Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubianaOana

ogląda się za innymi

Polecane posty

Gość nielubianaOana

Czy myślicie, że to ok jeśli idę przez miasto z facetem a on co chwilkę ogląda się za innymi, "przelatując" je oczami od góry do dołu? Osobiscie doprowadza mnie to do szału, on twierdzi, ze sie czepiam

Gość nielubianaOana
Własnie, ze jestem dosyc atrakcyjną kobietą, często zdarza mi się, ze oby mężczyzni zaczepiają mnie na ulicy, więc nie sądze, że jestem taka brzydka. Kiedys jak zobaczył w pociągu ładną dziewczynę stwierdził, ze to najładniejsza dziewczyna jaką w życiu widział

Gość mój teżżżżżż
witaj w klubie :)

Gość moj tez tak robil
też sie wkurzałam i zwracałąm uwage aż sie wkurzylam i przy nim zaczelam sie za facetami ogladac i komentowac :-) i się skonczylo teraz juz sie nieobraca :-) Pozdrawiam

Gość wiem o co chodzi
tez tak mam jak ty i rowniez jestem atrakcyjna dziewczyna a czesciej slysze komplementy od obcych facetow niz od mojego :P

Gość mala22lb
Bo faceci to wzrokowcy.Mój też się oglądał, ale mu wytłumaczyłam, że ja się czuję niezręcznie.Jak widziałam jak facet idzie z dziewczyną i gapi się na mnie to sobie myślałam "biedna dziewczyna ale ma chama a nie faceta".Zajarzył i już tego nie robi, chociaż jak nie idę z nim to pewnie tak, ale na to już nic nie poradzę

Gość wiem o co chodzi
nasi faceci nas nie doceniaja :(

nielubianaOana Czy myślicie, że to ok jeśli idę przez miasto z facetem a on co chwilkę ogląda się za innymi, \"przelatując\" je oczami od góry do dołu? Osobiscie doprowadza mnie to do szału, on twierdzi, ze sie czepiam To normalne że facet sie za dupami ogląda, ale... na Boga ! nie w obecności własnej dziewczyny - jak dla mnie to zwykły cham :O

Gość gfdsa
mi też się spodobał jeden gostek myślałam że jest sam on idzie z dziewczyną i gapi się na mnie aż by się przewrócił...po tym go skreśliłam no moze to jego siostra czy cuś

Gość mam dla ciebie rade
niech oni ogladaja sie i komentuja jak sa sami albo z kumplami a nie kurwa jak sa z nami...jak sa z nami to maja tylko nas wielbic i podziwiac!!!

Gość wiem o co chodzi
no wlasnie, my powinnysmy byc dla nich najpiekniejsze...najlepiej robmy im tak jak oni nam: tez ogladajmy sie i komentujmy innych facetow i nawet flirtujmy z nimi jesli to mozliwe :D

Gość zola1987
mój miał tak samo...wkurzałam się, ale starałam się o tym rozmawiać. Wiesz ja nie mam nic przeciwko temu oglądaniu jak mnie nie ma przy nim. w końcu to normalny męski odruch ale przy mnie powinien się opanować. wiesz tak naprawdę to jest tyle ślicznych dziewczyn w naszym kraju, że nieraz sama się spojrzę a co do facetów to masakra bo rzadko kiedy ulicą przejdzie ktoś na kim warto zawiesić oko...ja wiem, ze lepszej dziewczyny niż ja mój facet sobie nie znajdzie, znam swoją wartość a to, że nieraz spojrzy na inna ja kwituję tekstem typu: "a;le ładna"," ładnie ubrana", " ma ładne nogi" on wtedy głupieje i mówi Ty jesteś ładniejsza...hehe i jak tu ich zrozumiec:/

Gość arletka__
mój miałby piekielnaawanture jak by sie obejrzał za inna...wiemy wszystkie ze jak nas nie ma to i tak sie ogladaja ale czego oczy nie widza tego sercu nie zal...a i my sie nie rzadko bedac same ogladamy wiec...:)

Gość wiem o co chodzi
a moj nigdy nie powie mi nic w stylu super wygladasz , nigdy nie powiedzial mi ze jestem ladna...wiem ze jestem atrakcyjna bo wielu mezczyzn mi to okazywalo i czesciej slysze komplementy od facetow na ulicy badz gdzie indziej niz od mojego chlopaka...wkurwia mnie to :P

Gość obcy wśród Was
chyba jakiś deficyt mamy

Gość Ja 1985
To prawda ,ze każdy mężczyzna jest wzrokowcem,ale nie powinien w towarzystwie swojej dziewczyny ślinić się do innej na ulicy a tym bardziej ,jeśli mówi swojej dziewczynie ,że tylko ona dla niego istnieje.Bynajmniej jeśli się ogląda za inną w towarzystwie swojej kobiety nie ma szacunku do niej .

bardzo nieeleganckie jesli robi to w sposob niedyskretny. proponuje flirtowanie z najwiekszymi ciachami, powinno go wyleczyc chociaz... hmm... jesli laska jest ladna to ty tez mozesz sie napawac jej widokiem, byle facet nie widzial - bedzie sobie wyobrazal Bog wie co. ;)