Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciocha

zgubiłam dowód osobisty a niedługo mam zdawać prawko!

Polecane posty

Gość marciocha

Witam. Kilka dni temu zgubiłam dowód osobisty, a za tydzień mam zdawać prawko... Co powinnam zrobić?? Ile czeka sie za wyrobieniem nowego? I czy można pokazać inny dowód tożsamości zdając prawko? prosze o pomoc. ;*

zgłos na policje a oni ci wystawa tak kwit a potem idz załatwiaj nowy dowód i oni ci tez wystawia ze oczekujesz...

Gość Nlekitoka
Musisz iśc do Urzędu Miasta i powiedziec im o tej sprawie o oni Tobie wystawią papier o nowym dowodzie i co sie z nim satło...

Gość yrjyjhytjh
jak mozna byc takim idiotą i zgubic tak wazny dokument...... na czyjs dowod mozna nabrac kredytów i sie zesrasz na śmierc jak bedziesz musiała je spłacac i ci nikt nie uwierzy ze ty nie wziełas zadnego, prosci ludzie mysla ze na sam dowod nie mozna wziac kredytu, ale oszusci mają łeb na karku tak jak z tym ze potrafia sie dostac do konta przez bankomat oczywiscie cudze i nabrac kasy nie majac karty płatniczej.... ludzie ktorzy przez to przechodzili tz gubili dowody a ktos im kredytu nabrał juz nie zyją bo popełnili samobojstwo

Gość poganiacz klawiszy
u mnie był taki przypadek ze kobieta zgubiła dowód a po jakim czasie zaczęły przychodzić rachunki podobno aż 11 kredytów ktoś wziął na jej dowód