Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tym razem na pomaranczowo

potrzebne egzorcyzmy

Polecane posty

kurcze ja nie wiem co ze mna jest !! nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale wszystkie osoby najblizsze mi gina! wszyscy ktorzy byli we mnie szczerze zakochani badz przyjaznili sie ze mna sa juz w trumnie. czy to mozliwe , ze sa we mnie jakies zle moce? czuje sie strasznie. wczoraj zginela kolejna osoba 2 godziny po spotkaniu ze mna gdy pomyslalam sobie co by bylo gdybysmy sie juz wiecej nie spotkaly , gdyby umarla ;(

a jednak. to we mnie cos musi byc. gdzie mozna sie z tym zglosic?

Gość a jak wiadomo
wstawiasz sobie androny, moja panno. a w ogole to wymysl inna PROWOKACJE

wieczorem byłam u Benedykta a rano przewrócił się , połamał kości i leży w szpitalu boje sie że umrze :-(

nie podszywac sie

to nie jest prowokacja.ja juz doslownie czasami mysle zeby sie zabic.zeby to sie wreszcie skonczylo. nie mam faceta , odsunelam sie od ludzi bo boje sie ze zgina kolejni. zawsze w dniu smierci kazdej z tych osob mialam w glowie obraz jak gina , nie da sie od tego uwolnic. zawsze probowalam ich ratowac , dzwonilam do nich zeby nigdzie nie wychodzili z domu ale to na nic sie zdalo. najpierw probowalam to lekcewazyc. uwazalam ze to jakis zbieg okolicznosci. ale teraz wiem , ze to moja wina. za duzo tych przypadkow bylo

Gość Ejbisi
Moze masz jakis dar przepowiadania zlych wydarze.

zna sie ktos na czarnych mocach? dlaczego tak sie dzieje?

na poczatku myslalam ze faktycznie potrafie przewidziec przyszlosc ale to nie tak . teraz zostalam juz prawie sama - wszyscy mi najblizsi ludzie zgineli tragicznie. wszystko dzieje sie przy mnie.a mi nic nie jest. nie rozumiem tego wszystkiego

Gość typ typ typ spod tyłka
mam nadzieje,że od czytania twoich postów nie umre :classic_cool:

Gość hhjhjhhjhj
a od kiedy tak sie dzieje???

Gość hhjhjhhjhj
może praktykowałaś magie,rzucanie klątwy albo ktoś z twoich zanjomych rzucił klatwe na ciebie?

Gość wszyscy Twoi najbliźsi zgineli
czyli kto ? ile tych osób? 2? jak 2 czy 3 to ok, gorzej jak 30:P

ja faktycznie interesowalam sie magia ale tylko czytalam o niej. ale mam w rodzinie kobiete ktora zajmuje sie takimi sprawami. wrozy z kart tarota itd. a dzieje sie tak od 4 , 5 lat

8 osob. za kazdym razem wiedzialam jak te osoby zgina , ktorego dnia i o ktorej godzinie. wszyscy to moi przyjaciele i 2 chlopakow

Gość haunted
spotkaj sie ze mna chce umrzeć

Gość haunted
taaa moze ty umiesz przewidzec smierc

UDAJ SIE DO KSIĘDZA EGZORCYSTY opowiedz mu o problemie. Aczy występują u ciebie jeszcze inne objawy opętania tj: * nie przespane noce *uczycie jak by ktoś cały czas z tobą był, obserwował itd. * depresja, stany lękowe zupełnie nie adekwatne do twojego samopoczucia, życia *mysli samobójcze

Gość nie piszę z Tobą
bo mogę umrzeć!!!!!

zawsze przed kazda ze smierci nie moge spac - 2, 3 tygodnie przed. potrafie 4 godziny lezec w lozku czasami faktycznie mam wrazenie , ze ktos mnie obserwuje na depresje leczylam sie a prob samobojczych mialam kilkadziesiat odkad bylam mala zawsze rozne dziwne rzeczy sie przy mnie dzialy. spadaly kwiaty z parapetow, zapalalo sie samo swiatlo u mnie w pokoju. czasami czulam czyjs dotyk na wlasnej skorze

Gość Ejbisi
No to rzeczywiscie idz do ksiedza egzorcysty. A pamietasz jakies wydarzenie ktore moglo spowodowac, ze przyczepila sie do ciebie jakas istota niematerialna? Np wywolywalas duchy? Moze ta ciocia ci wrozyla z kart? A moze to zaczelo sie po czyjejs smierci?

nie wiem . nie mam pojecia. duchow nigdy nie wywolywalam. za to moja mama gdy miala kilkanascie lat owszem. pamietam , ze kiedys bylam na ruinach zamku z kolezanka.on nalezal do mojej rodziny. wlamalysmy sie tam ktorejs nocy.ona weszla gdzies po schodach a ja zostalam na parterze. nagle sie wystraszylam czegos i zaczelam biec do niej i w pewnym momencie uslyszalam przerazliwy krzyk kolezanki - wolala moje imie. ja zatrzymalam sie i zobaczylam ze stoje przy krawedzi wielkiej dziury prowadzacej gdzies do podziemii - wszystko bylo zalane woda.gdybym tam wpadla z pewnoscia bym nie zyla. ale okazalo sie , ze to nie moja przyjaciolka krzyczala. baaa ona nawet nie slyszala nic. do tej pory nie wiem kto krzyknal moje imie. takich sytuacji w moim zyciu bylo mnostwo. po takich sytuacjach poszlam nawet do psychiatry , zeby sprawdzic czy napewno ze mna wszystko w porzadku bo to sie czasami dzialo bylo straszne. oprocz nerwicy nic mi nie bylo.... teraz te sytuacje ze smiercia. ja naprawde niedlugo zwariuje

nie . nie ogladam takich filmow, skoro mam swoj wlasny horror

czy to wszystko moze miec cos wspolnego z tym ze moja mama wiele lat temu wywolywala duchy?