Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaniołekkk

BOLI JAK CHOLERA

Polecane posty

Gość aaaniołekkk

Jakiś czas temu okazało się, że jestem w ciąży ( oboje z moim facetem mamy swoje lata , ja 26 , on 28) test z krwi to potwierdził On cieszył się jak małe dziecko , ja też, jednak bardzo, bardzo krótko, bo niestety bardzo szybko straciłam to dzieciątko - wiem, że bo płód był za słaby i gdyby tak się nie stało to dzidziuś mógłby być chory - tak mi lekarz powiedział, ale BOLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOLI jak cholera, tym bardziej, że ta ciąża nas zaskoczyła, oboje byliśmy jednak bardzo szcześliwi, ale BOLI jeszcze bardziej ponieważ mój facet świadomie na dziecko nie potrafi się zdecydować. Od roku sypamy ze sobą bez zabezpieczenia, jednak nie kochamy się do końca, Jak zaszłam w ciążę to się cieszył, był szczęsliwy. Po tym jak się okazało, że dzieciątka już nie ma =, był podłamany trochę . ale świadomie nie chce starać się o dziecko a ja po tym zdarzeniu jeszcze bardziej chcę, bo chociaż przez chwilę byłam mamą BOŻE jak mnie to BOLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość slowly111
Może teraz twój facet się przestraszył tego, że to moze sie powtórzy( tfuuu! ) i nie chce tego ponownie przezywać..chyba musisz odczekać..

bardzo ci współczuję ,ale będziesz jeszcze miała dzieci ,jesteście b. młodzi ,zobaczysz .śmierć dziecka narodzonego czy nie tak samo boli ,tylko w twoim przypadku szybciej to minie życzę wam zebyscie mieli i dochowali się jak najszybciej upragnionego dziecka .

Gość aaaniołekkk
wiem, że muszę poczekać ale on wcześniej tez odkładał decyzję o dziecku na później, a jak sięokazało, że jestem w ciąży to cieszył sie jak wariat

Gość aaaniołekkk
wiem, że jesteśmy jeszcze młodzi, ale mimo wszstko to BOLI śni mi sie to po nocach, nie potrafię się z niczego cieszyć