Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hh..

ludzie przejmowac sie tym czy nie?

Polecane posty

Gość hh..
Bragg-- ale jak zwracasz sie do swoich kolezanek mowisz im ze sa kochane, mowisz do nich np Aniu, Kasiu, caluski itp?

"mysle ze nie zrobilby tego bo wie ze nie byloby powrotu do mnie" ale Ty sie nie dowiesz... puknie ją kilka razy i juz... ona bedzie zadowolona, on tez a Ty sie o niczym nie dowiesz..

Gość hh..
o moj Boze-- nie wierze ale znam go i widze ze mocno mnie kocha i balby sie posunac do zdrady

nie rozumiesz, ze milosc do Ciebie nie jest tu zadnym argumentem... Ciebie kocha, a ją chce spenetrować...

Gość hh..
komiczne ok dzieki za twoj punkt widzenia podlamalaes mnie i zaczynam swirowac musze sie otrzasnac tylko jak ja bede z nim rozmawiac przeciez on wylapie ze cos mnie gryzie :(

a tak na marginesie, to ja sie ciągle do znajomych lasek zwracam w sposob w jaki robi to Twoj facet - czy chcialbym je przeleciec, czy tez nie....

Gość Bragg81
mówie buziaczki ale to chyba to samo żegnam tak bliskie mi koleżanki które znam od dłuższego czasu i się przyjaźnimy. Tak mówie że są kochane jak mi pomagaja czy zrobia coś bezinteresownie. na twoim miejscu bym nie brał tych sms do siebie . faceci nie są idealni i inne kobiety tez nam sie podobają ale to nie jest tak ze zaraz bysmy zdradzali. jezeli czujesz sie niepewnie to zapytaj go o tą znajomość i tyle. z drugiej strony albo masz do niego zaufanie albo nie . tak naprawde jakby chciał mógłby zdradzic w kazdej chwili z pierwsza lepszą.

Gość hh..
a bo ty jestes nazbyt wyluzowany po wpisach pozna a moj to typ spokojny ale potrzebuje sie dowartosciowac

Gość hh..
Braggg-- dzieki za odp. wlasnie mysle ze tak moze byc

niezaleznie od tego jakie on ma zamiary, to ewidentnie ciagnie go do tej \"kolezanki\". sms-y...czekanie na skype...moze i wiecej, o czym nie wiesz. z sasiadka na skype na pewno nie rozmawia. jestem po stronie komicznego. cos tu nie gra!

Gość Bragg81
niektórzy faceci zdradzają , brak im odpowedzialności myślą fiu..em a nie głową to fakt . ale są też normalni którzy potrafia i chcą byc z jedną kobietą i nie beda się bzykac tylko dla tego ze znalazła sie jakas chetna. jasne podoba mu się bo czemu miała by mu się nie podobać - ma garba , pryszcze , smierdzi jej z ust jeest tepa , pewnie jest normalna jak większośc z was , skoro sie przyjaźnią dlaczego ma nie być dla niej miły. normalnemu facetowi podobają sie kobiety jakby nie zwracał uwagi na inne to bym sie zastanawiał co z nim nie tak .

Ale ja pisze kolezankom, że bede czekał na nie do nocy na skype :D Jak sie chcą skontaktować, to ich biznes i mają mnie łapać, a jak nie to niech spadaja... czekac to ja sobie moge na tel od swojej panny

komiczne, twoje niektore zachowania powinno sie opatentowac w meskim swiecie. bravo, ze tacy faceci jeszcze istnieja!

Gość asia..
lavita ale komiczne to zwykly kobieciarz nie wiem czym ty sie podniecasz

podniecam, to ja sie innymi rzeczami. jedynie mi sie spodobalo jak napisal: Jak sie chcą skontaktować, to ich biznes i mają mnie łapać, a jak nie to niech spadaja... czekac to ja sobie moge na tel od swojej panny ...jestem kobieta, ale zachowuje sie tak samo (komiczne, stwierdzam jedynie incydentalne z toba \"pokrewienstwo dusz - sic!)

Gość hh..
no wlasnie a moj napisal tej kolezance ze czeka na nia na skype :(

Gość lilililnkaaaaa
dziwne to, że koleś rzyma eski z grudnia.... to ze czeka na skype, przesyla buziaczki, mowi ze jest kochan, chce przyjechac po nia pod dom to dla mnie przesada. Moze zreczywiscie traktuje je jak kolezanki,ale zdecydowanie przegina. Traktuje je lepiej niz ciebie. Pogadaj z nim

Gość przestań już rozmyślać...
... bo i tak prawdy w ten sposób nie dojdziesz-po prostu dokładniej mu się przyglądaj.Jeśli nie jest uczciwy wobec Ciebie to i tak nie będzie kogo żałować.Wyluzuj,dziewczyno! A na wszelki wypadek też się porozglądaj,tyle towaru dookoła:-)

Gość miska zbyśka
jakis frajer pewnie kurwi sie za rogiem

Gość hh..
lilinka-- musze cos wyjasnic to ze trzyma wiadomosci z grudnia to moze nie jest dziwne bo ja trzymam z maja zeszlego roku wlasnie pod twoim impulsem sprawdzilam nawet nie zdawalam sobie sprawy ze mam tak stare wiadomosci druga rzecz to ze jest kochana pisal do jednej kolezanki ktora pozyczula mu wazne notatki , to ze podjedzie po nia pod dom i czeka na skype i caluski oraz ze zajecia z nia bede ciekawe to druga kolezanka. wydaje mi sie ze po prostu ja lubi ale wiesz co jest najgorsze ze nie moge mu przytoczyc tych sklowek a mam ochote je wyjasnic zobaczyc reakcje ale moze jeszcze kiedys bedzie jakas okazja tylko ze poki co gryze mnie to. co do traktowania t...doo mnie przyjezdza , przynosi czesto roze, prawi komplementy kazdego dnia czeka na skype, mowi ze jestem kochan slodka itp wiec chyba nie traktuje gorzej

Gość milkmilk
Komiczne jak zawsze sieje ferment.. :/

Gość A moj były to tak samo
Też miał przyjacioleczke i też mnie kochał i tamtej tez smsy niewinne niby wysyłał a potem sie okazało że ją dymał w samochodzie jak wracali z uczelni :( :(