Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnąca córeczki

pragnę córeczki

Polecane posty

Gość pragnąca córeczki

mam synka za jakis rok chciałabym jeszcze jedno dziecko , córeczkę . Czy jest możliwe zeby zaplanowac płeć dziecka ??? może znacie jakies strony , które tego dotyczą . Jeżeli tak będę wdzieczna

Ostatnio oglądałam program gdzie mówili, że duże prawdopodobieństwo jest, że jeśli zajdziesz przed i w czasie owulacji to będzie dziewczynka a po owulacji - chłopak, no ale nie wiem ile w tym prawdy ;)

Gość kasiorekrobotyna
Ja tez to słyszałam ze przed i w owu jest dziewczynka,ale owulacja owulacją ale niewiem jak to sie ma do dnia zapłodnienia?

ja tez jestem w trakcie staran o córeczkę...mam synka (ponad 2 latka) i przydałoby sie rodzenstwo...przeczytaj sobie topik "chlopak czy dziewczynka"...dużo z niego sie dwiedzialam...na dziewczynke należy współżyc na 2-3 dni przed owulką (gdyż plemniki są wolniejsze ale bardziej trwałe) a na chłopca w trakcie i po (gdyz plemniki sa szybsze ale mniej trwałe)...dla ułatwienia w ustaleniu owulki użyłam testu owulacyjnego w pt i wyszły mi 2 grube krechy (czyli owulka powinna pojawic sie w przeciągu 12-36 h) a działaliśmy we środę i czwartek...może coś z tego będzie... powodzenia...u mnie wszystko sie okaże gdzies za tydz jakzrobie test...

Gość maarika
ja nie wierzę w te przed i po owulacji planowanie płci. Bo u mnie przed owulacja i będzie chłopiec. to chyba bardziej geny, plemniki. Nie nastawiaj się że chcesz tak bardzo dziewczynke, bo później możesz się zawieść. Po prostu trzeba przyjąc to co przyniesie los i pokochać dziecko.