Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka606

Za jakimi oglądają się faceci??

Polecane posty

Gość babka606

Cześć kobitki, mam pytanko, czy tylko za laskami 40 kg, 170 cm ogladaja sie faceci czy te pulchniejsze, mniejsze tez im sie podobaja?? fajnie by bylo jak by jakis facet sie wypowiedzial....

Gość ahHAHAHAHAHA
mi sie wydaje ze te mniejsze i grubsze maja szanse :) chodzi o charakter i urode ;) i zeby nie byc zaniedbanym kaszalotem :P

Gość zolwikkk
za mna sie ogladaja. a mam jedynie 163 . brunetka. 55 kg . dlugie wlosy ladna buzia. wcale nie trzeba byc wysokim i chudym na maksa

Gość Sozinha
A za mna i moze sie ogladaja ale np nie podchodza,nie zagaduja nie zapraszaja na randki....a jestem bardzo wysoką kobieta,szczupla...Wiec to pewnie mit ze lubie wysokie laski.Owszem popatrzec sie popatrza,ale i tak sa z normalnymi niskimi dziewczynami-szczesciary z Was:))Naprawde;))

Gość Rimini
no ja cholera tez mam ten problem...wysoka i szczupła...i podejść sie boją.... "bo masz taki wyraz twarzy, że się bałem, że zaraz mnie ochrzanisz..albo powiesz żebym spieprzał" tak mi powiedział facet oststnio..jak już udało się z nim pogadać:)

Gość znam ten problem
bo już to przerabiałam. Do mnie też bali się podchodzić. Dużo robi jednak charakter i zachowanie. Chodzi o to żeby nie zgrywać się na dumną księżniczkę co wysokie dziewczyny miewają dość często w zwyczaju. Czy znacie choć jedną niską dziewczyne która by była niedostępna. Nie wiem ale mam wrażenie że wysokie są częściej niedostępne. To co przyciąga facetów to A) uśmiech lub ogólnie poztywny wyraz twarzy. Ale nic tak chyba nie zachęca faceta do nawiązania kontaktu słownego jak fakt że dziewczyna się do niego uśmiechnie. B) swoboda bycia, w sensie takim, że zachowujesz jakąś tam skromność i pokorę, nie wywyższasz się ale też nie jesteś jakaś dzika. Ot po prostu zachowujesz się naturalnie. C) Wykazywać zainteresowanie w stosunku do faceta który się podoba. Nie mówię że wy macie go razu podrywać, zagadywać pierwsze. Czasem wystarczy okazanie że dostrzegacie ich obecność. Zerkacie w ich kierunku, patrzycie w oczy w sposób taki no ciepły. Wiele dziewczyn jest zwyczajnie niedostępnych bo myśli że to facet powinien je zdobywać ale faceci to też zwykli ludzie tacy jak wy. Oni też mają swoją dume i swój honor. Nikt normalny nie chce ryzykować bycia odrzuconym i tym samym ośmieszonym jeżeli laska już z góry ma antypatyczną twarz. Także generalnie chodzi o to żeby być naturalną, ciepłą osobą, taką ludzką i nie robić z siebie księżniczki z wieży.