Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elewia

okropna twarz

Polecane posty

Gość Elewia

mam beznadziejna twarz i ni wiem co zrobić, rozszerzone pory na nosie, zaskórniki, teraz jeszcze pełno krost takich czerwonych na całych policzkach plus rozszerzone naczynka. do dermatologa na nfz nie mam szans narazie si dostać a nie stać mnie na bardzo drogie kosmetyki. pomożcie. nie moge na siebie patrzeć.

Gość zaskorniki mozesz
oczyscic sama,poki co na te czerwone wypryski polecam ci masc TORMENTIOL bez recepty ale naprawde b.skuteczna

Gość mydło siarkowe
za 4,50 zł w Rossmannie

Gość Musisz pamiętać
Musisz pamiętać o codziennej pielęgnacji cery. Warto jest stosować kosmetyki seriami bo się uzupełniają nawzajem i wzmacniają swoje działanie. Ja pryszcze leczyłam żelem i tonikiem benzacne. Teraz jest ok. tylko teraz codziennie pamiętam o oczyszczaniu cery tonikiem. Na rozszerzone naczynka potrzebny jest krem do cery naczyniowej, na przykład z serii AA. Nie myśl o sobie patrząc w lustro że jesteś okropna :).

Gość Mary66
Polecam masc ochronna z witamina A, ja stosuje i mi pomaga. Kosztuje niecale 2 zl w aptece:] pozdrawiam.

Gość załamanyychłoopak
mam taką sama cere, jestem załamany! A mydełko Siarkowe kupiłem w Aptece za niecałe 8zł,- naprawde w Rossmanie za 4,5 jest?

Gość Mary66
Mydelko siarkowe tylko wysusza cere powodujac ze skora staje sie podrazniona i przetluszcza sie gdzie w efekcie pojawiaja sie krosty!!! Wiem z wlasnego doswiadczenia!