Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luk-as

Dojrzałej Pani śląsk35-60 Konkretny

Polecane posty

Gość luk-as

Witam Zapraszam wszystkie panie, że śląska jestem dyskretny, kulturalny i tolerancyjny. Szukasz kogoś by pogadać?- napisz Szukasz bliskości-Napisz Niczego nie szukasz:) -napisz przekonaj się jaki jest 28 letni facet:) Odpowiem na wszystkie wiadomości durin81@o2.pl

Gość luk-as
znowu Ty? nie niechce zarobić jesteś nudny Tymi wstawkami. szukaj kogoś innego bo mnie to nie rusza i nie zdenerwuje cześć

Gość koalalaa
luk-as ty kurwa meska jestes czy jakims zboczencem ktory chce posuwac ster baby od 50 do 60?Do 50 to jeszcze zrozumiem,ale zeby po 50 i do tego 60 posuwac trzeba miec nieźle powalone. Mam 43 i nei dałabym ci sie dotknac bo by mnie obrzydzenie wzieło,ze ty jakas 60 przeleciałes

Gość o mój Boże
to 60-tki się jeszcze posuwa? :D

Gość Luk-as
Twoja Opinia Twoje zdanie ostatnio na basenie spotkałem babke po 50-tce zadbana wyglądajaca lepiej niż nie jedna nastolatka. jędrna skóra, zadbane złosy i dłonie itp. Widac , że wie jak o siebie zadbać. Nikt nie twierdzi, że skoro Ty bys się nei dała dotknąć inne panie też są takiem Zapraszam Wszystkie Panię-Piszcie

Gość luk-as

Gość luk-as
Twoja Opinia Twoje zdanie ostatnio na basenie spotkałem babke po 50-tce zadbana wyglądajaca lepiej niż nie jedna nastolatka. jędrna skóra, zadbane złosy i dłonie itp. Widac , że wie jak o siebie zadbać. Nikt nie twierdzi, że skoro Ty bys się nei dała dotknąć inne panie też są takiem Zapraszam Wszystkie Panię-Piszcie

Gość luk-as
Dodam, że ostatnio na basenie spotykam się z przemiłym, postawnym panem po 60. Pozwala mi ssać swojego robalka i głaszcząc dobrotliwie po głowie cmoka z ukontentowaniem. Zatem panowie też mogą pisać gdyż moje usta flecisty zadowolą najbardziej wybrednego konesera porządnego obciągu z połykiem

Gość luk-as
dobra dobra to błąd kafeteri a nie mój sprawił, że się posty powtarzają