Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaa26

poradzcie co zrobic, jak zareagowac jak sie odezwie

Polecane posty

Gość dziewczynaa26

dziewczyny, prosze szybko o rade... spotykam sie od 3 miesiecy z pewnym chlopakiem, na co dzien jest fajnie, mamy duzo kontaktu ze soba, ktory zwykle on inicjuje. Nie moze wytrzymac 2-3 godzin bez chociazby smsa do mnie. No ale ostatnio cos sie psuje tzn ja wyjechalam teraz na weekend do rodzicow, wczoraj on (teoretycznie) byl w pracy pewnie gdzies do popoludnia, odezwal sie jakos z raz, ja niby mialam isc na impreze tutaj sama, ale nie poszlam i on o tym wiedzial, potem dzwonil wieczorem, ale nie widzialam i nie odebralam i wiecej od tej pory sie nie odezwal, mysle ze poszedl na impreze, napisalam smsa wieczorem, ale zero odzewu, wczoraj od okolo 17 zero kontaktu (nigdy takiej dlugiej przerwy nie bylo). Wkurza mnie to, ze jak juz poszedl na impreze (czego nie jestem pewna) to zapomnial o bozym swiecie i zero kontaktu, a jak ja wyjechalam na wyjazd sluzbowy to pisal co pol godziny, co robie z kim itd. Jak mam teraz zareagowac jak sie odezwie, nie chce zeby myslal ze tylko czekam na jego znak, ani ze sie nim przejmuje. Czy bedzie dobrym planem jak udam ze nic sie nie stalo, powiem ze spotkalam sie wczoraj ze znajomymi i bylo fajnie? Czy moze wlasnie powiedziec mu ze wkurza mnie to, ze tak to pisze ciagle, a jak poszedl na impreze, to sie wcale nie odezwal i ma mnie gdzies? Nie chce zeby wiedzial ze mi zalezy.

Prawde. Powiedz to co czujesz że chcesz powiedzieć. W sumie nie wiesz dlaczego się nie odezwał.

Gość a skad piszesz
ja bym tam nie dała nic po siebie poznac?? a moze mu sie cos stało?? trzeba tez wziasc pod uwage............ jak cos odezwij sie sama napisz "hej co tam porabiasz? jak po weekendzie pozdrawiam"

Gość dziewczynaa26
no i sie odezwal, napisal, ze wczoraj przyszli do niego znajomi i popili i potem nie chcial mi zawaracac glowy po alkoholu (kiedys powiedzialam mu ze nie lubie rozmawiac z nim przez tel jak wypil bo jest upierdliwy). Na razie nic sie nie odzywam, ale chyba powiem ze nie wkurza mnie cos takiego.

Gość dziewczynaa26
powiem ze wkurza mnie oczywiscie :)

Gość ile on ma lat

prosze szybko o rade." szybka rada ? WYRZUĆ SWOJĄ KOMÓRKE DO KOSZA :)