Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mita

Jak osiągnąć orgazm...?

Polecane posty

Gość Mita

Od kilku miesięcy mam chłopaka.Uwielbiam uprawiać z nim seks,ale jeszcze nigdy nie miałam orgazmu pochwowego.Co innego łechtaczkowy-sama potrafie go sobie zrobić,nawet kilka razy:)Nie wiem w czym tkwi problem,zawsze jestem podniecona i odpowiednio wilgotna,a mój facet się stara.Poradzcie jak można osiągnąć orgazm,czekam na wypowiedzi.

Gość Tracer12345
A ile masz lat?

Gość zafrapowana20
a czym się zabezpieczacie?

Gość Mita
17

Gość Mita
Gumeczki....a czasem bez

Gość Mita
Chodzi o osiągnięcie orgazmu a nie sam seks,z tym nie ma najmniejszego problemu.Czasami stosunek trwa nawet 1,5 h a ja nie mam orgazmu pochwowego Czy coś ze mną jest nie tak?Czy to kwestia mojego wieku?

Nie każda może osiągnąć taki orgazm od razu. Ja mam 24 lata i też takiego nigdy nie miałam :(

Gość Zycie jest okropne
To pogratulowac. Wczesnie zaczelas. Chlopak poskacze pozniej cie rzuci i bedzie problem ze znalezieniem kogos na stale lub nie bedziesz miala szansy juz poznac kogos porzadnego bo porzadni faceci nie lubi naruszonych kobiet. Zycie zapowiada ci sie marnie :) Hihihi

Gość lubię ludzi
do Autorki- nie przejmuj się odp. powyżej bo widać, że to jakaś skończona idiotka, powielająca sterotypy i uprzedzenia ;/ co do orgazmu pochwowego- trzeba się go nauczyć, nie ma rady jak- po prostu za którymś razem się uda :) i nie myśl podczas stosunku "muszę mieć orgazm" bo nic z tego nie bedzie pozdrawiam! :)

Gość zafrapowana20
kurde zazdroszczę. u mnie trwa to kilka minut ale orgazm jest zawsze , i zawsze pochwowy - powiem tak, spróbuj ze specjalnymi prezerwatywami - durex arouser :) albo jakieś kremy, maści które podwyższą temperaturę:)