Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damaha

tesknie za ukochana dziewczyna

Polecane posty

Gość damaha

znam sie z moa dziewczyna 8 miesiecy. jestesmy razem od 5 miesiecy. obydwoje mamy po 17 kat. bardzo sie kochamy i bez siebie zyc nie potrafimy. swiata poza soba niewidzimy gdy jestesmy razem. na codzien dzieli nas odleglosc 110km. ale teraz ta odleglosc sie powiekszyl na 1600km. jej mama bez zadnego pytania sie jej czy chce czy niechce wyslala ja do niemiec o siostry na reszte wakacji. obiecalem jej dotrzymac wiernosci. i chce dotrzymac danego slowa. dlatego prosze was dordzcie mi jak ma tej wiernosci dotrzymac z gory dziekuje za poray

Gość zwyczajnie jesli kochasz
to nie zdradzisz

ja pierdole!!!nawet 17letni chlopcy to swinie!!!kuurrwaaa...jak dochowac wiernosci???nie bzykac sie na prawo i lewo!!! ja z moim bylam 3 miechy i pewnie mnie zdradzil z 300 razy!!!😭

Gość damaha
soory ale ja taki nie jestem ze bzykam na prawo i lewo. wiem ze dochowam jej tej wiernosci. ale sie boje ze cos mi stanie w tym na drodze.

Gość edytkka
jak kochasz ja naprawde to nie zdradzisz;)

Gość edytkka
a i nie powinienes tak myslic ze ja mozesz zdradzic..jak was łaczy szczere uczucie to uszanuj i nie zdradzisz.a ona to napewno to doceni ze jestes wierny i bedzie wiedziała ze ona jest najwaznejsza dla ciebie..rok temu byłam w podobnej sytułacji.byłam za granica a chłopak został w polsce ale nawet przez chwile nie pomyslałam ze moze mnie zdradzic

Gość damaha
wiem ze jej nie zdradze. bo ja kocham bardzo mocno kocham. tylko ona sie dla mnie liczy. i jestem w 110% pewien ze dochowam jej wiernosci. i wiem ze moja dziewczyna jest o mnie cholernie teraz zazdrosna. ale wiem ze mi ufa. wkoncu jej obiecalem ze dochowam wiernosci i dotrzymam danego slowa.

Gość damaha
i postanowilem ze pojde do roboty zeby ten czas czekania na nia mi owiele predzej zlecial.

Gość edytkka
no i masz racje....powodzenia;)

Gość damaha
dzieki. tobie tez zycze powodzenia w utrzymaniu wiernosci w rozlakach z twoim chlopakiem

Gość edytkka
w chwili obecnej dopiero poszukuje chłopaka;)

Gość dupa z króla oj będzie bal
niah niah :D

Gość misska
widze ze ci ciagle doradzam..