Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5968-3895790

horoskop porównawczy

Polecane posty

Gość 5968-3895790

cześć uczę się interpretować horoskop chciałabym sprawdzić na kimś obcym wiem, że to sprawa złożona i trudna, ale chcę sprawdzić podstawowy wpływ czy ktoś ma partnera i chciałby zobaczyć co gwiazdy wam obiecują? potrzebuję dat urodzenia z godzinami i miejsca ur. może być bez imion :)

Gość 5968-3895790
a może jednak? mogę powiedzieć czy weźmiecie ślub czy będą dzieci czy to ten? a także powiedzieć w jakim typie musi być wasz partner

Gość Alinina
ja 28.09 1972 on 29.06 1971

Gość mala222
ja: 14.02.92, on: 14.02.70

Gość mala222
aha, a godz i miejsce ja: złotoryja, 9:15, on: łódź, 13:20

Gość to i ja poprosze
ja 06.09.1973 warszawa godzina 7 z minutami rano . on 07.02.1972 urodzony na mazurach ,dokładniejszych danych nieznam ale może coś sie uda z tym zdziałać:)

Gość lili jestes z
chorzowa? :D

Gość lili jestes z
moje rodzinne miasto ;) Od roku mieszkam w Wielkopolsce, ale tesknie za Chorzowem bardzo ;)

hehe to masz podobną historie do mojeje też niedawno sie z tamtąd wyprowadziłam do Warszawy:(

Gość lili jestes z
Ale widze, że jak i ja... Za mężem ;) Choć teśknie za chorzowem i przyjaciolmi ktorych tam zostawilam, to wiem, ze zrobilam dobrze, bo jestem szczesliwa z moim mezem ;) Powodzenia zycze ;)

ta tez sprobuje a co szczescia ja wzsedzie szukam :) jo tyz ze slonska jestech :P ok ja 5.11.1986 godz 23 z czyms 25 czy 45 on 10.3.94 godz nie wiem miejsce mazury tyle moge powiedziec :) dziekuje i zafascynowals mnie astrologia , nikt mi nie stawial horoskopu :) dzieki z gory

Gość 5968-3895790
lili21 - bez godziny urodzenia nie mogę sprawdzić to i ja poproszę - niestety "na mazurach" to za mało mala 2222 sprawdzę zaraz :)

Gość 5968-3895790
już proszę innych o niewpisywanie się :) horoskop to nie jest jeden rozkład kart, nie dam rady więcej

on nie 94 tylko 84 moze jeszcze raz :D ja 5.11.1986 godz 23.45 badz 25 lubliniec on dzialdowo 10.03.1984 godz nie znana a glupio zadzwonic i sie zapytac :Psprobuj bez godz

Gość 5968-3895790
nie mogę bez godziny, to podstawa

Gość 5968-3895790
mala 222 - będę tak po kolei najpierw co do Ciebie, pociągają Ciebie mężczyźni silni, na stanowiskach, posiadający władzę ktoś kto jest ambitny, obowiązkowy i oszczędny, kto do wszystkiego doszedł sam, pozycja Ciebie kręci jednym słowem zwracasz także uwagę na wygląd, atrakcyjność zewnętrzna, podoba się Tobie ktoś kto się generalnie - podoba Szukasz też kogoś, kto pomoże Tobie w sferze finansów, kto pokieruje. Szukasz kogoś, kto będzie różny od Ciebie - opanowany i zrównoważony, niosący ze sobą harmonię. Przy tym mimo, że descendent masz w Wadze, to bardzo blisko Skorpiona, dosłownie o włos. Zatem chcesz też spalać się w związku, poddawać namiętności, przeżyć skryty, tajemniczy układ. Masz Plutona w 7 domu, szukasz osoby potężnej, która nauczy Ciebie życia. zaraz napiszę więcej :)

Gość 5968-3895790
mężczyzna - możliwe więcej niż jedno małżeństwo na żonę szuka osoby statecznej, poważnej i co kluczowe - wiernej , ważne jest także z jakiej rodziny pochodzi, to, aby była majętna i szanowana on może sobie wieść bujne życie, ale małżeństwo ma wyglądać na udane, spójne i pewne bardzo przykłada do tego wagę to tak krótko :) a zaraz porównanie łaknie kogoś bardzo zmysłowego i namiętnego, jest tym niemal opętany, kobiecym powabem

Gość 5968-3895790
niefajne jest to, że przemocą wymuszacie na sobie zachowania, gubi was jakiś nadmiar są tu przeszkody stojące na drodze temu związkowi, duże przeszkody, czy to prawne, czy prawnymi, czy wewnętrznymi wspólnie realizujecie zasadę używania życia nie będę analizować każdego aspektu, powiem tak - to nie jest związek, który jest tym jednynym, przeznaczonym, nie prognozuje wspólnego życia rodzinnego, nie jesteś Ty typem partnerki z którą on chciałby związwać się na stałe, poza tym poza jakimś tymczasowym przycigąganiem naprawdę niewiele was łączy

Gość mala222
dzięki wielkie :) już od jakiegoś czasu wybierałam się do znajomego astrologa, ale nie było okazji. widać, że czujesz tą robotę :P :) pozdrawiam i powodzenia życzę!

Gość dla kogo ostatni wpis był

Gość mala222
do autora :P

Gość monia333c
a co mozesz napisac o mnie czy wyjde za maz i bede miala dzieci co mozesz powiedziec monika 24 03 1983 lochow

Gość Pies13
A ja odwiedziłem inny horoskop. Wcześniej dwie różne wróżki zapowiedziały mi tę samą datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Jestem pod wrażeniem.