Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria33

Bardzo prosze pomózcie mi!

Polecane posty

Gość Daria33

Prosze o porade! Robilam ten test http://www.docsimon.pl/towar/clearblue-test-ciazowy dwa dni temu. Wynik negatywny! Ale dopiero teraz sie doczytalam ze w ulotce jest napisane ze powinno sie robic ten test w dniu miesiaczki, a ten dzien to dzis-nadal okresu nie mam i teraz nie wiem czy kupic nowy inny test, czy gdybym byla w ciazy to by mi sie dwie kreski juz wczesniej pokazaly? Czy ktos ma moze jakies doswiadczenia zwiazane z tym testem?

Gość czaplllllla
zrob nowy test

test to test - mniejsze znaczenie ma firma. trzeba się zawsze zapoznać z ulotką, a później zrobić test. powinnaś powtórzyć

doświadczeń z tym testem nie mam..natomiast inny robiłam na dwa dni przed spodziewaną miesiączką i nie pokazał nic..kolejny zakupiłam dzień po dacie w której miała się pojawić miesiączka i dwie kreski były wyraźne jak \"byk\'! a niby tylko 3 dni różnicy..radzę kupić kolejny..

Gość Daria33
Ja sie staram o dziecko juz dosc dlugo wiec nie jeden test juz robilam z tym ze akurat ten test po raz pierwszy! Nie spodziewalam sie tego ze ten akurat test nie wykrywa ciazy wczesniej niz na dwa dni przed okresem :( A jak zrobie teraz jakis test a nie z porannego moczu to moze wyjsc nieprawda?

Koleżanka jak nawet w dniu spodziewanej miesiączki zobaczyła 1 kreseczkę to 4 dnia powtórzyła i juz były 2.To zależy od stężenia hormonu.Każdy ma inaczje.Ja sężenie jest jeszcze słabe to nie wykryje ci najczulszy test.

Gość Daria33
Dzieki MROCZNA dziewczyno! dalas mi wlasnie cien nadziei! Ja nic nie czuje w sobie, ani mnie piersi nie pobolewaja, ani brzuch ,nic...ale moze moze jednak...;) A Ty mialas jakies objawy zanim zrobilas test ? Czulas ze cos sie w Tobie zmienilo?

Gość Daria33
kurcze! Mala...serio!? jejku to ja chyba jednak jeszcze poczekam z tym testem, moze niepotrzebnie sie nakrecam :(

Ja za 3 dni robię :) Mam nadzieję, że się uda. No może poczekaj.Kumpela robiła pewnien piątek i nic.Dalej nie miała okresu i zrobił w poniedziałek i 2 kreseczki wyszły. A ile się już starasz.My dopiero 3 cykle, ale już się wkurzam.Kurczę niektórym to dobrze odrazu zachodzą jak moja siostra np :)

Gość Daria33
Mala u mnie juz rok niedlugo minie i powoli zaczynam swirowac, ale to moze ze wzgledu na moj wiek ;) No ja od rana dzis sie nie za dobrze czuje, jakby mi cos w gardle stanelo w poprzek, ale to pewnie przez ta panike :( (albo wczorajsza impreze na ktorej sie z deka nawalilam! ;) )

Gość Daria33
Mała a Ty kiedy powinnas dostac okres?

Jakoś w czwartek.Jak nie dostenę to zrobię w piątek albo w sobotę.Też się trochę denerwuję.

Gość Daria33
Kurcze no ja tez zawsze te testy kupowalam, a ostatnim razem to po prostu nie bylo ich w aptece i aptekarka dala mi inny i stad to moje zdziwienie...Te pre testy sa chyba najlepsze-tak slyszalam a o tych clearblue to zadnej opinii nie moglam znalezc... kurcze kusi mnie zeby pojsc do apteki i zaraz zrobic test :(

..hehs..ze wzgledu na Twoj wiek..? a ile Ty masz lat..? ..i odpowiem Ci na pytanie.. ..przeczuwalam od poczatku ze jestem w ciazy..w zasadzie test byl zwykla formalnoscia dlatego tez jak olbrzymie zdziwienie gdy pierwszy ciaze wykluczyl..nie pokazal jej gdy ja bylam pewna ze jestem.. ..okropnie bolaly mnie piersi..ostatnia miesiaczke mialam 5 marca..piersi zaczely bolec około 29 i juz wtedy wiedzialam..wiec jak zrobilam 2 kwietnia test i pokazal ze nie..to myslalam ze albo ze mna cos nie tak albo z testem..:)

Gość Daria33
Otulona Mrokiem lat mam tyle co w niku :) Tak tylko sobie zartowalam z tym wiekiem ,ale jak sama widzisz do najmlodszych tez nie naleze :P

E tam lepiej poczekaj i daj odpowiedź jutro:D Zapiszę sobie topika:) Mam nadzieję, że się pochwalisz ziarenkiem. Moja szwagierka starała się 9 lat masakra.Leczyli się. A eraz jest w ponad 30 tygodniu :) Lekarz mówił, że z wiekiem szanse spadają, ale jak ty sie niecały rok starasz to nie ma co się bać

A ja się staram o dzidzie i idę na studia.Chyba pogodze jedno z drugim, bo to zaoczne rzecz jasna.Koleżanka na poprzednich moich studiach też zaszła i dała rady:)

..hehs..no to i tak jestem starsza..:):P ..w czerwcu skończyłam 39 lat..mam dwie córki 21 i 16 lat..i jestem w 19tc.. :) Młoda siksa z Ciebie..;)

Otulona_Mrokiem a to gratuluję:) JA juz nie chcę czekać z dzidzią. Nie interesuje mnie dzisiejsza moda, żeby czekać i czekać.Każdy może mieć dzieci w jakim chce wieku i nie wiem dlaczego społeczeństwo się do tego wtrąca.Tyle razy juz słyszałam:Po co ci dziecko, wyszalej się, skończ te drugie studia.Eh juz mnie to denerwuje, bo to moja i męża decyzja, a ktoś mi na siłe wpiera swoje racje nawet jak nie chcę o tym słyszeć.Niektórzy wolą wcześniej, a niektórzy później, a ludzie to wszędzie muszą swoje 5 groszy wtrynić niepytani o zdanie nawet.

..zupełnie inaczej przechodzę tą ciążę niż poprzednie..i to chyba właśnie z racji dojrzałości.. ..prawdę mówiąc to ja już marzyłam sobie o wnuku..wszak gdyby historia się powtórzyła byłabym babcią trzylatka..:) a tu taki psikus..:P

Gość Daria33
Mala...wczoraj nie wytrzymalam i zrobilam kolejny test, ale po poludniu, zaraz po prcy...i dupa zbita, jedna krecha :( Ale okresu ciagle nie mam wiec nadzieja jest! A co najwazniejsze nie czuje sie jakby mial przyjsc! :)

Gość Daria33
Hejka mala-chyba zapomnialas o mnie ;( Ja zaczynam kolejny dzien bez okresu...powoli zaczynam sie znowu zastanawiac czy oby nie pojsc i nie kupic testu, ale troche szkoda mi kasy ;) Zobaczymy jak dalej sie to potoczy, ale obiecalam sobie juz ze jesli do soboty nie dostane to ide do ginekologa. A jak tam u Ciebie?

Ja zrobiłam test w dniu okresu i była 1 kreska po 3/4 dniach nowy i były 2, choc 2 blada...

Sprawdz temperaturę;) Powyżej 37 stopni oznacza brak spodziewanego okresu:)

Gość Daria33
Spacja a masz regularne okresy? Bo moje tak sie wahaja od 26 do 33 dni, ale przewaznie mam co 27 dni i nie wiem moze powinnam poczekac do tego 33 dnia?

Gość Daria33
Tylko jedno mnie dziwi. Czytam i czytam to forum i prawie kazda dziewczyna ktora stara sie o dziecko nie wytrzymuje z tym testem i robi go na kilka dni przed okresem i juz ma wynik.... To dlaczego u mnie np. nie wychodzi? Albo u Ciebie nie wyszlo?No u mnie to w sumie glupie pytanie bo moze nie jestem w ciazy ;)

mi test też nie wychodził przed spodziewanym okresem, w dniu kiedy powinnam dostac okres- wyszła bardzo bardzo bladziutka druga kreska, i gdybym sie jej nie doszukiwała pewnie bym jej nie widziała:) powinnaś poczekać do 33 dnia, albo zrób betę z krwi- to już będzieszz miała pewnośc