Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra93

kochalam sie z moim chlopakiem a teraz...

Polecane posty

Gość kasandra93

a teraz tego zaluje... mam 16 lat:( kocham go ale wiem ze jestem jeszcze bardzo mloda i pewnie jesczze wiele sie zmieni... dlatego zaluje:( to nie bylo kompletnie zaplanowane z reszta zawsze sobie obiecywalam ze nie zrobie tego tak wczesnie ze poczekam chociaz az skonczze 18 lat... bylismy ze znajomymi nad jeziorem i ja i maciek spalismy w jednym namiocie... nie wiem, moze poprostu nas ponioslo... teraz pewnie zostane zjechana... ale ja tylko chce wiedziec co wy o tym myslicie, siedzi tu wiele dojzalych kobiet, a wlasnie z takimi chcialabym o tym porozmawiac. chcialabym porozmawiac o tym z mama ale ona nie moze sie dowiedziec...

Gość pomagaczka
nie martw sie, Maciuś na pewno bedzie dobrym ojcem :)

Gość rozpira mnie radosć
to za przyczyną Maćka, Maćki takie są, szybkie i zaborcze!

Gość Mr brrrr
mama i tata na pewno sie uciesza z wnuczka

Gość kasandra93
mial prezerwatywe... wiec w ciazy napewno nie jestem

Gość annajulia
nie za ciekawie... ale teraz już nie cofniesz czasu...

Gość kasandra93
nie cofne, wiem:( teraz nawet nie wiem jak z nim rozmawiac, poprostu sie tego wstydze:(

Gość hahahahahahahahahaha
a gdzie ją miał - w kieszeni? :D

Gość kasandra93
co mam rozumiec przez to ze nie daje 100% pewnosci? nawet jesli sie nic z nia nie stalo? nie pekla ani nic?

Gość babaSri
I po co straszycie dziewczyne? Kondom nie pękł więc luz.. ;-) Mam siostre w Twoim wieku ale jest dziewicą :P mhmm nie dołuj się minie Ci to :)

Gość rozpira mnie radosć
Eeee, czego ja straszysz, jesli gumka nie pękła to co miałoby sie stać. Nie strasz dzieciaka!

Gość Do dziewczyn
kto nie ma pokus to z nich nie korzysta, ale wtedy nie moze szczycić sie swoja cnota, lecz brzydotą

Gość kasandra93
jestem pewna ze nie pekla... no przeciez ze jestem glupia bo bez zastanowienia to zrobilam to nie znaczy ze jestem tak ulomna ze nie moge stwierdzic ze gumka byla cala...

Gość babaSri
Ee ie słuchaj ich, :) Minie Ci to :)

Gość babaSri
do dziewczyn - głupszego tekstu nie słyszałam :D

Gość kasandra93
teraz sie boje tej ciazy...;(

Gość Do dziewczyn
to był tekst do lechi jeśli go nie rozumiesz to mogę Tobie wytłumaczyc, chodzi o to ,że denerwuja mnie cnotki oceniające innych, a cnotkami są tylko dlatego, że nikt ich nie porządał

ah ta zdeprawowana mlodziez... :P dziewczyno, jesli nie bedzie z tego dzieci, to masz szczescie i to ogromne, radze ofiarowac msze w intencji podziekowania. jesli jestes to coz... bedziesz miala pamiatke na cale zycie po owych pamietnych wakacjach :P

Gość Boofiasty Bombatx
XD

Rany jak patrze na te odpowiedzi to mi się płakac chce. Dziewczyna jest w trudnej sytuacji, potrzebuje pomocy, rozmowy, porady. Napisała nawet że chce porozmawiać z dojrzałymi kobietami... A tutaj jak widzę są smarkule prawię wszystkie ją straszycie i dołujecie, nie mówiąc ani jednego mądrego słowa i nie dając wsparcia którego potrzebuje. A zwracając się do Kasandry, uważam że nie powinnać się tak bardzo przejmować, najmądrzejsze to może nie było, ale jeżeli go kochałaś to naturalne że czasem poniosą was hormony, miło że obiecałaś sobie wstrzemięźliwość, ale nie ma tragedi jeżeli nie udało Ci się jej dotrzymać. Oczywiście, wiele się może zmienić, może będziecie ze sobą jeszcze przez lata, może zerwiecie za miesiąc, ale będą inni, i gdy będziesz dorosła będziesz spać z innymi, Maciek prawdopodobnie nie jest tym jedynym, i może się zdażyć że kilku następnych też nie będzie, ale to nie powód by odmawiać sobie przyjemności jaką jest sex :) Oczywiście jeżeli robisz to rozsądnie i dbasz o szczegóły takie jak antykoncepcja !! Nie namawiam Cię do stosunków w tak młodym wieku, jeżeli poczekasz parę lat z następnym wyjdzie Ci to na dobre, ale nie zamartwiaj się już tym co było, zapomnij jeżeli źle się z tym czujesz, porozmawiaj o tym z Maćkiem, powiedz szczerze że żałujesz, to chłopak, więc wytłumacz dokładnie czemu, jeżeli Cię kocha to zrozumie i uszanuje to. Żyjcie długo i szczęśliwie, niech to nie zniszczy tego co was łączy :)

"prawiczek, co ty mozesz wiedziec " Faktycznie nic nie mogę wiedzieć, bo przecież umysł człowieka ogranicza się tylko do analizowania zdarzeń których doświadczło sie samemu. :o🖐️