Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmyslicie

jak facet moze chodzic w sandałach

Polecane posty

jakmyslicie to proszę oświeć całe zacofane forum jakie to buty zasługują na miano lepszych niż sandały czy klapki na lato? I coż to za buty inne niż sandały, pantofle czy adidasy - bo chyba nie jestem na czasie

Gość jakmyslicie
drogie PAni strasznie skrajne myslenie macie, chya ze macie tak wdomu to nie zazdroszcze, wiec tlumacze słowo wyprostował to oznacza przekonał ze ..... tak jak wczesniej napisałam, jak to mój mąż mówi w sandałach i w adidasach na codzien chodza tylko placki, facet na poziomie musi wygladac jak facet na poziomie zawsze

Widze, ze ty masz skrajne myślenie i bardzo ... płytkie :o Prawdziwy facet nawet w sandałach wygląda męsko,a niektórzy... no cóż... muszą nadrabiac głupia miną i garniturem :P

Gość ghfdjjfhgkhfdlg
jakmyslicie: zamknij się, bo śmierdzi jakby oborę otworzono, i wyjmij tą słomę z butów, bo Ci wystaje.

Gość Popieram jakmySlicie
Gdybyście poczytali troszkę o savoir vivre, to byście wiedzieli, że dla faceta sandały i spinka do krawata są niedopuszczalne. Pozdrawiam

Gość jakmyslicie
wreszcie ktos normalny sie odezwał, a co do slomu z butów to właśnie z tych sandałów chyba wystaje hihi

Gość jakmyslicie
britnej wejdz sobie do jakiegos lepszego sklepu z meskimi butami i sama sobie odpowiesz na pytanie, ale na marginesie powiem Wam ze myslałam, że kobiety lubia miec facetów z klasa, ale nie bede tego komentowac

Gość assssssss
O KOORWA MYŚLAŁAM ŻE TYLKO JA NIE TOLERUJĘ U FACETÓW SANDAŁKÓW A TU PROSZĘ ))) FACECI W SANDAŁACH TO CIOTY.

Gość wielbiciel stopek
meskie stopy niektorych sa ochydne jeszcze jak ktos dba onie a jak widz epopekane brudne fuj obrzydlistwo nato patrzec mario a ty jestes gowniarz i spadaj cioto

ale pierdo**cie! to tak jakby powiedziec ze kobieta z zakrytych butach jest nie kobieca. a poza tym jak jest upal 30 stopni to maja w adidasach albo w lakierkach chodzic? żal

Gość halocentralo
assssssss -> a ja juz myslałam ze nie ma kobiet ktore lubia facetów z klasa, tylko samych placków

Gość kamciagvf
yy? a dlaczego niemęskie? mój chodzi w sandałach, rzadko, ale chodzi, ale w ogole mi to nie przeszkadza, hehe

Gość popieram założycielkę topiku
Facet w sandałach, albo nie daj Bóg w japonkach wygląda jak ciota :o. Jeszcze do tego włoży sobie białe spodenki i "super" :o. Taki strój na plażę, jak najbardziej ok, ale kuźwa, nie po mieście! Nie do pracy! Brrrrrrr. Koło mnie mieszka pedał i właśnie on się tak ubiera, dlatego nie pytajcie już dlaczego to jest takie "niemęskie":o A upał czy nie upał, pewne zasady obowiązują. Powiedzcie żołnierzom, policjantom czy choćby swojemu dyrektorowi w pracy (jutro swojemu powiem ;) ), żeby japonki założyli, bo przecież jest taki upał ;)

Gość ja pierdziuuu
o meskosci faceta na pewno nie swiadczy to czy nosi sandaly czy ich nie nosi. Jesli jest upal i facet ma sandaly to znaczy, ze uznal iz tak bedzie mu wygodnieji chlodniej i w dupie ma to co np autorka o tym mysli. a o glupocie to swiadczy na ten przyklad poruszanie takich tematow jak uczynila to autorka. pozdro dla sandalow:)

Gość jakmyslicie
popieram założycielkę topiku _> no dokladnie tak jak mowisz, a jak widze na ulicy, w markecie, w knajpie nie daj bód, facia w krotkich spodenkach i sandałach to matko boska nawet sie komentować nie chce, wg dobrego wychowania a wiekszosci tutaj brakuje do knajpy oddalonej o chociazby 200m od plazy nie nalezy wchodzic w takim stroju, ale nie jak jest cieplo to oni tak potrafia do knajpy w centrum miasta iisc, duzo jeszcze tym ludziom potrzeba aby nabrali jakies oglady pozdrawuiam wszystkich

Gość fkjshdkfjhsdd
facet+sandały(japonki) = ciota, ciota, bezjajowiec, frędzel zniewiesciały , kobiety nie pozwolcie tak chodzic swoim facetom, no chyba ze jaj nie maja takim to pasuje

Gość ja mam dotykowy
pojebane jak nic mój maż ma sliczne stópki i niby dlaczego ma nie nosić sandałek? do tego spodnie lniane , koszulka i tak śmiga, a na marginesie jest szefem . co innego oficjalne spotkanie , kolacja itp.na dzień gdy na termometrze 30 c nie ma lepszych butów. Tyle w temacie

Gość jglkjdlgjsfd
no to fakt szef z klasą, taki ogórkowo-sandałowy szef hihihihihihi sandały=zero klasy

Gość Marcinowicz
Cóż, skoro twój facet się wstydzi swoich bardzo brzydkich stóp, to i dorabia do tego ideologię, że sandały są niemęskie itd. To tak, jak panny z grubymi nogami nie lubią miniówek, bo są zbyt seksowne i zbyt wiele odsłaniają, a to przecież grzeszne itd. Polska ciemnota.

Gość 777999
W sandałach czy japonkach nie ma nic niemęskiego. niech chodzą jak mają zadbane stopy. Autorka ma coś z główką. Wszystko jest dla ludzi i wszystko zależy od tego jak się daną rzecz nosi. Są pewne okazje i miejsca gdzie sandały czy japonki nie pasują , poza tym chodzenie w nich jest ok!

Gość gość
kurna, tylko w sandałach, od wczoraj zacząłem i skończę pewnie w październiku, w skarpetach i bez, ale jak skarpety to tylko do długich spodni. Mam Birkenstocki i Ecco, choć w sumie sandały to sandały - proste obuwie, firma nie ma takiego znaczenia.

Gość gość
moze chodzic, nawet w sandalach i skarpetkach i wcale to nie ejst niemęskie. Tak samo kobieta, moze chodzic w sandalach i skarpetkah jak jej zimno :P

Gość gość
rzeczywiście ta szydera na skarpety i spodenki wkurza mnie, nie wiem czy się poddać opinii tłumu i zdejmować skarpety, czy nie?

Gość gość meski
Normalnie!!! Jako facet jestem w szoku z ograniczonymi gustami niektórych pań.. kto wie może nie dojrzałych emocjonalnie i życiowo, gapiących się w gazety mody i portale, i nic po za tym. Gdybym był tak uwsteczniony jak Wy drogie Panie to najlepiej nie wychodzilbym z domu. Trudno mi się czytało te komentarze. Ale odniose się .. Sandały nie są oznaką pedalstwa jak to nazywacie. Spojrzałbym na niektóre z was i wasz styl ubierania się i stwierdziłbym że macie gust trans albo lesb. i ubieracie się po mesku. Co większość was robi . Sam lubie nosic sandały LASOCKIEGO przede wszystkim z prawdziwej skóry do szortów i dzinsow oraz koszulkami polo .. tak by czuć się wygodnie. I huj mnie obchodzi czy jakaś pomylona dziewczyna będzie się gapić na nogi. Jak będzie się gapić to od razu jest z nią coś nie tak.. człowiek normalny oczy kieruje na twarz a nie .. w nogi chyba że lubicie taki fetysz co zmienia postać rzeczy. W sandałach przede wszystkim chce czuć się komfortowo. Hahahaha a to że facet jest niemęski to nie wina sandałów. "jak myślicie" została uswiadomiona przez swego faceta.. koszmar.. najwidoczniej nie ma swego zdania. I nie mylić japonek z sandalami jak to robią niektóre z was. Bo japonki to damskie obuwie nie męskie. Bo to brak waszej wiedzy stylistki od 7 boleści. Facetom w japonkach nie wroze nigdy spotkania kobiety.