Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkaa bmn

czy jak lezy człowiek na ulicy to przechodzicie obojętnie obok??

Polecane posty

Gość elkaa bmn

Gość Diabolinka
Nie, ja zawsze podchodze i pytam czy wszystko jest ok. Duża większość to pijani menele, ale poprostu nie umię obojętnie przejść... Mój facet zawsze o to się na mnie wydziera :(

Gość kamilllaaa..
inni ludzie mnie nie interesują dla wazne sa moje sprawy

Gość różowy polo koszulek
jak ładny i młody to nie umiem przejsc obojetnie ;]

Gość tojaammaa
na ogól się zawsze gdzieś spieszę. więc nie.

ja podchodze, pytam czy mu nic nie jest... jesli sie nie odzywa to udając probe niesienia pomocy sprawdzam zawsze kieszenie i jesli znajde cos wartosciowego to biore jak swoje

Gość życzliwa duszyczkaa
nigdy lezacy człowiek nic mnie nie obchodzi

Gość O ja cie krece
Jezu, ale tu panuje znieczulica... :o Mam nadzieję, że kiedyś odczujecie ją na sobie... :o

Gość samonna
po prostu dzisiaj kazdy dba o siebie:D

"Jezu, ale tu panuje znieczulica..." jaka znieczulica? ja okazuje żywe zainteresowanie kazdym leżącym :P

Gość 1234567....
jeszcze parę lat temu na pewno bym nie doszła ....panuje opinia że na pewno pijany 3 lata temu mój wujek w ten sposób umarł na ulicy nikt mu nie pomógł ....wracał z pracy fakt była imprezka i wypił sobie parę kieliszków ale jak się później okazało nie był pijany ....zasłabł serce nie wytrzymało gdyby ktoś wtedy wezwał zaraz karetkę zainteresował się żył by do dziś a tak każdy traktował go jak menela dlatego ja teraz zawsze dochodzę i pytam czy ok

Gość thtyhrhy
Obojętnie nigdy, w końcu to nieczęste zjawisko. Gdy taki człowiek wygląda na zapijaczonego obszczymura, przechodzę z obrzydzeniem. Gdy to jakaś w miarę normalna osoba, to już różnie, m.in. pośpiesznie jeśli już zebrał się tłumek lub z zastanowieniem co robić. I to tyle.

Gość agata łapill
nigdy co mnie to obchodzi:D

Gość a dlaczego zaraz
sie pytam czy w porzadku wszystko i nic mu nie jest? Jak mamrocze i widze ze pijany to zostawiam w spokoju. Innych niż powyższe przypadków nie miałam, ale gdyby to bym dzwoniła gdzieś.

Gość może i znieczulica juz jestem
ja kiedys podeszłam, to dostalam zrype ze niby co się wtracam heheh drugi raz tez podeszłam, pomogłam wstać - strzelil mi dysk i trafiłam do szpitala. od tamtej pory juz nikogo nie dzwigam - moje zdrowie jest dla mnie najważniejsze.

Gość anielski charakter
zawsze i w każdej sytuacji pomogę... niestety z przykrościa stwierdzam, że ludzie patrzą ze zdziwieniem kiedy na widok leżącego człowieka np.zatrzymuję auto i sprawdzam w jakim ten ktoś jest stanie. Dopiero, gdy zaczynam interweniować zbiegają się ciekawscy. Tylko raz trafiłam na pijanego, większość to diabetycy i z chorobami krążeniowymi. smutne, że tak możecie przejść obojętnie..:( gdzie Wasze sumienie?

Gość dużo tu takich
ja zawsze dzwonie na pogotowie albo straz miejska, boje sie podchodzić