Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba zazdroooosnicccaaa

Ogląda się za innymi...

Polecane posty

Mój facet często ogląda się za innymi kobietami. Zawsze mu mówiłam, że jak tylko patrzy to ok, ale to mnie coraz bardziej irytuje. Bo tu nie kończy się na zerkaniu. Na imprezie wymienia znaczące spojrzenia z kolegami jak przechodzi jakaś dziewczyna, komentuje je i to przy mnie. Ostatnio zdenerwowało mnie, że jak wracalismy z imprezy to stwierdził, że dla kogoś kto przyszedł sam to bylo dużo fajnych lasek do "wyhaczenia". Zrobiło mi sie wtedy strasznie przykro i bylam zła. Waszym zdaniem miałam powód, czy przesadzam? Naprawdę każdy facet tak ma?

Gość moj tez tak ma

Gość jgghjgk
według mnie to jakiś wyjątek przecież to nie podobne do żadnego faceta ,oglądać się za dziewczynami, dziwny jakiś

Gość mam ten sam problem
moj chlopak tez komentuje inne laski i mowi ktora jest fajna itp., a mnie nigdy w zyciu nie skomplementowal chociaz sama jestem spoko laska. strasznie mnie to wkurwia , jestem przez to cholernie niedowartosciowana. rozumiem o co ci chodzi.

Gość też B
to że się ogląda to nic takiego, przecież ma prawo.. Ale, że ogląda się niedyskretnie w Twoim towarzystwie to źle, bardzo źle i jeszcze komentuje na głos... Dla mnie to prostak!

Gość mam ten sam problem
wiadomo ze ladna kobieta zwroci uwage kazdego mezczyzny...ale jak nasi faceci sa z nami to maja wielbic i podziwiac nas!!! a jak wola inne to niech do nich wypierdalaja!!!

No własnie to komentowanie najbardziej mnie denerwuje. Odkąd sie spotykamy to mówiłam mu że patrzec może, ale on to robi wlaśnie w taki bardzo irytujący sposób. A jak się na niego spojrzę w tym momencie co akurat rozmawia z kolega o jakiejś lasce to robi takie glupie "ciiii" albo zaczyna gadke jak to on mnie kocha. A to jeszcze bardziej mnie wkurza, bo czuje się jak idiotka.

Wogóle ja to chyba jakas niedzisiejsza jestem. Zawsze myślałam że jak mężczyzna jest zakochany w kobiecie to poza nia świata nie widzi, a co dopiero innych kobiet. Myslałam, że wtedy nawet te najladniejsze dziewczyny nie mogą się dla niego równać z jego kobietą. A tu sie okazuje inaczej. Zakochany mężczyzna wracajac ze swoją kobietą stwierdza, że na imprezie było duużo fajnych lasek do poderwania :/

Gość też B
w takim razie zacznijcie robić to samo i też komentujcie na głos:D efekt gwarantowany;)

Gość mam ten sam problem
ja przez zachowanie mojego chlopaka juz od pewnego czasu mam kompleksy i czuje sie niedowartosciowana a wczesniej zawsze uwazalam sie za atrakcyjna dziewczyne, faceci dawali mi odczuc w roznych sytuacjach ze jestem atrakcyjna...ale moj nigdy mi nie powiedzial ze jestem ladna, ze mu sie podobam, ze fajnei wygladam..za to o innych laskach tak gada :(

Gość mam ten sam problem
autorko, tez kiedys myslalam tak ja Ty...ale widac mocno sie mylilysmy :(

mineło 12 min :) jak dotad same żale i wymiana brudów :) a jakies wnioski ?

Gość mam ten sam problem
wniosek? prosze bardzo: cudze chwalicie, a swego nie znacie. w przelozeniu na sytuacje opisana w topicu powinien ten wniosek brzmiec tak: kobieta przestaje podobac sie facetowi kiedy stanie sie juz jego.

Smutny ten wniosek. Czyli idąc dalej trzeba caly czas grać troche niedostępną, żeby facet nie byl nigdy całkiem pewien co go czeka.

kobieta przestaje podobac sie facetowi kiedy stanie sie juz jego." małe sprostowanie :) kobieta przestaje podobac sie pseudo facetowi kiedy stanie sie juz jego to ze ogląda sie z ainnymi , to ze komplementuje ,to ze rzuca głupimy textami ...to nic :) Dla prawdziwej kobiety znajacej swoja wartosc takie zachowanie przeleci jej koło uszu... jesli sie powtórzy ,zmieni obiekt :) PROSTE

Gość mam ten sam problem
niestety tak wlasnie jest autorko...byc moze na poczatku oni rzeczywiscie poza nami swiata nie widza. ale tak jest tylko na poczatku. potem staja sie pewni siebie bo mysla ze i tak juz nalezymy do nich i pozwalaja sobie np na takie komantarze o innych dziewczynach itp. wyglada na to ze my musimy postepowac z nimi tak samo.

Gość mam ten sam problem
regres ma racje: moze w pewnym momencie tzreba zmienic obiekt :D

Regres - nie takie proste jeśli sie naprawdę kocha. Ja jestem z moim faetem dwa lata i poza tym zerkaniem i komentowaniem jest cudownie. Nie moge sie nawet skarżyć tak jak moje poprzedniczki, że komplementuje inne a mnie nie. Komplementy slyszę często, nawet bardzo często. Tylko to oglądanie za innymi mnie drażni. Gdybym wiedziała, że tylko na patrzeniu sie skończy. Ale nie mam pewności, że kiedys jak tak będzie zerkać nie zechce też zagadać...

wyglada na to ze my musimy postepowac z nimi tak samo." nakręcąc sie można i owszem :) tylko co to zmieni ? :D

Regres - nie takie proste jeśli sie naprawdę kocha" zazdrosnica mam kolezanke :) chłop ja leje , wyzywa ,traktuje ja jak scierke :( ona nie odejdzie od niego ... bo KOCHA :) wiec sprawa jest jasna :) jesli chcesz cos zmienic to to zrobisz jesli nie chcesz zmieniac to chodziasz nie zasłaniaj sie głodnymi kawałkami o miłosci :)

U mnie ta rada, żeby postępować z nimi tak samo odpada. Nie jestem w stanie przy moim facecie skomplementować innego. Poprostu nie umiem mu zrobić przykrości. Źle bym się czula

Gość mam ten sam problem
najlepiej miec wyjebane na to co oni tam pierdola i robic swoje :D

najlepiej miec wyj**ane na to co oni tam pie**ola i robic swoje" jasne :) chuj przejabene tym skurwielom wypierdolonym :P:P:P

Gość mam ten sam problem
ty regres- ty ciagle krytykujesz a nic nie wnosisz do dyskusji :P

nie nie krytykuje :) tylko patrze z niepokojem na niektóre wypowiedzi :P