Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogromca komarów

KOMARY co stosujecie przeciw ukąszeniom a co po?

Polecane posty

Gość pogromca komarów

Witam Mam dość proste pytanie i bardzo bym prosiła o równie proste odpowiedzi. Temat dosyć przyziemny, otóż chodzi mi o ukąszenia przez komary itp owady. Co stosujecie aby Wasze dzieciaki nie zostały pokąsane? Czy jest to skuteczne? A co jeśli jad owada został już w skórze Waszego dziecka? Czym łagodzicie to uporczywe swędzenie?

Gość A ja kupuje i co w tym zlego
jest fenistil zel po ukaszeniu . W domu stosujemy rajda do kontaktu.

Gość pogromca komarów
u mnie są moskitiery w domu wiec w domu nie mam z tym paskudztwem problemu.Bardziej mi chodzi o czas spedzany na podwórku i jak tam rozwiazujecie problem komarów. Fenistil w żelu nie pomaga, syn sie dalej drapie:(

U mnie po ukaszeniu sprawdza sie zwykla masc nagietkowa, szybciutko bable przygasaja.

Gość u mnie różnie
zwykła cebula,sok do posmarowania a przed off

Komar to najgorsze stworzenie jakie może byćostatnio byłam nad rzeką i mnie strasznie pogryzły. odziwo tylko na nogach . Zaczełam to wszystko drapać i zrobiły się takie wielkie bańki :/ . Strasznie swędziało... Mama poradziła mi żebym sobie pokroiła cebulę w talarki i przykładała na swędzące miejsca mi pomogło warto spobować. :) A nóz pomoże . :)) A i mam jeszcze taki żel z Expela bardzo dobrze odstrasza komary kosztuję ok. 6 zł. Naprawde warto zaopatrzyć się w taki żel . :)pozdrawiam!!:))