkiem

spiaca krolewna robilam cwiczenia z tej strony przez miesiac i nic! wiec nie kazdemu pasuja a w ogole to nie znosze monotoni w cwiczeniach wiec wole sama cos porobic

a ja tam jestem leniem strasznym :P hej złośnico, mogłabys mi napisać jak sie mierzy te uda? tzn w którym miejscu dokladnie, czy napiete czy luzno czy jak:P

witajcie dziewczyny :)... mozna sie dolaczyc?:D ja 25.5 mialam wage 82kg, do konca czerwca zgubilam 10kg, zrobilam przerwe w odchudzaniu i juz teraz wracam, jestem 5 dzien na owocowo-warzywnej ;)..te 10kg schudlam na diecie 1000kcal i na duuuzym ruchu :)... potem w sumie chcialam sprawdzic czy mi to wroci - nie wrocilo :)...

witam planuję rozpocząć norweską dietę, ale pierwsze chce spróbowac z kopenhadzka. Czyli do końca wakacji chce obskoczyć te 2 diety. Czy to jest dobry pomysł? Zaznaczę przy tym że na 173cm ważę 77kg! Chcę się też dowiedzieć czy wystąpił u kogoś efekt jo-jo? Jak się trzymacie/ trzymałyście na tej diecie? I ostatnie pytanie: czy warto?

:) ja stosowalam kiedys kopenhaska -nie polecam.. calkowicie rozregulowala mi organizm, mialam problem nawet ze snem, schudlam 7 kg ale w ciagu kilku dni mialam tyle z powrotem..

mam pytanie dziewczyny - zwlaszcza Ty - Spiąca Królewno, napisalam ze duzo cwiczysz i wogo,le, powiedz mi jakies fajne cwiczenia na uda, posladki i brzuch... ja cwicze ale widze ze te juz mi nie pomagaja, a mam ten problem ze z tych wlasnie partii ciala nie chce mi duzo zejsc, troche zeszlo ale wygladam zle, wszedzie ladnie a tu wszystko wywalone:/... naprawde duzo cwiczylam, prace tez mam bardzo fizyczna, co doradzisz?? moglby byc nawet jakis drobny sprzecik do cwiczen, ale wiadomo - nie za drogi;)

bo takie diety to tylko pozbywaja sie z oragnizmu wody i innych wartosciowych rzeczy i tak oslabiaja ze nie masz sil cwiczyc a potem koniec diety i efekt jojo... wiec dziewczyno zadnych takich diet a jak juz to 1000 kcal i cwicz a nie katuj sie nie jedzeniem... zdrowa dieta to zmienienia trybu zycia na stale a nie wprowadzenie masakrycznego rygoru....

jak juz pisalam ja cwicze hmm te cw ze stronki wdzięk.info na plaski brzuch talie osy i zgrabne nogi i posladki i one mia daja efekt s atam te zcwiczenia na wewnetrzna strone ud.... pilka jest tu bardzo przydatna i ona jest tania... a na brzuhc to twister ale ten sprzet to raczej drogi.. powiem tez ze ja mam pas z mango vibroaction i z polaczeniu z cwiczeniami to on daje efekt fajny ale jakos zapominam od 2 miesiecy go uztwac haha leniwa jestem ... ;P