Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliktoproscho

wspólne odchudzanie. ZAPRASZAM konsekwentne i wytrwałe panie!!!

Polecane posty

Ja wlasnie skonczylam cwiczenia 40 minut na orbitreku i 200 podskokow na skakance. Nie wiem jak niektorzy moga skakac po pol godziny, bo ja po tych 200stu bylam wykonczona... Ide pod prysznic, pozniej kolacja i jedziemy do CH wymienic narzeczonemu koszule. Ja nie biore zadnych witamin, ale mysle,ze ich nie potrzebuje, bo teraz odzywiam sie lepiej niz przed dieta :) Witam nowa kolezanke :)

dziekuję za powitanie :) w porównaniu do tego co wczesniej jadłam to jak dzień do nocy (zapasłam się fast foodami) :) teraz warzywka i owoce(uwielbiam grapefruity) ciemny chlebek,kefiry,chude mięso(lubię kurczaka i indyka) itp.a witaminy biorę tylko wtedy gdy czuję że powinnam bo np.nie miałam czasu porządnie zjeść...

z takich rygorystycznych diet zawsze rezygnowałam w połowie bo brakowało mi cierpliwości a wypróbowałam kapuścianą i 10-dniową jak do tej pory....i dziękuję bardzo,wolę racjonalne odżywianie

Charlize jak masz możliwość to zapisz się na jakieś korki (znajdź jakiegoś studenta, sa wakacje więc bedzie miał dla Ciebie czas) i spróbuj zdac poprawkę. A już się uda. Nie wolno się poddawać! A ja się nie uda, to spróbujesz za rok... rok w plecy to nie koniec świata ;) Trzymaj się! Też zdawałam matme, a jak byłam na 3 roku studiów to jeszcze wos ;) Dziewczyny zawaliłam dziś tak bardzo, że juz badziej się nie da. A teraz się wybieram na piwko ze znajomymi, bo już i tak mi nic nie pomoże :D Do jutra!

zastanawiałam sie tylko wiecie nad czym? jak to możliwe że faceci nie siedzą na forum o dietach? przecież im też czasem wiszą po kolana piwne brzuchy....wychodzi chyba na to że tylko my się przejmujemy swoim wyglądem :(

pustki się zrobiły to was na dzisiaj pożegnam,zajrzę jutro :) może się jeszcze rozgadacie i dowiem się czegoś mądrego co pomoże mi wytrwać...jak na razie jestem twarda 🖐️

Dziewczynki dzięki za wsparcie ... ^^ Tak się składa, ze uczę sie z pewnym studencikiem :) ... Więc nie jest źle, 3 x 3 godziny ... Ale sie katuje mimo to bo ta matma mi cos samej nie wychodzi ... ;( No ja zaraz zjem kromeczke i idę biegać ^^ Z wiatmin to biorę Magnez + B6 Mojito aż tak źle to chyba nie jest ... ? Ja też witam nową koleżankę ... Hello ... !! Widze, że mamy ten sam problem z dietami ... Też długo nie wytrzymuje na tych sietach więc wole MŻ i jem co chce w granicach rozsądku ... miedziana_czerwien i co zadowolona jestes z matury ... ? Bo ja nawet tak ... :D Ale żałuje że ang nie wziełam na rozszerzeniu i chyba za rok poprawie wynik matury ... ^^ Ale ja kombinuje ... xD

A ja juz mam prawie caly jadlospis na jutro. Bylismy w sklepie i akurat za polowe ceny byly polskie jagody wiec je zjem na drugie sniadanie z jogurtem naturalnym. Maja tylko 32 kcl w 100gr wiec malutko. A na obiad bede miala lososia z ziemniakiem i jakims warzywem tylko nie wiem jakim jeszcze :) Ja wytrzymalam caly tydzien na kapuscianej i schudlam prawie 5 kg, ale juz ostatniego dnia bylo mi bardzo slabo i na zupe nie moglam patrzec. W ogole sobie ja zawsze miksowalam,zeby tylko ja tak przelykac i nie czuc smaku na jezyku ;) Moj narzeczony stwierdzil, ze ta zupa je przepyszna... Ja absolutnie nie podzielalam jego zdania i do tej pory mam lekkie obrzydzenie do zup jarzynowych.

Gość maliktoproscho
hej powiem wam szczerze że jak was czytam ile ćwiczycie i jak jecie to mam większą motywację i siłę walki ! a teraz rozpiszę się na temat tego co zażywam :P witaminy na skórę, włosy i paznokcie - profilaktycznie gdyż nie mam problemów. jednak jestem na diecie więc wiadomo że trzeba. dodatkowo proszki na dłuższą opaleniznę. nie pytajcie o efekty - dopiero zaczęłam :P cellulit - peeling na cellulit + krem raz w tyg peeling z kawy. i szorowanie. efekty - trochę widać ale też od niedawna zaczęłam systematycznie rozstępy.. temat najmniej przyjemny. stosowałam krem teraz kupiłam droższy i masaż. powiem wam że efekty widać. moim celem jest by stały się praktycznie niewidoczne. wierzę że mi się uda :) no a picie to zielona i czerwona 1po 1 kubku dziennie. to tyle jeśli chodzi o mnie :) aha i wszystko to robię codziennie :)

maliktoproscho a jaki krem uzywasz na rozstepy ? Ja musze cos zrobic z moimi, bo porobily mi sie na udach i sa swieze wiec maja kolor fioletowo czerwony i chcialabym sie ich pozbyc a jesli nie pozbyc to chociaz wybielic...

Dzieńdobry ... :) Ja właśnie zjadłam śniadanie ... 3 paróweczki z musztarda i kromeczką ciemnego chleba ... potem musiałam się napić kawy i do tego 2 sucharki ... A jak tam u was ... ?

Witajcie ;) Upał u nas straszny. Zjadłam o 7.00 płatki z mlekiem a przed chwilą grahamkę z serkiem i rzodkiewką. Czytam jak robi się leczo, bo kupiłam wczoraj cukinie i mam zamiar zjeśc dziś na obiad. A tak w ogóle to chyba idę zaraz spać bo musiałam dziś wczesnie wstać, a wczoraj się późno połozyłam i w związku z tym padam na ryjek ze zmęczenia... Mnie tez motywuje jak czytam co jecie, ile ćwiczycie i ogólnie jak się staracie. Wiem, że nam się uda! :classic_cool:

dzien dobry :D ja wlasnie wrocilam z pracy wykonczona, nie dosyc ze na dworze upal, to w szklarni jeszcze gorszy ;/... wlasnie jem sobie obiadek, tarte warzywa podsmazone z przecierem pomidorowym i popijam woda:).. ja mam full rozstepow i polecam krem z AVON-u, nie kazde kpsmtyki z tej firmy mi sluyza ale ten jest swietny!! po 3 dniach widzialam tak jakby cos zatykalo te roztespy... teraz zostaly mi jeszcze tylko na boczkach, z pupy zniknelo (smaruje 3 tygodnie)... a dzisiaj.... wchodze do domu i widze duza paczke :D przyszla moja kolyska :D ulalala, dzisiaj bede cwiczyc:D.. a wczoraj bylam jeszcze na basenie i plywalam 45 i dzisiaj z ciekawosci weszlam na dokladna wage i bylo przeszlo 0.6kg mniej:D.... hurrrrraaa!!!! tak wiec moje drogie Panie, mam 6 przodu:]

Witam :) Miedziana_czerwien gratuluje tej 6 steczki z przodu. Mam nadzieje,ze za miesiac tez zobacze ta upragniona 6stke :) Ja na sniadanie zjadlam kromke chleba slonecznikowego i tosta brazowego (tylko 50kcl) z szynka, slatka ziemniaczana i pomidorem. Pozniej drugie snadanie 200gr jagod z jogurtem naturalnym i wlasnie skonczylam obiad 140gr lososia i 150 gr ziemniakow ugotowanych na parze do tego mieszanka salaty lodowej, mlodego szpinaku i rukoli z pomidorami. Najadlam sie jak prosiaczek ;) Moze tez kupie ten krem z Avonu w takim razie ...

Miedziana gratulacje i pokłony po sama ziemie! :D A mi coś zupełnie nie idzie... dziś znów jem jakieś dziwne rzeczy :( Kurde muszę zebrać dupę w troki i wrócić do reżimu! Aż się boję stawać na wagę, bo mam wrażenie, że po wczorajszym obżarstwie i dzisiejszym dziwnym dniu znów będzie 72kg! :( Od teraz do wieczora już tylko maślanka i ew jakieś warzywa jak będe bardzo głodna. A wieczorem porządny trening. Musze się otrząsnąć. Chyba trzeba mnie spoliczkować, czy coś...

Mojito, moze kopniak w d... bedzie lepszy ? ;) Moze poogladaj sobie w internecie laski w strojach kapielowych i to Cie sprowadzi z powrotem na wlasciwa droge diety ?:) Ja jak sie naptarze na chude modelki w sukniach slubnych to to jest dla mnie wielka motywacja, bo w czerwu wychodze za maz i chce wygladac tak jak te chude ... ;) a nie jak baleron w bialej sukience :P

dziekuje dziekuje 🌼 mam nadzieje, ze jak jutro rano stane na wadze (z ciekawosci) to bedzie jeszcze troszke mniej :)... wlasnie zmontowalam moja kolyske, i jest super!! naprawde polecam Wam dzierwczyny ja!! nic Was nie boli i wogole, kolyska jest super!! z przyjemnoscia sie na nia usiadlam i zaczelam cwiczyc:) znaczy probowalam, cwiczyc porzadnie bede wieczorkiem:)... jej, w domu pachnie pyzami z sosem :(... wszyscy jedza, a ja nie:(... mysle, co by tu zrobic na kolacje, moze macie jakies pomysly?:P ale ma byc cos dobrego:D teraz uciekam do moich dziadkow na kawke:) wroce tu za ok 2 godziny;).. trzymajcie sie babuszki:*:*:*

halo halo...:PP kupilam sobie na kolacje maliny, nie moglam sie postrzymac:D i w sumie nie wiem co mam z nimi zrobic, jak je zjesc:P chyba WASA, serek i na to maliny:)

Skonczylam cwiczenia - 40 minut na orbitreku i 250 podskokow na skakance. Zaraz ide zjesc serek wiejski light z pomidorem i moze jakims chrupkim chlebkiem. Mozesz sie podzielic malinami ;)

oj a ja zgrzeszyklam i zjadlam jedna pyze z sosem :(... no ale zrobilam 100 brzuszkow na kolysce, no i 100 razy na motylku, padam:D chcialam na rower jeszcze ale wlasnie jest burza i leje;/ maliny zostawilam na jutro:D

Cześć dziewoszki ... ^^ Ja dzisiaj popołudniu zjadłam kilka sucharów z dzemem i potem loda ... ;( A przed chwilą dwa płatki ryżowe i serek homogenizowany ... Ewelina co to jest ten orbitek ... ? :D Pierwszy raz o tym słysze ... No ja zaraz ide biegac ... ^^ tak o 9 ;) Mojito Zaciskaj pasa ... !! i faktycznie pooglądaj se ty chude lachony ...

:D widze ze Wy tez troche zgrzeszylyscie, nie jestem przynajmniej sama :P jej jak zle, ze mam w pracy wage ktora pokazuje co do grama, ale co tam :] jutro rano tez wejde i sie zwaze, i zobaczymy:D... ajjj...byleby nie bylo znowu 7 z przodu:(

Ewelina faktycznie full wypas ... :D Ja też nie mam zdania na temta tej diety ale wiem jedno, ze długo bym nie wytrzymała z ta dietą ... xD No ja wróciłam z biegania niedawno ... wypociłam się, ze masakra ... i biegałam na głodnego i czuje jak mi brzuch spadł xD

Witam :) Dzisiaj mam do pracy na 10- milutko :) Sniadanie juz za mna- dwie kromki chelba slonecznikowego, dwa plasterki szynki, troszke salatki ziemniaczanej i kilka palsterkow pomidora, mysle, ze to okolo 350 kcl. Nie moge sobie zaplanowac za bardzo jadlospisu na dzisiaj, bo wyniknely pewne okolicznosci i kilka rzeczy moze sie zmienic w ciagu mojego dnia. Charlize, i tak nic nie pobije biegania, nawet ,,wypasiony,, orbitrek ;)

hej dziewczyny:) ja mam dzisiaj bardzo pracowity dzien, wiec strzele posta i uciekam;P a wiec ja: ś:dwa jabłka o:3 kromki WASA z zoltym serem i pomidorem (nie mialam nic innego:P ) k:jogurt naturalny zmiksowany z malinami:P szczerze to nie wiem ile to kcal, ale co tam:P... no nic uciekam, bede potem:)

Ewelina wydaje mi się, ze ty po tych ćwiczeniach na orbiteku powinnaś mieć kondycje i powinno Ci się udać przebiagnać około 1000 metrów bez zatrzymywania ... :D mój jadłospis dzisiaj: ś: 2 kromki ciemnego chleba z chudym serem białym i pomidorem 2ś koło 12: gotowana kieubaska ze sztangielką taki HOT DOG xD i tyle narazie i do tego pije wode i dużo soków ... ;) Właśnie siedze z maseczką na gębie ^^ Dziewczynki która mi poda przepis na peeling z kawy ... ?