Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat jak wiele innych

czy podoba Wam sie moja suknia?

Polecane posty

Gość baaaaaaaaaaaaaardzo
bardzo ładna a mozna wiedziec ile kosztowala?

Gość temat jak wiele innych
zle to ujelam..jesczze nie jest moja ale mierzylam i prawie sie zdecydowalam,.ceny nie pamietam niestety ale za dwa tyg sie dowiem

Gość sfg
ładna pod warunkiem, że ma się dłuuugie nogi albo wyyyysokie buty, i nie jest się szeroką, bo kokarda na wysokości bioder a nie talii robi odcięcie, które szeroką lub krótkonogą kobietkę jeszcze bardziej optycznie z tych nóg skrócą

Gość sdf
ladna,ksiezniczkowata,a tren sie jakos zaczepia?bo jak nie to jak sie potem bedziesz bawic...? powodzenia

ładna pod warunkiem , że ten ciągnący kawał szmaty usuniesz i ten wielki przerośnięty kwiat na biodrze

Gość lina_ja
Piękna ale ten tren może byc kłopotliwy.... Do zdjęc cudo- ale wesele to cała noc... ;/

Gość Lady Night
bardzo ładna::) w sam raz na występz Boccelim:P Co spiewacie? Power of love and ??:) naprawdę mi się suknie z operą kojarzą..hmmmm:)

Gość nie nie podoba

tak jak wiekszość przede mną powiem ze bardzo ladna ale pomyslalas co zrobisz z tym trenem?? ja na twoim miejscu obcielabym go i bez tego suknia robi wrazenie pozniej na sali bedzie ci wygodniej a nawet jak podepniesz go to nei dosc ze zrobi ci sie kaczy kuper to jeszcze bedzie ci ciezko

Gość a figure do tej
sukni tez daja? czy masz taka sama?

Gość majóweczka_majowaaa
mnie się bardzo podoba :)

mi rowniez bardzo podoba sie ta suknia czy ktos wie jak wyglada biała bo mierzyłam tylko cremowa nie moge nigdzie znalezc białej prosze o pomoc jesli juz ktos taka mial. Zastanawiam sie rowiez jakie dodatki do takiej sukni bo nie jest to skromna suknia. Bede wdzieczna za kazdy pomysł

Gość zielone niebo
Moja przyjaciółka sobie taką zamówiła, kremową, ślub za 3 tyg. W rzeczywistości wygląda jeszcze piękniej, tren jest podpinany także nie będzie przeszkadzał w tańcu.

Gość zdzisia misia
śliczne są te sukienki z tej stronki :):)

a czy moge zapypytac jakie bedzie miala dodatki? moj slub bedzie za rok ale bardzo ciezko mi sie zdecydowac na suknie bo nastawialam sie na biała:(

Gość co w niej widzicie
Nie wiem co widzicie w tej sukni, no brzydka nie jest, ale zbyt szeroka, księżniczkowata. Fajniejsze są Lucy, Carrie i Stella.

Gość parappapa
jest ładna, ale ja bym się na taką nie zdecydowała :) zbyt sztywna i taka sztuczna. ale brzydka na pewno nie jest :)

te sukienki rowniez sa bardzo ladne ale ze wzgledu na figure nie moge miec takiej jestem zbyt sczupła i wygladałaby jak patyk. pomozcie jesli ktos mial juz taka albo zamowił . Chcialam zamienic ta wstazke na cos innego

chetnie odkupie te sukienke :) rozmiar 38(chyba ze zrzuce jakies kg lub przybiore w pasie ) :P wzrost 169+ ok 5cm obcas... prosze o kontakt uska7@o2.pl

Gość Suknia śliczna,
z tego typu sukien, chociaż ja wolę trochę mniej rozkloszowane.

Gość Suknia śliczna,zostawiłabym
samą wstążkę , bez tego kwiatka.

Ktoś pytał o białą suknię - wydaje mi się, że w salonie de Sirer w Warszawie jest taka, tzn jest na pewno, ale wydaje mi się, że własnie biała jest. Mierzyłam ją i bardzo ładnie leży, ale ostatecznie kupiłam inną :-)