Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oipkijuhg

Mam chopla na punkcie muzyki

Polecane posty

Gość oipkijuhg

Mam taki nawyk że cały czas praktycznie muszę słuchać muzyki.Tak słucham radia a jak jestem przy kompie http://www.miastomuzyki.pl/ fajne to bo można posłuchać wszystkiego co się lubi.

Ja też tak mam, ale radia nie włączam bo nie lubie tego co tam puszczają ;/ Jakieś lady gagi, feele

to wy nie słuchacie muzyki tylko się zagłuszacie - radio to opium dla mas :)

Gość do tesco ...
jaka ty jestes dziwna, kurwa nikt nie jest idealny każdemu może się zdażyć błąd w pisowni, a widziałem już kilka topiców gdzie się ciągle tego czepiasz, jakby to było najważniejsze. Patrz na siebie :O

Gość KIEDYŚ_licealistka
Najpierw niech ktoś skończy podstawówkę, a potem pisze na forum. Jak widzę błędy ortograficzne, to krew mnie zalewa. Zupełnie popieram tą "czepialską ". :)

a co do tematu, to tez kocham muzyke. radia tez poslucham, niektore kawalki s aokej. nie lubie jak ktos zbytnio afiszuje sie z tym, jakiej to ambitnej muzyki slucha, to wkurwiajace.sama nie lubie techna i innej dennej muzyki, ale staram sie byc w miare tolerancyjna i radia tez sie poslucha.

Ja też ciągle słucham muzyki, kiedy tylko się da :). A co do ortografii, to całkowicie popieram tesco - żeby Polacy nie potrafili pisać we własnym języku, to już jest porażka 😭.