Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikooononkaaa

Czy to to ????Ehhh

Polecane posty

Gość Mikooononkaaa

Czesc sluchajcie okres mój od 10 miesięcy był bardzo regularny jak w zegarku co miesiąc 18 ...dzis jest 19 a okresu nie ma ...nawet brzuch mnie nie boli jak przed okresem ani nawet piersi mi sie nie powiększyly jak to bywalo dotychczasz...Natomiast czuje takie jakby kłucie w jajnikach pewnie...odrzuca mnie od papierosa..czuje parcie na pęcherz...Uprawialam sex w polowie cyklu czyli przed po i nawet w trakcie olulacji bez zabezpieczenia ;/...Robilam 2 testy ciązowe oby dwa negatywne ale byly robione przed okresem a na kazdym z nich bylo napisane ze mozne zrobic go juz w pierszym dniu spodziewanej miesiaczki a ja robilam z tydzien przed planowym okresem...Co o tym sądzicie ??

Gość nuddynuddy
sądzimy, że jakbyś przeczytała jeszcze raz ze zrozumieniem, to co napisałaś, to znałabyś odpowiedź...

Gość Mikooononkaaa
ODPISZCIE ??????

Gość laskaaaaaaaaaaa
musisz zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki, i naczej nie wyjdzie

Gość Cmokus20
Mikooononkaaa Ja robila test 9 -go ale popoludniu po ok pol godz wyszla 2kreska chcac sie upewnic powtyorzylam test 10-go test sie zalal po kilku godz powodujac widok 2 kreski... okres przypada na 19/20 ale bylam wczoraj na weselu i powiedzilam sobie ze jescio przed zrobie test ... wiec robilam 16-go odrazu wyszla druga kreska powtorzylam o rano i znow wyszla 2 ga :))) jestem szczesliwa.. a jutro do lekarza :)))

Gość Cmokus20
i dodac ze mnie bolal brzuch (2 dni) i jajniki :))) dosc dlugo.. :))