Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigela co gryzie

WPADKA podczas seksu i co teraz?

Polecane posty

Gość fhtryt
Dodam, że ja często miewam owsiki i jakoś mojego męża to nie obrzydza.

Gość nigela co gryzie
🖐️ już wrocilam w szampanskim nastroju :) otoz dostalam smsa od M" oj kotek kotek co to z toba zrobic" czyli lykna bajeczke o nitce hahaah, nic mu nie odpisalam wezme go na przedszymanie - za jakies 2 dni sie dopiero odezwe niech sobie nie mysli ze tak latwo mnie pzrekonac :p bylam u lekarza przepisal mi Zantel czy jakos tak, dodatkowo troche kapusty kiszonej to wyzdychaja predzej( to sama wiem ) a wracajac do chlopaka mam nadziej ze sie wykuruje do tego czasu bo 2 raz numer z nitko nie przejdzie :D tymczasem ide pochlonac loda w kubeczku mmmmmniammm

Gość humka
Ciesze sie ze sie odezwał:-) smacznego loda i lecz sie;-)

Gość nigela co gryzie
moze jak bardzie zycie seksualne poznacie to przestaniecie pisac ze to prowokacje oj dzieci dzieci, tylko pod kocykiem pewni i przy zgaszonym swietle :D a jak sie jest atrakcyjnym i szalonym to i takie przygody sie zdarzają ot sama natura :D milo ze czesc osob poprawilo sobie tym humor ale mi nie bylo do smiechu a w desperacji czlowiek rozne rzeczy wymysla . rozumiem ze tym krytykujacym zal dupe sciska ze nie maja takiego emocjonujacego zycia jak ja

Gość humka
Co Ci lekarz powiedzial? długo sie to leczy..te owsiki znaczy sie i czy zarazliwe sa..bo w necie napisali ze tak.Mozliwe ze teraz Twoj mezczyzna je bedzie mial.I wtedy Ty mozesz mu taka jazde zrobic:-)

Gość nigela co gryzie
dobra nic mi nie powiedzieli bo to byla prowokacja :p :p

Gość humka
hmm nie rozumiem dlaczego?:-(

Gość jak możecie w to wierzyć
A debilki dalej odpisują :D Zycie seksualne znam, dzieckiem nie jestem i jak żyję żaden robak mi z tyłka nie wyszedł :O A nawet jakby mi wyszedł, to po czymś takim: "nagle slysze glosne: "o k**wa " z takim obrzydzeniem ze zaraz rzygnie i jeszcze takiego brudasa nie rzna...polecial w moja strone stek wyzwisk ....." sekundy żadna normalna laska by z takim facetem nie była. Ludzie, można wam nawet pocisnąć historyjkę o robalu wychodzącym z doopy i kolesiu, który łyknął bajeczkę, że to NITKA była, a wy łykacie jak pelikany :D Kretyni górą.

Gość humka
dziekuje bardzo😠jestem tu pierwszy dzien i prosze sie ze mnie nie nabijac:-( ja myslalam ze takie cos moze sie zdarzyc.Dwa to z tym myciem tyłka tez bujda jest? Bo owsiki to sa fakt.wyczytałam w necie;-)

Gość nigela co gryzie
dziekuję dziekuje za wysokie noty :D to moja 2 prowokacja :) pierwsza byla o seksie , gralam w niej malolate ktora by zaoszczedzic na gumkach uzywala woreczka foliowego :D humka> zapamietaj jedno, nigdy nie bierz na powaznie tego co tu pisza, nigdy. a najlepsze byly te oburzone krolewny :p

Gość humka
wiesz smutno mi troche,bo sie przejelam ze kiedys moze mi cos z tyłka wyjsc.Tez poszlam do piwnicy i zjadlam z kilko kapusty kiszonej az mam mi sie zapytala co mnie naszło ? No z 2 strony to dobrze ze nie masz tych owsikow:-) pozdrawiam

Gość humka
Mam 16 lat nie 12:-P

Gość nigela co gryzie
równiez pozdrawiam {czesc} do usłyszenia, trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc hehehe

Gość humka
..niepokonanym:-) paaaaaaaa

Nie n gratulacje za temacik:-D i dziekuje za poprawienie nastroju:-P jestes extra:-D