Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia14102

Kropki na nogach - POMOCY!!!

Polecane posty

Od kilku lat mam takie czerwone kropki na nogach! Nie wiem jak sie ich pozbyc, a za miesiac mam wesele. Błagam pomożcie!! Bede wdzieczna

Gość Sozinha
Madziu,nie wiem czy dobrze myśle ale to może być zapelnie mieszków włosowych:(a wychodza Ci one np.po goleniu?tez mialam takie kropki,wygladaly.Smaruj to czymkolwiek i poczytaj jakies fora...w ostatecznosci dermatolog:(Bedzie ok,tego da sie pozbyc:)

Te kropki mam caly czas, sa nawet jak nie depiluje nog...;/ A nie chce isc do dermatologa, chcialabym to wyleczyc jakimis domowymi sposobami..

Gość aga**
Ja też mam te okropne krostki, spróbuj dobrze opalić nogi to staną się one mniej widoczne, ja się ich nie potrafiłam pozbyć :(

Gość fjhsdksd
mysle ze to jest od ocierania sie od spodni, golenia i w ogole, moja siostra miala cale uda w takich krostkach ale codziennie wieczorem tarla bardzo mocno szorstka gabka i smarowala najzwyklejszym balsamem i jej znikly calkiem:)

Gość fjhsdksd
aha i wsystawiaj te nogi do slonca:)

Gość porabane zycie
mam podobny problem, po ostatnim lezeniu na slonku na lydkach powyskakiwaly mi czerwone kropeczki takie jakby ktos mi zrobil malinke na calej lydce, takze sa to popekane naczynka. czy to samo zniknie? czy do konca zycia mam oszpecone nogi? na razie smaruje jakims zelem z milorzebem i kasztanowcem

Musze je jeszcze bardziej opalic.. opalalam je juz troche, ale musze chyba jeszcze ehh, rece mi juz opadaja