Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropsik905

Facet w więzieniu

Polecane posty

Gość dropsik905

Nie chodzi mi o rady chciała bym tylko wypowiedzi KOBIET, które TO przeżyły....tę gehennę.... jak sobie z tym radzić? o czym myśleć o czym nie? Jak najlepiej podtrzymać Go na duchu?? czy bardzo zmienia się po...? co robić samej w 4-ech ścianach? Dziękuję za wszelkie w noszące coś do tego tematu wypowiedzi. Pozdrawiam

Gość billy jean.
za co siedzi?

Gość dropsik905
za gwałt na 12latce, ale to puszczalska i go wrobiła

Gość pepitka
tez mam nadxzieje, ze to zart a jesli nie to mam nadzieje, ze dostanie dozywocie a wspolwiezniowie dokladnie przeczyszca jego dupe.

boze swiety z kim ty sie dziewczyno zwiazalas?? masakra pierd*l go cwelaA NIECH ZDYCHA NAPRAWDE szkoda cie dla jakiegos majciarza!! chyba ze ktos sie podszyl za ciebie?

pepitka... dozywoscie to niestety nie. taki cwel majciarz moze dostac najwyzej 12lat. masakra takie polskie jeb**** prawo

Gość pepitka
ja piernicze 12 lat? a po polowie pewnie wyjdzie jeszcze za dobre sprawowanie. kurcze to jest po prostu nie dom pomylsenia. gdybym miala decydowac ja, to za gwalty jeszvze do tego na dzieciach huje bym kazala obcinac.

Gość dropsik0905
nie napisalam za co siedzi!! ktos tu sie wlamuje a po co to.. ja chcialam tylko rady ja nie chce oceny ja cie sie dowiedziec jak ludzie sobie z tym radza. Dla kazdego jego sprawa jest indywidualna a dla nas kobiet oni zawsze sa niewinni!!

Gość dropsik0905
ta osoba która się włamała mi nie pomogła a nawet mnie nie zna,, Potrzebuje wsparcia od osób, które się z tym zmierzyły.... narazie nawet nie ma wyroku...pewnie już łamią moje hasło piszcie tylko jak sobie radziłyście z tym, że "On Siedzi"??

Gość dropsik0905
Prosilam o rade jak ktos napisal ze chodzi o gwalt to tyle osób napisalo.. a jak teraz wychodzi na to ze ktos sie wlamuje na hasla to nikt nie pisze.. chcialam tylko pomocy chcialam tylko sie dowiedziec ze nie jestem jedyna.... szkoda ze peudo sensacje was ruszaja.... nie obchodzi mnie wyrok chce tylko wiedziec jak sobie poradzilyscie z odwiedzinami?

Gość dropsik0905
siedzi za 5 latke dla proównania w wątkach:)) co bardziej sie liczy...kto rozumny to zrozumie