Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa-20

grzybica czy jaki pech??

Polecane posty

Gość onaaa-20

chorowalam juz kiedys na grzybice i inne infekcje pochwy...ale odkad pamietam to ZAWSZE swedzi mnie przed i po okresie kilka dni :( dbam o siebie bardzo i w czaise iesiaczki tazke..zmieniam podpaski podmywam sie a dalej tak jest:( juz nawet lactovaginal probowlaam po okresie i nic;/ na badaniahc ostatnio juz nie stwierdozno zadnych grzybow wiec co to jest:( mam juz tego dosyc :(:(:(

Gość do dupy z nimii
może badania żle były zrobione:/ u mnie też się nietstey tak zdażało;/ infekcja była, a w posiewie nic nie wychodziło, jak grzyby to możliwe że za krótko trzymali w laboratorium, a czasem też jest tak że jak jest zła probówka, to ten śluz wysycha, zanim oni go zbadają i przez to nic nie wychodzi.

Gość onaaa-20
sama już nie wiem co jest grane no :( ale to strasznie męczy :( i jak sobie radzic z tymi swedzeniami ??:(

Gość do dupy z nimii
ja nie wiem juz też sama....u mnie na swędzenie lekkie pomaga clotrimazolum, ale na pieczenie/podrażnienie już niestety nie....spróbuj moze jogurtem naturalnym sie posmarować.....ja mam ciagły dyskomfort...nie wiem już zcemu.....mimo że upławów dużych nie mam, to cały czas pieczenie w środki i na zewnątrz/podrażnienie/ flora już chyba p[rzez leki jest całkiem wybita nietstey:/ A byłaś u gina??

Gość onaaa-20
ja juz chodze ponad dwa lata do gina non stop w tej samej sprawie :( do tego zaczelam wizyty u endokrynologa bo mialam hormony nie tak jak maja byc;/ doszly m ido tego policystyczne jajniki :( juz calkiem nie mam sil. probowlaam jogurty ziola i inne cuda i dalej nic:( myje sie szarym mydlem dbam o siebie bardzo. jem duzo czosnku pilam swego czasu citrosept dobry jest tylko drogi no i z powodu braku kasy musialam przestac:( juz sama nie wiem co sie dzieje i dlaczego tak mam..:( chce wkoncu zeby te swedzenia zniknely..a co do bolu to czesto tez miewam pieczenie itp szczegolnie podczas i po seksie;/ nawet wysikac sie nie mozna ała :(