Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**julcia**

CEL - SZCZUPLEJSZE JESIENIĄ! - zapraszam!

Polecane posty

witajcie moje drogie :) ostatnio weszłam na wagę i załamałam się, kiedy zobaczyłam tą okropną dwucyfrową liczbę z siódemką na początku... postanowiłam zacząć odchudzanie :) ale nie jakieś super szybkie, mimo że wyjeżdżam niedługo na wakacje na tydzień, ale takie, które da mi wieloletnie efekty :) chciałabym wyglądać szczuplej we wrześniu, może w październiku... a jeśli nie wyjdzie to w listopadzie ;-) moim celem jest schudnąć do 58kg! a mam... o 12 za dużo:O Czy jest tu ktoś wytrwały, często siedzący na necie, nie uśmiechający się zbytnio patrząc na wałeczki tłuszczyku w lustrze, chcący podjąc wspólną walkę z własnymi słabościami i wygrać piękną sylwetkę?:) pozdrawiam i zapraszam, Julcia :D

pomoze! nie sluchaj ladaco! Ja juz jestem na innym topicu, ale moge tu wpadac tez. waze 57a chce 52, moze 50 i rowniez wole wolniej i zdrowo sie odzywiac

Gość
spróbuje:D

Hey ja tez jestem już na kilku tematach, ale mam dużo do zrzucenia:( więc mogę do Ciebie się dołączyć:)

Cześć Julcia! mój topik podupada, więc ja również chętnie się do Ciebie dołaczę. Co prwada ja zaczynałam z 70 kilogramami i w zasadzie jestem już na finiszu. Osiągnęłam swoje wymarzone 60 kilo (aż w 9 miesięcy!!), ale teraz mam ochotę dobić do 58, tak jak Ty:) Na moim przykładzie widac, że można schudnąć, wystraczy się trochę ograniczyć i poruszać. napisz coś o sobie. Ile masz wzrostu i co zamierzasz jeść? Będziesz ćwiczyć? pozdrawiam

Hey :) Ja również się podłączam pod temat :) W grupie raźniej, ja ważę 54kg.. a chciałabym poniżej 50, minimum to 45kg :)

dasz rade osiagnac cel.. kazda da jak naprawde sie postara... ja juz zgubilam w 2 miesiace 10 kg..... i teraz chce kolejne 10 zgubic... a idzie mi to jak po masle bo cwicze i w sumie to jest najwazniejsze zeby cwiczyc diet nie robie bo nie chce efektu jojo tyle ze ja nie potrzebuje diety bo nie jem duzo.. jem 5 posilkow dziennie i z niczym nie przesadzam ;) a jak mam na cos smakaka to to wcinam ale nie w porcji XXL ... i tez zaczynalam od wagi 70 kg ... teraz 60 i znowu kolejne 10 gubienia w trakcie i juz 2 tygodnie cwicze i... 2 kg za mna i co najleosze jak przestaje cwiczyc to waga sie juz utrzymuje ;) pozdrawiam

Pebi - cieszę się, że jesteś i gratuluje osiągnięć dotychczasowych :) mam nadzieję, że nie szybko zrezygnujesz z pisania na kafeterii :) złośnica - 170cm to właśnie tak fajnie :) ja mam trochę mniej... jak dawno temu robiłaś zdjęcie na nk? Karolinita - super, jesteś moim pocieszeniem :P ja jednak chciałabym troszeczke szybciej... hehe :) mam osiemnastkę w grudniu i chciałabym juz miec te 58kg:P BlackNice - 45kg? matko boska hehe po co Ci to? ile masz wzrostu?

julcia--- fajnie, że jesienią, bo prawie wszystkie tematy związane z naszym zimnym latem:) BlackNice--- nie za mało chcesz ważyć? ile masz wzrostu? ale oczywiście powodzenia życzę i wytrwałości:):* oj, Śpiąca Królewana89---- ale dobrze, że to napisałaś..ja również jem teraz małe posiłki, ćwiczę codziennie i aż miło czyta się Twoją wypowiedź:) strasznie mnie podniosłaś na duchu, naprawdę, dziękuję:):* aż chce się żyć! :D

śpąca Królewno, nie wiem jakim cudem dokonałaś tego, że w dwa miesiąc schudłaś 10 kilo. Mi to zajeło ponad pól roku!!! A robiłam i robię dokładnie to co Ty. jem 5 małych posiłkow, ćwiczę 4 razy w tygodniu. Mam dobra przemiane materii, więc nie wiem gdzie tkwi ten haczyk?;) Normalnie, aż trudno mi uwierzyć, że bez drastycznych cięc w jadłosipisie straciłas aż tyle kilogramów!!! Pozdrawiam:)

Raczej nie zrezygnuje, bo pisanie tutaj mi pomaga, bo wiem że inni tez walczą tak jak ja:) Miałam swój topik, ale już prawie umarł, dziewczyny chyba się poddaly:( Ja do końca roku chciałbym zejść do 77kg, więc w sumie w tym czasie co ty jakieś 10kg:) Po mnie nie widać aż tylu kilogramów, jak chcesz zobaczyć to w moim temacie są moje zdjęcia z przed odchudzania:) mysle że 70kg mi wystarczy no może 65kg:P

hej ja schudłam 15kg etapami dziś moja waga to 57kg wzrost 160cm lat 45 i jestem szczęśliwa

karolinita pisze prawde moze dlatego tak szybko mi sie udalo ze ja nigdy nie bylam gruba tlyko ostatnio mialam ciezki okres i przybralam wiec przybralami syzbko spalilam.... i to nie tak ze wiesz bez zsdnych drastycznych rzeczy... cwiczylam codziennie na nogi uda brzuch talie i tylek 2 odizny dziennie.... 5 posilkow dziennie zero alkocholu itp itd... nie jadlam slodyczy i tlustych rzcezy.. tylew ze dla mnie to nie byl super rygor bo ja nie jem duzo i nigdy nie jadlam....

Aaaa, no to całkiem zmienia postać rzeczy.... ja zawsze wazyłam trochę więcej niż powinnam i pewnie dlatego mój organizm tak się wzbraniał przy traceniu tych kilogramów. Poza tym jesteś ode mnie młodsza o pięc lat i myślę, ze to tez ma jakiś wpływ na dietę, bo pewnie masz szybszy metabolizm, chociaż nie ma na to reguły. No coż, najważniejsze, że obie odniosłysmy sukces- nieważne w jakim czasie:) Pozdrawiam

ojej dziewczyny ale sie rozpisałyście :P hehe Spiąca Królewna - 10kg w dwa miesiące to wychodzi średnio ponad kilogram na tydzień ... i nie miałaś t.zw. zastoju?

Kurczę, powiem Wam Dziewczyny, że moją największa bolączka podczas diety były słodycze. najlepszy sposób, żeby jednak jakos przetrwać dietą (tą długotrwałą- jak w moim wypadku) to robienie sobie, jak ja to naw=ywam, dnia jokera w ciągu tygodnia. Dla mnie to niedziela. Chodzi o to aby przez sześc dni jeść według zaplanowanej diety, a siódmego dnia pozwolić sobie na pewne odstępstwa. Od razu zaznaczam, że nie leciałm w każda niedzielę do Mc Donald's i zjadałm pięc zestawów na raz tylko serwowałm sobie jakiś jeden słodki posiłek albo szłam na jakiś fajny obiad do kanjpy. Ni utrudniało mi to dietowania, a dawało wielką przyjemność. Myslę, że gdyby nie ten jeden dzień przyjemności w tygodniu to rzuciałabym dietę w cholerę;)

Karolinita--- :) ja też kiedyś postanowiłam sobie, że w niedzielę będę miała taki dzień wolny, ale niestety w poniedziałek też zaczęłam robić, wtorek itd;) zależy do silnej woli. ja miałam dawno temu taki plan, już o tym nie myślę:) dzisiaj jadę do rodziny i jak to na takich spotkaniach jestem mega dużo jedzenia, nawet jakbym chciala nic nie jeść, bo nie lubię takich typowych ciast i typowego uroczystego jedzenia.. no wiecie;P to i tak wszelkie ciotki i nie ciotki będą mi wmuszać wszystko... :/ nie cierpię tego strasznie. albo jak koleżanka częstuje i wyśmiewa, że co się będziesz odchudzać:/ oj, mam nadzieję, że nikt nie wepchnie mi dzisiaj nic na siłę...

dobry pomysł z tym dniem jokera hehe :) jesli o mnie chodzi to od jutra zaczynam... łatwo nie będzie, bo ja po prostu KOCHAM SŁODYCZE... zesrałabym się za czekoladą że tak powiem :D za tydzień was na tydzień opuszczę bo wybieram się nad morze, ale potem na pewno do was wrócę i będziemy dalej dietować :) kurcze... dla mnie najgorsze będą słodycze i alkohol... należę do osób towarzyskich i alkohol mocno utrudnia mi dietę...

julcia to u mnie zupełnie inaczej, kocham takie rzeczy jak świeże pieczywo, wszelkiego rodzaju kluski czy pierogi (tylko nie z owocami bo nie cierpie;P) alkohol dla mnie mógłby nie istnieć, za często jestem kierowcą;P słodycze- hmhm raz na jakiś czas :) u mnie problem polegał na tym ze słodyczami, że umilałam sobie nimi życie mieszkając sama:)