Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTTTA

CELULIT I ROZSTEPY

Polecane posty

Gość MARTTTA

WITAM WSZYSTKICH .. JESTEM Z GDYNI I MAM CELULIT NA DUPSKU I ROZSTEPY ..UZYWAM KREMOW NA TO ALE NIC NIEDAJE ... MAM 23 LATA I JESTEM JAK FLAK ..WIEM TO MOJA WINA ... CO MAM ZROBIC ZEBY ZNOW BYC JEDRNA??? WAZE 60KG I CHCE SCHUDNAC 10 KG I ZAPISUJE SIE NA SILOWNIE ... CZY KTOS WIE JAKIE SA DOBRE SPOSOBY NA PUPE ? JAKIES LASERY CZY MASAZE????

Gość MARTTTA
areobic czy cos?

Gość MARTTTA
No wlasnie , szczerze mowiac to jadam zdrowe rzeczy …. Warzywa , owoce , pelnoziarnisty chleb , woda mineralna , salatki ..lubie tak jesc ..ale czasami poprostu dopada mnie wiecie … kebab , slodycze , cola mysle ze tak 2 dni w tyg to sobie pozwalam  heheeh No ale moja praca 3 lata siedzenie na dupsku

Gość MARTTTA
Ale postanowilam zaczac nowe zycie … nowa praca od wrzesnia … kupilam sobie pieska zeby niec motywacje do spacerow … zapisuje sie na areobic i silownie i koniec z kebabem !!! :(

Gość MARTTTA
A wy macie taki problem ???? Tymi sposobami pewnie mi zejdzie kilka miesiecy … A probowal ktos lasera I masazy ??

to dobrze ze chcesz zaczac nowe zycie te fast foody to jest koszmar sam koszmar wejdz sobie na diety i ja np jestem na topicu tylko dla twardzielek, ale jest tez wiele innych gdzie ci ktos pomoze, doradzi

Gość MARTTTA
Wiecie to jest straszne ze w wieku 23 lat jestem flakiem … okropne … moj ojciec ma 55 lat I cialo I zdrowie jak 18latek … zdrowe jedzenie , silownia I cwiczenia kilka razy w tyg ..zazdroszcze mu wytrwalosci … Wiecie jak to jest w ubraniu fajnie wygladam ale na plaze az mi WSTYD ! takie serdelki wystawic … Zastanawialam sie nad dieta south beach …

Gość MARTTTA
2 lata temu bylam na diecie 2 tyg jadlam tylko zupy I ogorki swierze caly czas … schudlam 8 kg … a celulit mi sie powiekszyl bo za szybko schudlam ..i zadnych cwiczen wiec wiadomo …. Zajelo mi pare miesiecy I nadrobilam stracone kilogramy …. W czasie diety chodzilam ciagle zmeczona I zla z braku cukru