Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tez10

jak idzie wpasc?-nie rozumie wpadek

Polecane posty

Witam was kochani :D otoz temat taki jak powyzej:D no za cholere nie potrafie zrozumiec wpadek,moje kolezanki przewaznie dzieci z wpadek maja no ale jak wpasc idzie????????? od czego sa tabletki ,prezerwatywy i inne srodki nie bede sie rozpisywac:D ale prezerwatywe zalozyc to zaden problem, tabletki , jak facet jej nie ufa to po co sie spuszcza ?? ja tego pojac nie umie :O sama mam stosunek przerywany , wiem ze to zadne zabezpieczenie ,ale tyle lat go stosuje i nic :) wiec te facety musza byc jacys niedorajdy prosze bez klotni , ale to jest moje zdanie na ten temat :)

Gość a ja nie rozumiem
A ja zupełnie nie umiem pojać jak mozna pisać : ja nie rozumie :-O a już zupełnie nie rozumiem jak mozna pisać : ja nie umie :-(

Gość j/w
też tego nie rozumiem :D jesteśmy 10 lat po ślubie i dokładnie znam datę kiedy zaszłam w ciażę :D witaj w klubie autorko :) My też na przerywanym jedziemy i mój facet ma to opanowane co do sekundy i cho - wyskakuje :) :D :D 🖐️

czyli wy sie nie zabezpieczanie tylko liczycie na szczescie ze ciazy z tego seksu nie bedzie :O

dobrze dobrze jestem hanyska dlatego pisze nie umiem ...:D do autorki postu nr 2 witam w klubie , do autorki postu nr 3 , nie chce mi sie czytac ale jesli ktos nie jest gotowy na dziecko to chyba sie zabezpiecza co nie :D nie rozumie i juz moje zdanie :)

Gość Pomarańczowy Skurwysynk
Odp. na pyt. Normalnie jak idziesz do dom nabuzowana, ciemną nocą i przechodzisz obok robót drogowych to się możesz potknąć np. o koparkę i wpaść...do dołu

Gość Pomarańczowy Skurwysynk
Pi. Es. tabletki nie dają 100% gwarancji. Znam 2 laski, które zażywały tabsy anty i mają dzieci :D

Gość assssssss
JA TEŻ NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA WPAŚĆ, NAWET SAMA BYM CHCIAŁA WPAŚĆ BO MAM JUŻ SPORO LAT ALE JAKOŚ MI SIĘ NIE TRAFIA. A TAK ZAPLANOWAĆ TO JAKOŚ TAK DRĘTWO NO NIE?

pomaranczowy ta jasne :D pewnie ich nie braly :P no ja tez chcialabym wpasc a nie idzie:D bo zdecydowac sie nie potrafie :D mam kolezanke ktora dzieci ma z wpadki az 3 sztuki , ale to jej wina bo sie nie zabezpieczala´🖐️ tab. jej sie lykac nie chcialo :O