Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalaaa

JAK SCHUDNĄĆ GDY KTOŚ JUŻ JEST SZCZUPŁY??????

Polecane posty

Gość tralalalalalaaa

Jak wiadomo grubym łatwiej gubi się kilogramy... Mam 165cm wzrostu i 48kg. Jak schudnąć 2-3 kg??? Macie jakieś sprawdzone rady??? :)

A po co ty chcesz chudnąć.Nie chcesz mieć cycek i co facet ma się o kości obijać.W anoreksję wpadniesz.I tak masz niedowagę dziewczyno

naprawde ja nie wiem po co ludzie zadaja pytania skoro zamiast odpowiedzi uzyskuja jakies inne opinie i komentarze np "ile kalorii ma bulka z serem" odp "nie jedz bialych bulek bo bla bla" plus moze niektorzy lubia bardzo szczupla budowe jak np ja i moj maz :) wiec wyluzuj i odpowiadaj na pytanie

Przede wszystkim Zdrowe odżywianie i dużo ruchu. Przy takiej wadze dieta musi być dopracowana pod kątem gubienia tłuszczu, a nie wagi.

Gość missindependent
Ja też waże 48 kg ale przy wzroście 162 .Rozumiemm Cię.Także chciałabym schudnąć 2 kg.

Gość weweweweweweeeeee
duuuuuuuuuuuzo cwiczen

Gość qaqagdggdgdgd
up

Gość mtvvvvvv
Ja waże 46.9kg przy wzroście 162:):)Ja się ogólnie ciesze bo zawsze byłam niejadnkiem i jak zjem 1000 kcal dziennie to jestem dobrze najedzona..Nie tyje...przy obecnym jedzeniu a nawet chudne jeszcze bardziej ...często chodze na saune i długo siedze ja wsumie ze względu na drogi oddechowe ale to bardzo pomaga w odchudzaniu...pochodź na basen i rób tak sobie po 25 basenów kraulem i żabką...Chodze na balet i hip-hop to też bardzo pomaga...no i codziennie wieczorkiem 26km na rowerze stacjonarnym...a i jeszcze codziennie wieczorkiem sobie biegam z pieskiem i tatą....Jestem niesamowita????Zawsze miałam dużo energi a bardzo mało jadlam ...A jeszcze pije dziennie około 13-15 szklanek wody lekkogazowanej lub niegazowanej:):):)::)