Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wciaz................

mam pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość ona wciaz................

dziewczyny zalozmy taka sytuacje macie 26, 27, 28 lub wiecej lat i nigdy nie uprawialyscie seksu nie macie nawet z kim, tzn nie jetsescie w zwiazku a bardzo macie na to ochote co byscie zrobily?

Gość prawiczek fainy llllll
jatak mam tylko ze chlopakiem jestem:(

no wiem musze byc odwaznieiszy jakos niemam wiary wsiebie jak mi sie podoba dziewczyna to mysle ze niemam szans uniei :( i nic nierobie

Gość sdfvggfsda
mam taka kolezanke. serio to uwazam, ze taka, jezeli czuje ze jej niedlugo odwali z braku seksu powinna sie przespac z jakims pospolitym kobieciarzem. wiem, brzmi idiotycznie ale prawdziwej milosci mozna sie nie doczekac niestety :-( a taki to przynajmniej wie co jest piec i jak sie ma zachowac a nie jak jakis patalach co jeszcze sprawi ze bedziesz miala traume do konca zycia, moja kumpela wlasnie kreci z takim i namawiam ja, zeby poszla na calosc (jej sie tez chce, ma tylko watpliwosc "moralne". a przez to ze jest taka niedoswiadczona zadaje sie zazwyczaj z takimi gowniarzami i to jej naprawde wychodzi zawsze bokiem wiec mysle, ze rozdziewiczenie przez doswiadczonego, atrakcyjnego faceta by jej wyszlo koniec koncem na dobre ;-)

a skad jestes

Gość Misiek5
A co można zrobić mając tyle lat? Po prostu kogoś poznać. Miałem wtedy 30 lat a dziewczyna 29 i byłem dla niej pierwszym, ona dla mnie nie. Kiedyś musi być ten pierwszy raz.