Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monigggg

3 dni przed okresem mozna bez zabezpieczenia?

Polecane posty

Gość monigggg

nie stosuje naturalnych metod ale brakuje mi czasami tak bez prezerwatywy się kochać..czy 3 dni przed okresem to tak bezpiecznie czy raczej nie ma pewności

Gość .lori.
zwariowalas??? juz kiedys tlumaczylam tu komus ze krew to nie jest srodek plemnikobojczy, a nawet gdy jestes 3 dni przed, ryzyko jest zawsze, jak chcesz wpasc to ryzykuj albo uprawiaj przerywany, a jak brak ci seksu bez gumki to zainwestuj w pigulki

Gość monigggg
no nie zaryzykuje jednak...piguły o nie po każdych czułam się okropnie nie chce mi się dalej próbować i na zmianę tyć chudnąc płakać mieć wypryski itp..tablety nie dla mnie

Gość monigggg
co wogole sadzicie o naturalnych metodach..teściowa mnie namawia..ja jakoś nie potrafię się przemoc

Gość wiesz co naturalne
metody są dobre wspomagająco. Nikt Ci nie każe stosować tylko ich. Ja obecnie stosuje hormonalną, ale za rok odstawiam i będziemy używać gumki plus zaczne siebie obserwować. Wtedy zobaczę czy umiem wyznaczać sobie dni plodne. Dzięki temu wiedząc że mam owulacje nie będziemy pewnie ryzykować seksu nawet w gumce, a po owulacji będziemy mogli szalec bez ;) Spróbuj, przeciez to nic nie kosztuje a zobaczysz sama jak Ci to idzie ;)

NPR jest tak samo skuteczny jak pigułki jesli stosowany zgodnie z zasadami, potwierdzili to niemieccy naukowcy, WHO zaaprobowało. trzeba chcieć stosować, ale KONKRETNĄ metodę wieloobjawową (codzienne obserwacje śluzu i temperatury). Tu nie ma miejsca na takie pomyłki jak "wyliczanki dni płodnych".A tu o tym jak zacząć:http://28dni.pl/pomoc/jak_rozpoczac_obserwacje