Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigela co gryzie

WPADKA podczas seksu i co teraz?

Polecane posty

Gość nigela co gryzie

placze cay wieczor :( on sie nie ozdywa od wczoraj nie odpowiada na moje smsy :( czy to koniec naszej znajomosci? co mam zrobic? jak to odkrecic? od poczatu..... spotykam sie od 2 tygodni z takim kolesiem, fajny przystojny inteligentny. On jest troche starszy odemnie ale to nie istotne. od kilku dni jakos tam mnie dupa swedziala ale nie zwracalam na to uwagi... wczoraj bylam u niego na romantycznej kolacji, zjedlismy lody z bita smietana bardzo sllodkie(chyba to mnie zgubilo) ...potem zaczelismy sie piescic i miziac takie kizi-mizi wstepne....jak bylo juz goraco on mnie zacza ruchac i bylo ok. Po pewnym czasie chcielismy zmienic pozycji, on zaproponowal ze bedzie mnie od tylu walic ja sie zgodzilam ......mowi do mnie "kotku wypnij mi sie bo chce paluszkiem penetrowac twoja druga dziurkę" no to ja glupia sie wypielam i to tak mocno i jeszcze sobie lapkami odbyt rozwieralam...... nagle slysze glosne: "o kurwa " z takim obrzydzeniem ze zaraz rzygnie i jeszcze takiego brudasa nie rzna...polecial w moja strone stek wyzwisk ......

Gość humka
..ale co dokladnie sie stalo? popuscilas?

Gość nigela co gryzie
i ze WIELKI BIALY ROBAL WYSZEDL MI Z DUPY :o :o o ja czerwony burak, on pobiegl do lazienki chyba zwymiotowac, ja korzystajac z okazji wydlubalam go i faktycznie to byl robak jak grzeblam palcem dalej to jeszcze jeden sie znalazl :o

Gość dessssa
ooo fuuuu- owsiki czy co, kurde naprawde głupia sprawa

Gość humka
hmm serio czy to prowo?

Gość nigela co gryzie
zrobilam sie czerwona, bylo mi wstyd, zazenowanie siegnelo zenitu :( mysle co tu robić ... mialam biale majtki wyprulam z nich kawalek nitki i sobie do dupy wsadzilam, kiedy on wrocil z wielkim zdziwieniem powiedzialam o co ci kurwa chodzi, pokaz mi tego robala oon na to ze jestem obrzydliwa i takie tam ale wkoncy powiedzial wypnij sie pokaze ci ze nie klamie, i wyciagnal ta nitke

Normalnie rzygam :O Jesteś mega obrzydliwa....:O \"ja korzystajac z okazji wydlubalam go i faktycznie to byl robak jak grzeblam palcem dalej to jeszcze jeden sie znalazl \" A to zdanie mnie obrzydziło na maxa :O

Gość humka
hmm a co potem? owsiki sa malutkie wiec kuzwa co to bylo?

Gość nigela co gryzie
ale nie uwierzył :( powiedzial ze robie z niego idiote bo wie co widzial i ze mialam tam wilkiego tlustego robala :( i zachowuje sie bardzo dziecinnie ze sobie jakies nitki tam wkladam i chce go oszukac :o powiedzial ze z seksu nici bo mu sie odechcialo i ma dosc wrazen... kazal mi isc :( poszlam a on od wczoraj sie nie odzywa :( jak wybrnac z tej zenujacej sytuacji??????????pommmoooocy

Gość wez nigela
ale zbok jestes, idz sie lecz gosciu..

Gość humka
ja na Twoim miejscu bym sie nie odezwala do niego..to raczej juz koniec zwiazku..idz do lekarza i lecz sie..dziwne ze w pupie masz robale:-0

Gość humka
fujj..idz do lekarza:-0

Gość nigela co gryzie
nie chce konczyc bo jest mi z nim dobrze, jest inteligentny kochany przystojny dobry i czuly a to tylko jeden robaczek wlasciwie to dwa robaczki

Gość dessssa
jak na moje to on nie bedzie już chciał

Gość bombala
fuuuu po co te fotke tu dajesz, wez nie prowokuj ludzi chyba ze lubisz byc wyzywana od brudasow, debili i obrzydliwych ludzi!!!!!!!!!!!!

Gość ko
idz do lekarza niech ci przepisze jakas trucizne na te robaki i przynajmniej ten swiedzacy kopot masz z glowy a przy okazji to poczytaj troche o czystosci i higienie naprawde warto

Gość humka
szczerze? to ja niechcialabym miec takiej dziewczyny:-( kobieto idz do lekarza..zrob badania kalu czy jakies inne bo to obrzydliwe jest:-0

Gość nigela co gryzie
bo ktos napisal ze to owsiki, spr i faktycznie to one wiec zapodalam fotke.... napisalam mu sms czemu sie nie odzywa i dlaczego robi taki problem z jednej malej nitki, ze widocznie mu wino za mocno zaszumialo w glowie i zobaczyl tego robaka choc go nie bylo ale nic mi nie odpisal :o poczekam jeszcze trohe i napisze mu smmsa ze jest chamem i co on sobie wyobraza wogole

Gość humka
no napisz spoko...i odezwij sie potem jak zareagowal:-)

Gość nigela co gryzie
bo co mi innego pozostaje??? tylko zrobic z niego idiote ze mu sie wydawalo udac obrazona i niech on mnie przeprasza :) dobry mialam pomysl z ta nitką hmmm a leczenie to swoja droga jutro pojde do rodzinnego to mi cos zapisze lub do apteki bo wiadomo wstyd troche

Gość humka
idz i lecz sie..ja jakos nie widze zebyscie byli razem..wiec napisze do niego i znajdz innego goscia

Gość nigela co gryzie
a macie jeszcze jakies pomysly jak to odkrecic? moze jeszcze da sie to jakos naprawic... a i nie udawajcie takich wrazliwych co rzygaja na widok robaka bo jak szczycie lub sracie na siebie lub pijecie sperme nowopoznanych facetow to jest ok :o zalosne

Gość VizeV
Ja bym cię tretował nawet z tymi robaczkami :) pokaz zdjecie pupy jak ona wyglada,moze cos przeoczylas.

Gość nigela co gryzie
to pewnie z nim jest cos nie tak :o co mu przeszkadzal ten robaczek mogl go palcem do srodka wepchnac lub wyjac i mnie ladnie posuwac jakis impotent a tu taka awantura pffffff

Gość humka
hihihi masz poczucie humorku:-D zadzwondo niego i pogadaj z nim..moze odkecisz sama to:-P

Gość Dr . VizeV
pokaz odbyt to moze byc cos powaznego :) No niewiem czy kazdy lubi wkladac penisa w robaki :)

Gość rzygaaaam
obrzydliwe to jest... ale prowokacja niezła ;)