Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna........

Drogie studentki, gdzie pracujecie podczas roku akademickiego?

Polecane posty

Gość rhdrfth
niegdzie indziej nie zarobisz jako osoba studiująca tak dobrze jak na stanowisku kelnerki w fajnej restauracji.. w solarium jak ci dadza 6zł/h to się ciesz.. no moze w porywach do 7. aha i to oczywiste ze za darmo tej kasy nie dostaniesz-kto pracuje ten ma :classic_cool:

lepszą pracę to znaczy jaką? Siedzenie na solarium? Ten sam poziom a i pieniądze nie wielkie. Sama nie wiem gdzie możesz pracować skoro masz się nie namęczyć

Gość kto wiedzialllllll
jak zaocznei to szukaj jakiejs biurowej, w swoim zawodzie przyszlym, zacznij cos przyszlosciowego, nawet gdyby na poczatku malo kasy bylo, warto

nie Ty autorko, tylko ewelina ewa robi meczennice z siebie, mowiac, ze Ty jestes leniem, bo nie chcesz na kelnerke, a ona taka biedna zapiperza i jest taka biedna i wytrwala. sa rozne roboty, rozne formy i nikomu nic do tego co kto i jak lubi robic, wazne, ze pracuje.

to wszystko zmienia jeśli studiujesz zaocznie. Idź jak ktoś ci radzi do pracy w przyszłym zawodzie jeśli masz taką możliwość.

Gość bezrobotna........
jeszce mam czas do października to pomysle, ewelina, nie chdozi o to ze nie lubie sie meczyc, ale jak bys biegała przez 8 godizn od stolika do stolika, tez bys sie zmeczyła, a jescze na koniec trzeba wszytsko ładnie wysprztac, to jest naparwde meczace, mze akurat na taka restauracje trafiłam ruchliwa

ruda rosjanko ja nie robię z siebie męczennicy, bo ja nie pracuję obecnie:D Tak więc nie wiem gdzie niby tu jest to moje zapieprzanie. Nie wyciągaj pochopnych wniosków

pracowałam kiedyś jako kelnerka więc wiem że to męczące. A nie możesz w swoim zawodzie pracować?

Gość bezrobotna........
narazie w przszłym zawodzie nie mam co szukac, teraz zaczynam od pierwszego roku bo zmieniam studia, tamten kierunek mnie nie interesuje ci studiwałam, dlatego teraz zaczynam od zera

Gość bezrobotna........
chyba, ze zrobie kurs na sekretarke to wtedy mogłabym pomyslec o biurze, w przyszłośc chce pracowac w reklamie wiec napewno teraz nigdzie mnie nie przyjma

o wiesz właśnie sobie przypomniałam że moja koleżanka na zaocznych pracuje w sklepie z ubraniami. Może ty byś też tam spróbowała sie dostać lub do sklepu z butami. Moja koleżanka chwali sobie tą pracę

Gość bezrobotna........
oo w sklepie fajnie w jakies galerii, a ile tam sie zarabia tak ok. od rodzicow dostaje 800 zł ale to idzie na szkołe i na mieszkanie, wiec musze sie sama utrzymywac, jedzenie, ubrania, imrezy

Moja koleżanka właśnie pracuje w galerii, zarabia różnie ale nie więcej niż 1400zł i nie mniej niż 1200zł. Ale to nie w Wawie, u was więcej zapłacą pewnie. A ciuchy kupuje w tym sklepie sobie, bo może sobie wybrać co chce po promocji i jeszcze ma zniżkę na te ubrania.

Gość bezrobotna........
a ile godizn pracuje dzinnie, albo jest cos takiego, ze co drugi dzien?, bi ja chciałabym sie podjac 2 prac, tak robia moje kolezanki i bardzo duzo zarabiaja

Gość bezrobotna........
ja najchetnije to bym sie podjeła pracy takijen jak amy czy jakostsk miała na imie w filmie diabeł ubiera sie u Prady, jako systentka, albo ubierac modelki do sesji zdjeciowych hehe:D, fajna taka praca, tylko bez takije ostrej szefowej

To zależy ile jest ekspedientek na sklepie. Koleżanka pracowała w trybie dwuzmianowym, a potem wolała jeden dzień przepracować cały a drugi mieć wolny, ale wtedy dogadała się z dziewczyną która z nią pracowała. Wszystko jest więc do ustalenia.

Gość bezrobotna........
i ona co drugi dzien pracowała i mial.a za miesiąc 1200zł ?

Gość bezrobotna........
to fajnie wtedy mogłabym jescze jedna prace sobie wziac to bym miała z 2tys na misiac

tak, ale weź pod uwagę, że jak na zmianę pracowała to tylko 8 godzin, a jak cały dzień to równo 12 musiała być w sklepie, od otwarcia do zamknięcia i w ten sposob nadrabiała godziny z nastepnego dnia i miała dzień wolny.

Gość bababbaa
to szukaj za barem pracy, ale masz problem :O tylko ze tam tez nie jest latwo, co prawda nie biegasz od stolika do stolika ale musisz ciagle stac i robic drinki wiec sie ruszasz, a przytachac skrzynki z piwem czy beczke z piwem zmienic to tez nie jest latwo, i nie wiem jak ty chcesz w dzien pracowac a potem w barze do 3-4 w nocy? czys ty oszalala? i jeszcze nauka?

Gość bezrobotna........
chce tak np. od 9.00 do 14.00 czy 15.00 pracowac w jednej pracy a od np 16.00 czy 17.00 w drugiej, ucze sie zaocznie

w sklepie z odzieżą, grafik mam dostosowany do planu zajęć na uczelni