Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmyslicie

jak facet moze chodzic w sandałach

Polecane posty

Gość jakmyslicie

przeciez to takie nie meskie

Gość jakmyslicie
jakby moj stary zalozyl sandały to bym sie posikala ze smiechu zreszta jego podejscie jest identyczne jak moje

a bardziej meskie jest to, gdy facet chodzi w lecie w adidasach i skarpetkach,a stopy mu w nich pływaja? :O

Gość surokatka
może, czemu nie? byle bez skarpet!!! Skarpety i sandaly u faceta to kicz.

Gość jakmyslicie
no nie wiem mi to jakos nie podchdzi, moj stary w adidasach tez prawie nie chodzi chyba ze gdzies na weekendzie, dzialce, czy jak jedzie na ryby, nie wiem to moje zdanie chcialam poznac Wasze, a sandały ze skarpetkami to juz jest poza wszelkimi standardami Ty marioo jak Ty tryskasz elokwencja , ale z wysławianiem masz troszke problemow, jakby tak cofnac sie do szkolkii i po drodze zaczepic psyhiatre to taki Pan ktory bedzie sie do Ciebie usmiecham i mozna muwszystko mowic i jak trzeba to przytuli a Tobie chyba tego trzeba

dziwne, ale ja nie mam nic przeciwko. Współczuję facetom, którzy muszą całe lato zasuwać w garniturach i pantofelkach, albo tym, którzy noszą grube skarpety, na to adidasy i tak łażą cały dzień. Mój chodzi i w sandałach, i w japonkach, i jakoś wstydu mi nie przynosi :)

Ty autorko też cofnij się do szkółki. Albo chociaz przez wakacje wertuj słownik ortograficzny w poszykiwaniu wiedzy która Ci umknęła{cześć] A nie zawracaj sobie i innym dupy sandałami.

Gość anabolitos steridos
obciach jest chodzic w męskich sandałach i jeszcze nieraz skarpety wyłaza bleeeeeee niech chodza ci co wymyslili te pojebane męskie sandały

Gość Młooda
Jak facet ma zadbane stopy i paznokcie to fajnie wygląda w sandałach. A jeśli nigdy w życiu takiego nie spotkałaś,to Ci współczuje.

Gość 1234567....
sandały na lato dla faceta jak najbardziej wskazane jestem ciekawa czy autorka też nie nosi sandałów czy klapek w 30 stopniowym upale a chodzi w półbutach i rajstopach ?....Twój facet do krótkich spodni też zakłada lakierki ?

Gość jakmyslicie
Pisuardesa. -> to jest meskie, przeciez ten gos na bank wyglada jak ciota a nie jak facet, facet to musi byc facet, a poza tym chcialam zapytac po co te wulgaryzmy i tak dalej ja tylko chcialam poznac zdanie innych, ale widze ze tu wiekszosc jest totalnie ograniczona i reprezentuje totalne bezguscie albo nie ma powaznych facetów na poziomie P.S. Na poczatku tylko zapytalam , ale skoro Wy tak ze mna, to ja tez potrzfie byc nie miła

Gość zdzichhhh
ja chodze w najwieksze upały w czarnych lakierkach i w białej koszuli w czarnym krawacie i w czarnym garniturze z kamizelką innaczej sobie innego stroju nie wyobrazam

bezguście... oj... A co ejst męskie dla Ciebie? Jak facet cały rok chodzi w garniturze i wyzelowanych wlosach?

Gość jakmyslicie
z wyzelowanymi wlosami to przesadzilas tez tego nie lubie, lae facet powinien jakos wygladac, nie koniecznie caly czas garnitur aczkolwiek to najlepsze, ładny sweterek, ładna bluzka, koszulka (nie podkoszulka i nie z napisem np.adidas), jak to wyglada jak facet pojdzie nie wiem powiedzmy do jakiegos urzedu, czy nawet do centrum handlowego w dresach, albo w krotkich spodenkach, matko jak to wyglada - tragedia. Dresy, krotkie spodenki, adidasy itp. sa na plaze , do lasu, na weekend i to tak ja mysle

Gość lassi
No z aladnie to nie wyglada zwlaszcza jak jeszcze do tego ubierze skarpetki

jak sandały mogą świadczyć o męskości ha ha ha jak facet jest męski i pewny siebie to może nosić cokolwiek

Każdy am swój styl chodzi ubrany tak jak mu pasuje. Myśle, że z sandałami przesadziłaś. Faceci dbaja o stopy, poza tym jest upał i bez sensu, aby chodzili w skarpetkach. Nie chciałabym aby mój maż chodzil ciagle w garniturze czy łądnym sweterku. Sama go anmawiałam, aby kupił sandaly, bo uważam, zę są odpowiednie na lato. i jak najbardziej jest dla mnie męski. Nawet w sandałach, dresie, czy bez ;) bedzie dla mnie meski.

Gość bystry jarek z Kielc
faceci co chodza w sandałach to są CIOTY

Gość jakmyslicie
palec grzebalec. -> trzeba nozki myc, o nie dbac zmieniac skarpeteczki to oczka nie beda łzawiły, a ja i tak zostane przy swoim, ze facet w sandałach japonkach czy takich innych t po prostu niemeski placek, jak ja bym swojemu powiedziala zaby zalozył sandały to by mnie wysmiał, kiedys tez tak myslałam jak Wy , ale mnie mój wyprostował, to samo myśle o facetach noszących buty bez sznurówek i spodnie ze szlufkami bez paska - totalna porażka, a ktoras tu kolezanka zapytała czy moj nosi lakierki do krotkich spodenek, on racezj nie nosi krotkich spodenek chyba ze na plaży, czy gdzies na ogrodze, działce itp.. Kzdy ma swoj styl, zgadzam sie mozna miec tez taki styl ,że zakłada sie dresy a do nich złoty zegarek hihihi

Gość jakmyslicie
a czy Wy drogie koleżanki poza lakierkami , adidasami i sandałami nie znacie innego obuwia meskiego, przeciez jest wiele innyc rodzajow butów, jesli sie nie chodzi w sandałach czy adidasach to nie koniecznie trzeba od razu chodzic w lakierkach

Nie bede sie wypowiadać juz w tym temacie, bo jest dla mnie śmieszny :O I popieram wpis wyzej :o