Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombi sedan

jak skutecznie odchudzic faceta???

Polecane posty

Gość kombi sedan

moj facet wazy 104kg przy wzroscie 177cm :( na szczescie zdal sobie sprawe z nadwagi i bardzo chce schudnac...zrobil sie aktywniejszy fizycznie...inaczej i mniej je...ale to chyba za malo. odchudzila ktoras z was faceta? chcielibysmy aby wazyl 85 kg

Gość dessssa
dużo seksu a mniej piwa :)

Gość kombi sedan
on nie pije duzo... seksu malo..mieszkamy osobno ;/ chce zeby wzial sie za siebie.moze ma ktos doswiadczenie?

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
hej ,jestem w podobnej sytuacji. moj tez ma 177 a zaczal od 98, kiedys tez wazyl 104 ,ale schudl do tych 98, no a teraz sie ostro meczy- pzrede wszystkim je polowe mniej, i nie je wieczorami, o wiele mniej chleba ryzu, silownia 4-5 razy w tyg. po 1.5 -2 godzin.

Gość kombi sedan
moj chodzi na silke 3 razy w tygodniu (ale nie zawsze moze...praca mu nie zawsze na to pozwala) , oprocz tego jezdzi na rowerze i cwiczy wieczorami.. ogranicza jedzenie... najgorsze ,ze to łasuch :P ale jakos daje rade... boje sie jednak ze na efekt czekac bedzie trzeba latami

Gość Viera Viera
wiec jak?

tak samo jak siebie byc odchudzala, mniej jesc i inne potrawy i wiecej ruchu nie wazne czy facet czy kobieta czy pies jesli chcesz schudnac, jedz mniej, bialka zamiast weglowodanow, bez smieciowego jedzenia i regularne cwiczenia

Gość kombi sedan
no ale faceci maja inna przemiane materii...nie sadze aby mogl stosowac moje diety etc

no nie, Twoje diety nie ale niech po prostu ograniczy jedzenie do polowy i rusza sie wiecej, wygon go na 2 godziny biegania co wieczor to na bank pare kg mu ubedzie :)

Gość kombi sedan
problem w tym ,ze nie ma mnie na miejscu abym mogla go wypchnac... ale on sam cwiczy...chodzi na rower...w weekendy tyra na budowie... i jakos waga mu nie spada :( malo je...nie wiem o co chodzi

to wyslij go do lekarza, bo normalnie cwiczenie i malo jedzenia dzialaja i to szybko, wiec cos jest nie tak, moze jakies hormony czy cos albo wcale malo nie je tylko Tobie tak mowi :p plus malo to pojecie wzgledne - moj kolega jak zaczal diete to sie chwalil ze juz tylko 4 bulki je na sniadanie bo kiedys jadl 8 a na obiad gotuje sobie tylko 5 ziemniakow ;)

Jest to całkiem możliwe, że waga mu nie będzie spadać, może je za mało. Niestety nasz organizm to nie komputer, któremu wydamy polecenie jem mniej=chudnij. Jak jest dostarczana za mała ilość pożywienia organizm czasami broni się przed utrata wagi. Co musicie zrobić? Rozruszać metabolizm. Niech Twój facet zjada 5-6 ZDROWYCH posiłków dziennie w odstępach 2-3 godzinnych. W każdym pożywieniu pełnowartościowe białko. Na kolacje bez węglowodanów. Do tego ruch dodać ruch i aktywność i powinien chudnąć w oczach. :)

Gość kombi sedan
kurcze ale mysle ,ze te 5 posilkow dziennie jest poprostu niewykonalne ! :( prace ma taka ,ze raczej harmonogram odpada. on zazwyczaj je 2 posilki dziennie :( a moze poslac go do dietetyka ?

Gość kombi sedan
zrobi sobie w biegu jakies kanapki albo napcha sie arbuzem po pracy... nie wiem gdzie lezy problem. chyba naprawde z regularnosci

2 posiłki? O mamo i to pewnie jeszcze tak głodowe racje, że metabolizm mu się zatrzymał całkiem. 5-6 posiłków jest jak najbardziej wykonalne. Również pracuję i tak właśnie jem. I śniadanie przed praca II snaidanie w pracy Lekki obiad w pracy Normalny obiad po pracy kolacja Masz 5 posiłków W pracy potrzebuje 2x5-10 min przerwy.

Gość dla jednych wykonalne dla
innych nie... Ja sobie teraz moge pozwolic na posilki w pracy, wczesniej niestety nie.

Ale że jak zabraniano CI jeść w pracy? Bo nie rozumiem...

Nie bylo kiedy, nie bylo gdzie, nie bylo jak...

tylko pozazdroscic ze nie miales nigdy takiej pracy ;) Chociaz nie narzekalam, bo wtedy robilam to co lubie. Tylko ten czas :/ Teraz mam go wiecej.

Gość kombi sedan
moj f pracuje w wojsku.jest ciagle w biegu... a moze tak sie wykreca :?

Wiem jak się pracuje w wojsku. Az wstyd ze takich wojskowych mamy. ;)

Gość kombi sedan
pracuje sie jak sie pracuje, uwazam ze moj f swoja robote robi dobrze...ale tez czesto powtarzam ,ze za duzo oficerow ma duze brzuchy :D wiem, ze moglby schudnac. ma kolege ktory tez wazyl 105kg. dzis jest wysportowany i ma takie cialko.... :P ale biega, cwiczy etc. wpadl juz w nawyk...ale chyba warto

Pewnie że warto. Powiem więcej osoby, które zmieniają styl życia na zdrowy, po tym jak dostrzegają ile korzyści mają z nowego lifestylu, nie chcą wracać do starych przyzwyczajeń.

Gość kombi sedan
mysle ,ze poprostu musze go mocno kopnac w tylek :P on zbyt szybko kapituluje