Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigela co gryzie

WPADKA podczas seksu i co teraz?

Polecane posty

Rany ale ty jesteś obrzydliwy/a. Mało nie zwymiotowałam. Blllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, fffffffuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj.Lecz się człowieku na dupę, bo na głowę juz za późno.

Gość nigela co gryzie
mala>> to chyba to czeste wymiotowane wzrok ci pogorszylo i otepilo mozg skoro nie wiesz jakiej plci jestem :o zalosne swoja droga popuszczacie wtrakcie anala jakies gowna lub pierdy z kleksem a tak sie oburzacie :o mala przeanalizuj wlasne zycie zanim kogos oceniac hahahahaha

Gość humka
:-D

nick to można sobie dowolny napisać.Jeszcze tak obrzydliwie to napisałaś. Nie musze analizować swojego życia pod kątem twoich owsików heheh. Co się dziwisz, że cię nikt poważnie nie potraktował.Jak to tak po chamsku napisane.

Gość nigela co gryzie
"mialam cie za normlanego faceta z ktorym mozna konie krasc a okazales sie zwyczajnym dupkiem, moze weź tyle nie pij bo masz juz zwidy alkoholowe, moze ziolo ci mozg powoli wyzera. twoje zachowanie bylo zalosne i dziecinne. zeby tak reagowac na zwykla nitke? zawiodlam sie na tobie , nie chce miec z toba nic wspolnego, czesc!!!!" tak mu napisalam tzn mniej wiecej tak :) troche cierpliwosci i na wieczor moze jutro powinien sie odezwac musi to glupek pzremyslec zastanowic sie i uwierzyc ze to nitka byla :) wieczorem wam napisze co i jak i czy uwiezyl

Gość nigela co gryzie
a tymczasem ide do apteki, kupie jeszcze cytruyne bo slyszalam ze te robaki gina od kwasnego :)

Gość humka
napisz..wpadne specjalnie zeby dowiedziec sie jak zareagował..a Ty idz do lekarza,zeby wiecej tak nie wpadac:-)

Gość nigela co gryzie
humka dzieki jedyna normalna osoba z tych ktore sie wypowiadali . a jak bedzie dalej podskakiwat to mu dojebie bo jak kilka dni temu mu loda robilam to mu kutas strasznie walil i co? nic nie powiedzialam tylko dyplomatycznie zaczelam do myc piwem i niby sobie zartowalam ze lubie piwko i jego chuja a jak mnie zezlosci to powiem prawde czemu to zrobilam i ze mu jebalo moczem a z dupy gownem zalatywalo

Gość humka
:-D sczera dziewczyna z Ciebie....masz racje dowal mu i znajdz gosica odpowiedniego dla siebie

Gość nigela co gryzie
dobra ide do tej apteki, poxniej przyde i napisze co i jak (nie ma mnie zeby zadne podszywy mi nie grasowaly to i tak nie bede ja) ja zawsze jestem fair w stosunku do chlopakow a tu mnie tak potraktowal jak szmate :( kiedys mojemu bylemu palke lizalam a mial takie krzaczki wogole kutaska i taki owlosiony byl tam to mial kawalek gowienka zasechnietego na wloskach i tez nic nie powiedzialam , delikatnie spr tylko palcem co to za brazowa zasechnieta kulka na lonowych wlosach i to gowno bylo po zapachu poznalam i tez cicho siedzialam. aaaa i wczoraj jeszcze mi wypomnial ze juz raz dal mi szanse po mojej pierwszej wpadce :o :o choc mial uciekac ode mnie

Gość humka
a co to takiego było? wiesz ja dopiero wchodze w erotyke i sex i chce wiedziec czego unkac.:-) nawet oralnie sie nie piescilam jeszcze:-0 Szczera kobietka z Ciebie..idz do apteki zapodaj sobie jakis lek..ja poczekam:-)mam wakacje

Gość nigela co gryzie
bo jak go pierwszy raz zaprosilam go do domu, jadlam batonika (on to widzial) a potem mnie dupa zaswedziala, wiec ze nie lubie sie drapac przez majtki to soebie w dziurke centralnie wsadzilam paluszka i paznokciem soebie drapie ulga fajnie przyjemnie on sie na mnie patrzy usmiecha (moze go to podniecilo) i wyciagam ten paluch a tam na palcu centralnie wymazany palec gownem :o biedul zbladl ze myslalam ze zemdleje ja nop to zaczelam histerycznie sie smiac "o czekoladka z batonika" hahaha hihihihi i polizalam to ..... myslallam ze rzygne bo to bylo gowno ale czarne wiec jak zaczelam to lizac to uwierzyl ze to batonik bylo... potem szybko pobieglam do lazienki i malo nie zwymiotowalam zjadlam chyba z ppol pasty ale uwierzyl

Gość nigela co gryzie
dobra koec tych wspominek ide do apteki bede pozniej ciekawe co odpisze i czy wogole cos odpisze 🖐️

Gość ZuluGula111
Humka widzę, że Cie to strasznie kręci :D Może dam Ci dupkę do wylizania co?

Gość humka
to juz nie mozna sie nic zapytac zulugula?:-P

Gość ZuluGula111
Nigela :D Gdybyś myła dupę nie byłby problemu. Z tej historii morał jest następujący: myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny.

Gość humka
Ja sie myje ale w pupie to jak sie umyc?

Gość ZuluGula111
Normalnie paluch do dupki. Chociaż te płytsze okolice, a skoro ona podrapała się i była kupa na palcu to znaczy, że się nie myje i dupy porządnie nie wyciera.

Gość humka
aha..to ja zawsze tak robie po kupkaniu:-) myslalam ze jakos specjalnie sie trzeba myc:-0

Gość zajebista prowokacja
pekam ze smiechu :D Autorko opowiedz cos jeszcze :) Dzięki za poprawe humoru :D

Gość humka
prowokacja? tam myslisz? bo ja uwierzylam:-(

Gość zajebista prowokacja
Przecież nie ma takich obrzydliwych dziewczyn :o

Gość udaloCisieto
Nigela brawo hahahaha tak 'soczystej' prowokacji dawno nie czytalem, masz fantazje dziewczyno;) pozdro:)

Gość humka
Nigela ku[pilas cos na owiki?

Gość humka
Nigela ku[pilas cos na owiki?

Gość jak możecie w to wierzyć
??! Debile tu siedzią, normalnie D E B I L E :O Prowokacje bym oceniła na 0/10, ale widzę że na kafeteriuszy to i zero wystarczy :D

Gość fhtryt
dziewczyno? ja mysle ze to jakis zbo siedzi wymysla, choc kto wie, moze i jakas dewiantka na punkcie dupy i gowna

Gość fhtryt
zbok, mialo byc, jakiej by plci to nie mialo, wiadomo ze powinno sie leczyc