Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka _ jedna

Pyt. do PANÓW o kobiece udawane ORGAZMY

Polecane posty

Gość taka _ jedna

Panowie! Co myślicie o kobiecym udawaniu? Kobiety zawsze jakoś sobie takie zachowanie uzasadnią, a co Wy na to? No i jak myślicie, poznacie udawanie?

Gość w góóre

Gość sfafs
brak chetnych;/

Gość durator
Kiedyś wypowiadał się prof. Lew Starowicz, jak rozpoznać kobietę, która naprawdę ma orgazm, a która udaje. Ta która osiąga orgazm, to zwieracz odbytu, ma bardzo zciśnięty.Odwrotnie u tej, która udaje

czesto udaja bo na początku zwiążku bardzo kochają, potem z przyzwyczajenia lub wstydu... i to nie jest śmieszne, bo kończy sie przeważnie \"bólem głowy\"

A nich sobie udają, co mi tam. To nie mój orgazm. Miałem raz taki przypadek że, jak tu siedzę bez ściemy, nie mogłem pohamować śmiechu. Posuwam sobie w najlepsze a tu sztuczne jęki i wzdychania. No napadł mnie taki napad śmiechu, że z dalszego posuwania nici. Następne pół nocy spędziłem na przepraszaniu i wyjaśnianiu dlaczego tak się zachowałem.

Gość heheheojih
wiecie czemu laski udja orgazm ..... bo mysla ze nam zalezy

Gość lizak1001
Jestem mezczyzna i tez udaje orgazm. Wystryk mam na niby. Poprostu nie chce robic partnerce przykrosci i mowic jej, ze jest kiepska. Kobiety w lozku sa raczej kiepskie. Malo otwarte, skryte i nie maja inwencji. Czasem zdarzaja sie mile wyjatki ale to tylko wyjatki. Wiekszosc to egoistki. Leza tylko jak klody i czekaja na pieszczoty. Ale zeby same cos zaczely robic to tylko od swieta.

Gość sfafs
facet udajacy orgazm?? lol:D:D:D

oj lizaczku szczerzę współczuję doboru partnerek:( ale... podobno swój do swego ciągnie;) cos w tym jest:D

Gość lalalaa
lizak1001 a co wg ciebie powiny robic?

Gość dfsdfs
Autorko tematu, naprawdę jesteś tak naiwna że sądzisz że faceta to obchodzi?? Ja jestem kobietą i zapewniam cię: tak naprawdę jest im wszystko jedno. (No chyba że jakiemuś nowa partnerka wjedzie na ambicję, zasugeruje że jej nie jest w stanie zaspokoić, to się może przejmie, ale to wszystko.)

Gość taka _ jedna
Może przygodnie poznanego faceta nie- wręcz napewno. Ale czy np. w związku ma to jednakowo gdzieś?

Gość lizak1001
@lalalaa Dodam, ze jestem zonaty a moje doswiadczenie bazuje na podstawie 3 kobiet, wiec ekspertem nie jestem. Kobiety powinny okazywac wiecej zainteresowania seksem. Nie wstydzic sie rozpoczynac gry wstepnej. Ja bym chcial np. aby zona rano gdy jeszcze spie wziela czlonka do buzi i zaczela delikatnie ssac i przygryzac. Nie moge sie doprosic. Poza tym kobiety powinny aktywnie uczestniczyc w czasie stosunku, tzn. proponowac pozycje, nie bac sie eksperymetow i zwyczajnie mowic wprost czego chca. Nie wstydzcie sie tez pokazywac swojego ciala w calej okazalosci. Kiedy bedziecie je pokazywac ? Jak bedziecie stare ? No i wiecej spontanicznosci. Dlaczego nie zrobic chlopakowi/mezowi loda w ... przymierzalni sklepowej albo w samochodzie na parkingu ? Co nie znaczy, ze chcialbym zeby zona robila mi loda w miejscu, mozna to nazwac, publicznym ale sama inicjatywa bardzo by mi sie podobala.