Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n o i j a j c o

Po jakim czasie WYPADA iść do łóżka?

Polecane posty

Gość n o i j a j c o

Kiedy kończy się ten moment, że jest za wcześnie, a kiedy robi się już za późno? Po czym to poznać? Jak to było w waszym przypadku? Kiedy pierwsze dotykanie miejsc intymnych, kiedy pierwszy seks?

Gość n o i j a j c o
:classic_cool: no tak, tak.. oczywiście. o ja niemądra.

po około 245 godzinach , więc od Ciebie zależy jak szybko to będzie :) spotykaj się z nim codziennie to będzie szybciej

zazwyczaj po 23.00 :P 8 godzin snu to postawa zdrowego trybu życia :)

Gość okiem faceta
jesli rozwazasz to w kategoriach "wypada/nie wypada" to jeszcze nie :D

Gość n o i j a j c o
ok, to się cieszę, że jeszcze nie muszę :classic_cool: Buziak:*

Gość to przecież zależy
od wielu czynników.. Ja swojego faceta poznałam na dyskotece nad morzem. 3 noce spędziliśmy razem, jak zaczął się do mnie dobierać, to go grzecznie pogoniłam - cyce chciał mi wymacać, więc po łapach mu dałam i powiedziałam, żeby nie był taki hop siup. Naprawdę mi na nim zależało, dlatego nie chciałam zaczynać znajomości od łóżka. Wróciliśmy z wakacji, każdy do swojego miasta - odległość prawie 200 km. Pojechałam do niego na kilka dni, ekstra spędziliśmy czas ze sobą, ale też nic nie robiliśmy - nawet macanko odpadało. Od naszego poznania minęło kilka tygodni, przyjechał do mnie i wtedy pierwszy raz się kochaliśmy. No i mówię.. to zależy od sytuacji. Nie spodziewał się, że dziewczyna z dyskoteki nie pójdzie z nim do łóżka. Kilka razy mu odmówiłam, dzięki czemu poznał mnie, skupił się na moim charakterze i do dnia dzisiejszego mówi, że baaaaardzo zaprocentowałam u niego swym podejściem i zachowaniem. I pewnie gdyby nie moje "NIE", to dzisiaj nie bylibyśmy razem. A tak to jest zajebiście i mam naprawdę wspaniałego faceta. Wiedziałam, że będzie mój :D musiałam to po prostu dobrze rozegrać. I Tobie też tego życzę! :D

Gość n o i j a j c o
Gratuluje:) Tylko, że ja to ciągnę już 8 miesięcy:D:D:D

to średnio masz się z czego cieszyć, bo jak 8 miechów jesteś z gościem i nie chcesz z nim się kochac, to chyba Cię zbytnio nie pociąga

no chyba że jestes nastolatką - to zgodze sie, że nieco inne reguły tutaj wchodzą w grę ;)

Gość n o i j a j c o
ostatnio poszłam w Kolibie po 2 piwach. Czy to nie za wcześnie? :(

Gość n o i j a j c o
no mam 21 lat więc już od jakiegoś czasu (ku mej rozpaczy) nastolatką nie jestem. Pociąga mnie i to bardzo, bo jest najprzystojniejszym facetem jakiego znam. :) Tyyyle, że ja to się wstydzę boje itd. Nie kochałam się od 2 lat.

Gość okiem faceta
w kolibie? przeciez tam warunkow nie ma ;)

rozwalaja mnie takie pytania :O Do łózka wypada isc wtedy, gdy oboje czujecie się na to gotowi. nie ma vczegos takeigo jak wypada na tzreciej randce i apo drugiej eni wypada... To zalezy od Was. Chybze masz 14 lat, to wypada dopiero za kilka lat :P

Gość okiem faceta
tym bardziej "nie wypada" jeszcze, skoro sie cieszysz, ze jeszcze nie musisz :D

n o i j a j c o Kiedy kończy się ten moment, że jest za wcześnie, a kiedy robi się już za późno? za późno?????? chyba nigdy nie jest za późno :D