Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pracy juz od dawna

a wszyscy sie dziwią ze ja pracy nie mam

Polecane posty

:(:(

nie, szukam w tych dobrych :(:(

mama mnie nazwała dzis kretynką a tato powiedział ze nie będzie żywił pasożyta :(:( i co teraz ?

fakt, urodą to ja nie grzeszę 😭 a moja piękna koleżanka nie zdała matury i juz 3 lata pracuje jako klenerka 😭 zycie jest niesprawiedliwe

Gość spoko luz
ja też szukam pracy już nawet nie wiem ile czasu:o wszyscy też się dziwią, że jeszcze nie znalazłam i uważają, że szukac mi się nie chce a pracy pełno, tylko ciekawe gdzie? w UP baby też nic nie pomogą tylko z pretensjami do czlowieka, że sama mam szukać pracodawcy na staż, co z tego, że znalazłam jak pracodawcy mnie olali i nie złożyli wniosków, a obiecywali cuda:o i jak tu żyć?

no własnie jak tu życ 😭 mam tak samo :(:( już zażywam relamax bo jestem na granicy

wszyscy sie smieją i dogadują mi ze musze być fajtłapą i leniem skoro pracy nie moge znaleść :(:( a moja kolezanka taka piękniusia znalazła prace w mig, ale o tym ze miała znajomości i dzieki urodzie prace znalażła to nikt nie mowi

Gość mala222
"szukajcie a znajdziecie"! :P jeśli mieszkasz w bardzo małym mieście, to nie dziwota aż tak, ale w większym? co rano przeglądaj gazetę. żadna praca nie hańbi ;)

mieszkam w takim zadupiu gdzie nawet kozy sie nie chcą chować :(

moze poszukaj pomocy w Agencjach pracy tymczasowej tam cos na pewno na strart znajdziesz ja znalazlam:)

u mnie na wsi nie ma żadnej agencji nawet towarzyskiej bo moze do towarzyskiej by mnie prędzej przyjeli gdybym na glowe przescieradło ubrała 😭 dlaczego ładne dziewczyny mają latwiej, jak nie znajdą pracy to i tak sobie faceta bogatego znajdą moja kolezanka nie zdała matury i ma prace i bogatego faceta co kazdy dzien ją zawozi do pracy i przywozi 😭

Gość spoko luz
ech, życie jest niesprawiedliwe... nie masz pelców, nie masz roboty, ja skończyłam studia, obroniłam sie z wyróżnieniem i co z tego, jedno wielkie g***o :o pozostaje chyba tylko ucieczka z tego kraju! a jak idę na jakąś rozmowę to nic z tego nie wychodzi bo nie mam doświadczenia, nie znam programów komputerowych, ale co to za problem, ktoś by poświęciła trochę czasu w pracy, żeby przyuczyć i po problemie, z resztą każda firma ma różne oprogramowania i jak poznam jeden program a innego już nie znam to nie mam szans na żadną pracę. Pracodawcy są tacy beznadziejni, a czasem jest tak, że nawet matury nie mają i się panoszą!!!Traktują chętnych do pracy jak podrzędny gatunek!

spko luz.. masz racje :(:( a moja kolezanka taka ładniutka to ma wszystko i co z tego ze nie zdała matury, kazdy ją uwielbia i podziwia bo jest ładna i kazdy bogaty chlopak zwroci na nią uwage, A ja w szkole mialam czerwony pasek , mature zdalam celująco i co i gówno teraz :( :( nawet chlopaka nie mam, po co mi te celujące stopnie, moglam se chodzic na dyskoteki i poznawac przystojnych chlopakow niz siedziec nad ksiazakmi. Ale wszyscy mi w koło powtarzali ucz sie ucz, bo nauka to potęgi klucz.. chyba gówna a nie potęgi 😭

Gość spoko luz
u nas nikt nie potrafi docenić tego co masz w głowie, tylko to jak wyglądasz...koszmar! z dnia na dzień coraz bardziej utwierdzam się, że muszę wyjechać...chciałabym iść na podyplomówkę, ale z czego? no i pewnie nikt tego nie doceni! Może rzeczywiście jestem jakimś życiowym nieudacznikiem?! No i mało nas tu więc pewnie należymy do tej elity odnoszących życiowe porażki:o

dobrze ze przynajmniej nie jestem sama :( myslalam ze tylko ja mam takie problemy ale widze ze ty kolezanko tez ale przeciez nie pokaze mamie tego co napisalas, bo jeszcze mi kompa wyrzuci :( moi rodzice są tacy zli na mnie, nie chce ich prosic o nic a na nic mnie nie stać 😭 wstydze sie gdziekolwiek wyjsc bo ciuchy mam jeszcze z liceum , wszystko stare, zmechacone :(:( buuu

Boziu dlaczego nie stworzyłas mnie ładniutką 😭

Gość okiem faceta
ale glupie jestescie za dziesiec lat uroda zacznie przemijac, rezsze wielbicieli zaczna sie wykruszac, bogaty chlopak znajdzie sobie nastepna mlodziutka idiotke, ktora bedzie wozic do pracy, a podstarzala przemijajaca pieknosc bedzie zgryzliwa, cyniczna barmanka a to co same osiagniecie bedzie zawsze wasze i bedzie procentowac coraz bardziej

ale ona jest naprawde ladniutka a tyle chłopakow sie koło niej kręci ze naprawde ohh 😭 i to nie byle jakich chłopakow wszyscy tacy fajni, bogaci, przystojni z super autami :( i widze ze teraz to są nawet faceci koło 30stki :(:( Nikt mi nie wmówi ze uroda to nie wszystko, patrząc na moja kolezanke uswiadomilam to sobie ze jesli nie masz urody duzo w zyciu nie zdobędziesz :( taka jest smutna prawda 😭 i nie ma sie co okłamywac

Gość spoko luz
Pokaż to rodzicom, zawsze warto spróbować!!!Oni muszą to zrozumieć, że znalezienie pracy wcale nie jest łatwe, sytuacja jest diametralnie inna niż 20-30 lat temu na rynku pracy. A jeśli mogę coś zasugerować to może popytaj w osiedlowych sklepach u prywaciarzy czy nie potrzebują kogoś do pomocy, bo teraz jest sezon urlopowy, może się zaczepisz. Ja tak kiedyś pracowałam, ale strasznie mnie oszukali,nie wypłacili pieniędzy itp. ale z Tobą tak być nie musi.Pokaż się z jak najlepszej strony, uśmiechaj się. Powodzenia życzę i, żeby w końcu ktoś nas docenił:)

Gość okiem faceta
jesli facet z fajnym autem to dla ciebie wiecej niz wlasna niezaleznosc to co tu duzo mowic... pracodawcy az tacy glupi chyba nie sa

pozaty ona jest taka przebojowa 😭 ma piekny usmiech... sama gdy na nią patrze krew mnie zalewa to nic ze jest mało inteligentna, nie zdała matury , nie zdala prawka Ja chociaz mam mature, prawko i samochod nawet , to nikt mnie nie chce 😭 😭 😭 aha i mam jeszcze ładniejszy dom od niej :( ale co z tego ?

Gość spoko luz
Uwierz w siebie, uroda przeminie kiedyś Twojej koleżance. Może wybierz się do fryzjera...a przede wszystkim pomimo wszystkiego trzeba się UŚMIECHAĆ!!!!!!!!!!!! :) :D Też mi sie nie układa, ale się uśmiecham!

Chcialabym byc niezalezna ale facet z autem u nas na wsi to jest coś :( Gdy przejezdza nowa bryka po naszych wiejskich drogach to od razu wszystkie najwieksze plotkary w oknach i patrzą do kogo to bogate autko przyjechało.. Wiem ze to głupie, ale moze jestem troche zazdrosna 😭 ale wiem ze to jej uroda sprawila ze tak jej sie powiodlo mnie nie chcą nawet za kelnerke :(:(

Gość spoko luz
No widzisz jakie masz atuty! matura, prawko, autko, trzeba się tym cieszyć!!!!!!!!!!Pokochać siebie taką jaką się jest, bo narzekanie nic nie pomoże, będzie tylko gorzej!!!!

swoich rysów twarzy nie zmienie :( włosy z natury mam cienkie, suche i wypadające :( zęby tez nie najpiękniejsze :( ona to za kazdym razem co ją widze ma nowe super ciuchy, tipsy, przedluzone blond wlosy,naprawde jest ladna :(

musialaby jej na oczy nie widziec aby zaczela doceniac to co mam. Bo niestety kazdego dnia przechodzi obok mojego domu do pracy, i gdy ją widze to popadam w doła :(:(

Gość okiem faceta
nie no, czlowiek sie udziela, a tu sie okazuje, ze to durna prowokacja :D

to nie jest zadna prowokacja :(:( kolejny raz ktos sie dziwi ze nie moge znalesc pracy 😭 jestem przegrana

Gość okiem faceta
jestes bo takie durne prowokacje zakaldasz

nie wiem o co ci chodzi, to nie jest prowokacja tylko opis mojego zycia :( jesli nie chcesz tego czytać nie musisz, chcilam sie wyżalic bo jest mi zle :(:( jesli tego nie rozumiesz to przykro mi tym bardziej