Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarrolinaa

zostawił mnie chłopak którego kochałam i to z mojej winy

Polecane posty

Gość kaarrolinaa

Gość kaarrolinaa
wszystko z mojej winy,nie miałam dla niego czasu,w ogóle duzo można by pisać,ciagle się uczyłam,bo jestem na studiach,średnia 4.9,ale co mi teraz z tego.dawniej ne zauważałam co jest ważniejsze.teraz wreszcie o zauważe,szkoda że za póżno:(

Gość edytkka
ale przeciez jak cie on naprawde kochał to mogł zrozumiec ze chcesz sie uczyc..studia tez sa bardzo wazne w zyciu od nich zalezy np jaka bedziesz miała pozniej prace itp. a twoj były rozmawiał o tym z toba ze za duzo sie uczysz lub za mało mu poswiecasz uwagi?

Gość JIOPOKMJN
no ale gdyby kochał to by tak nie zrobil

to co masz zawalić szkołę, bo jego widzimisię ważniejsze.Pogadaj z nim i powiedz, że szkoła jest ważna, ale postarasz się wygospodarować więcej czasu.Zresztą są wakacje.Może to tylko wymówka była.

Gość JIOPOKMJN
ja byłam głupia zolza,co wkoncu z nim zerwała,potem sie ockneła ze kocha a on przestał juz byc zakochany.i jak tu sobie nie strzelic w łeb

Gość JIOPOKMJN
mało

Gość JIOPOKMJN
ja wygladam dobrze i wszystko w miare wporzadku,a jakos majac 23 lata tp był moj pierwszy,ja wiem ze ja tak nie poznam o hop siup,znajomosci na studiach to wiem ze juz nikogo nowego nie bede znac ,a do pracy mi jeszcze daleko

Gość edytkka
nie mozesz mowic ze zaraz sobie strzelisz kulke w łep..spotkaj sie z nim i pogadaj ...tylko badz szczera i mu wyjasnij wszytko..to powinno pomudz ;)

Gość gość
Rozstanie jest jednym z najgorszych doświadczeń w życiu i nawet jeśli mamy bliskich i przyjaciół to i tak musimy sobie z tym poradzić sami. Byłam w depresji i chciałam umrzeć. Każde postanowienie wzięcia się w garść kończyło się porażką. Musiałam go odzyskać. Zamówiłam rytuał miłosny ze strony http://urok-milosny.pl choć nie do końca wierzyłam że się powiedzie. Ale jednak miło się zaskoczyłam. Na początku nie działo się nic, ale po 5 tygodniach zaczął szukac kontaktu. Po kolejnych trzech zaproponował spotkanie podczas którego wróciliśmy do siebie.