Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damma z łasiczką

Jak szukaliście pracy??

Polecane posty

Gość damma z łasiczką

Znacie jakies fajne stronki z praca, bo chcialabym cos zgodnego z moim wyksztalceniem. Jka macie jakies linki to wrzućcie.

Gość damma z łasiczką
upupupupup

Gość delikatna z charakterem
ja szukałam na str.Urzędu Miasta i Urzędu Skarbowego, bo tam chciałam się dostać.

Gość delikatna z charakterem
ale dobre oferty ma też GazetaPraca.pl pracuj.pl praca.pl job.pl jobs.pl money.pl

Gość Jolanta Drutowicz
jeste wiele tego typu stron pracuj.pl gazeta.praca.pl gummtree jobrapido money praca 🖐️

Gość damma z lasiczka
upup dziekuje za dotychczasowe

Gość damma z fretka
no to siup

Gość tja....
przez ostatnie 4 lata 3 razy szukałam pracy (już tak mam, ze w jednym miejscu wytrzymuje góra 1,5 roku). nigdy nie znalazłam pracy z ogłoszenia w gazecie lub serwisie z ogłoszeniami. za pierwszym razem, poszłam do firmy starając się umówić z kimś kto mógłby mi opowiedzieć co trzeba umieć by u nich pracować, skończyło się rozmowa o pracę. dwa kolejne razy odpowiedziałam na ofertę zamieszczoną na stronie domowej firmy w której chciałam pracować (i tylko tam te oferty były do znalezienia, na serwisach ich nie było). trzeba naprawdę umieć się sprzedać, żeby zwrócić uwagę pośród setek ofert jakie napływają na ogłoszenia miesiącami wiszące w serwisach. o wiele lepiej najpierw wytypować firmy dla których by się chciało pracować i śledzić ich strony lub nawet wysyłać oferty gdy nie mają wakatów.