Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka606

Czy ja jestem gruba?

Polecane posty

Gość babka606

Hej, mam pytanie czy ja jestem az taka gruba: nosze rozmiar l/xl w zasadzie czasem się w nic nie mieszcze; waze 65 kg i mam 160 cm, wiem ze mam nadwage, ale z drugiej strony nie sadzicie ze w dzisiejszych czasach szyja ciuchy dla chudzielców, sa dla tych pulchniejszych pan, tez ale nie takie ladne... dodam ze mam 16 lat...piszcie

Gość kyrtiv
Ja waże 65 kg i mam 175 cm i walczę zeby ważyc max 60 kg :) więc sama widzisz

Gość kyrtiv
a i mam 30 lat

Gość Anty_anty
GRUBA TO BYS BYLA WAZAC 85 :) WAGA NORMALNA :)

Gość babka606
no ja wiem,ze powinnam miej wazyc, ale czy az tak zle wygladam by zaden facet sie za mna nie ogladal??

Gość superlaska w adidaskach
niestety,jestes gruba i to w takim wieku młodym.rób coś z tym szybciutko

Gość hgfrew
normalnie ważysz kobieto

Gość okiennica
pewnie az tak tragicznie nie wygladasz, znajdą sie grubsze i brzydsze od ciebie. ale z 2 strony po co faceci mają sie gapic na ciebie skoro mają tyle ładnych i szczuplych lachonów do wyboru?

Gość babka606
no dobra to znacie jakies cwiczenia na poczatek na brzuch?? ile wy cwiczycie, ile chudniecie??? i ile wg Was powinnam wazyc??

ja mam 165 i waze 47 kg, mimo takiej niskiej wagi mam strasznie rozbudowane biodra a z tym nic nie zrobie o.O na moje oko przy Twoim wzroscie moglabys wazyc gdzies 50 kg.

idz na aerobik.fajna sprawa,redukuje tkankę tłuszczową we wszystkich partiach a do tego to fajna zabawa.trzy miesiace temu rodziłam,mam 3o lat iwaze 56 kg przy wzroscie 165

Gość okiennica
a to ty znajomych nie masz aby sie ich zapytać? na brzuch na początek zacznij od brzuszków, jak sama nazwa wskazuje. przestan sie obrzerac slodyczami i chrupkami. rusz tyłek zza monitora i idz sie poruszac na swierzym powietrzu. i wklupaj se w google zapytanie o ćwiczenia na brzuch, na pewno ci znajdzie

a ja chodze gdzies co 2 dni na basen - fajna sprawa ^^ polecam :) skora o wiele jedrniejsza niz miesiac temu :P

Gość babka606
a ile wazylas przed pojsicem na aerobik??? no i to tak nie za bardzo bo to koszty, ja wole w domu..., a w dodatku mam problem z lewym kolanem, gdy robie tzw. rowerek na lezaco, biegam to mi szczyka... wiec cos takiego co raczej bedzie pomagalo,ale nie zaszkodzi mojej nodze

Gość babka606
nie umiem p,ywac, ale sie ucze, tez zaczelam chodzic ostatnio :)

ee brzuszki odpadaja bo one poprawiaja miesnie brzucha, od nich sie nie chudnie. a i tak musisz spalic najpierw tluszcz i dopiero potem zajac sie miesniami cwiczac brzuszki badz a6w ;]

Gość babka606
brzuszki ok, a ile dziennie?

Gość okiennica
na to twoje kolano to najbardziej pomoze spacer... do lakarza! Moze ci tam cos strzykac bo rośniesz i samo przejdzie ale moze tez byc to nastepstwo jakiegos urazu; jak zaniedbasz nie bedziesz mogla wcale na starosc chodzic. Badanie nie boli, najprawdopodobniej dostaniesz jakas masc i skierowanie na przeswietlenie. Jesli mimo to chcesz zaczac cwiczyc juz teraz to polecam pilates. Nie zaszkodzi twojej nodze.

No to niestety kolano dyskwalifikuje aerobik bo tam jestes w ciągłym ruchu i bys obciażała. A może cos w jedzeniu wyeliminuj?żadnych swinstw typu fastfoody i pzza .

nie musisz umiec plywac, wystarczy ze probujesz, ruszasz sie, czujesz opór wody :) dobrze gdyby na basenie byly hydromasaze :) ja conajmniej 10 min ich uzywam ^^ fajna sprawa ^^ szczegolnie na uda xD i brzuch

Gość okiennica
ja kiedys robilam po 100 brzuszkow dziennie w dwóch seriach po 50. Potem bylam chora i przestalam a teraz nie robie wcale bo slodkie lenistwo mnie dopadlo. Trzeba bedzie znowu zacząc ;)

ja robilam 150 brzuszkow wieczorem w dwoch seriach i rano 50. tez juz nie cwicze :P

Gość babka606
a jak robilyscie te 100 brzuszków to ile schudłyście?

Gość babka606
podbijam, piszcie... jakie jeszcze cw poza brzuszkami

Gość babka606
.....

\"sadzicie ze w dzisiejszych czasach szyja ciuchy dla chudzielców\" jest zupełnie inaczej. ja mam 173 cm wzrostu i waże 53 kilo mam problem żeby kupic ciuchy, wszystko jest za duże! na początek zacznij oczyszczać organizm a potem wyeliminuj kaloryczne jedzenie ;)