Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaaa

co mysliscie o takim zachowaniu faceta? wypowiedzcie sie pliss

Polecane posty

Gość monikaaaaaa
jego ton glosu mowil " i na chuj dzownisz do mnie kobieto, daj spokoj"

Gość mimi hito
jak chcesz z klasa to juz nic nie pisz i nie dzwon. poczekaj az sam sie odezwie. przeciez jak on nie odpisuje to znaczy ze nie chce gadac, ze nie chce sie tlumaczyc. niech mu przyjdzie ochota, bo jak ty go ponaglasz to tylko go denerwujesz. pusc go wolno, jak wroci....(znasz zakonczenie)

jesli tak naprawde Ci na nim zalezy, to daj sobie troche na wstrzymanie ;-) Poczekaj dzien lub dwa, daj mu szanse do ciebie zadzwonic, moze jest naprawde zajety.... Zajmij sie w tym czasie soba, przestan o nim myslec 24 godz. na dobe ...

Gość monikaaaaaa
wiem ze tak bedzie najlepiej, ale to boli, mimo wszystko, jestem w nim zakochana po uszy :(

Gość Fan Wstrząsa
Wiem że to trudne ale najlepiej milczeć i czekać im bardziej będziesz się starać tym bardziej on cie będzie olewał sorry ale faceci to dupki znaleźć fajnego ciężko :(

poczekaj na jakis znak od niego... bedziesz widzialala, jak bardzo jemu zalezy :)

Gość monikaaaaaa
za kezdym razem, doslownie traktowali mnie w ten sam sposob. Za tegi bym dala reke odciac ze chociaz nie schowa glowy w piasek i powie szczerze. Z zajeciem trudno za miesiac jade do roboty dopiero teraz siedze w domu i gapie sie w sciane

idz na spacer, albo obejrzyj jakis film, albo poczytaj Kafe ;)

Gość monikaaaaaa
Trudno tak odpuscic, marzylam o tym zebysmy byli razem, stalo sie to realne i nagle decha w twarz dostalam a czulam ze to moze byc on, ten na zawsze....

Gość qvvarz
jejciu doskonale wiem co czujesz. mnie rozne mysli do glowy przychodzily. ze poznal inna i nie wie jakmi to powiedziec. pisal wowczas, ze kocha ale sie wogole nie widzielismy nie mial dla mnie czasu wolal przebywac u kolegi co mnie cholernie bolalo. tez zakochana jestem po uszy.

Gość monikaaaaaa
Mam ochote wypic cala polowke , moze sie zapierdole sama. Problem sie rozwiaze To sie od wczoraj dzieje wiec sprawa jest swieza na tyle ze nie moge myslec o niczym innym. Pewnosci nie mam 100% co sie swieci, ale zazwyczaj przeczucie mnie nie myli. stawiam na opcje taka ze stwierdzil iz nie ejstem odpowiednia kandydatka na jego kobiete

Gość monikaaaaaa
dzisiejszy dziden ejst decydujacy jak bedzie milczal dalej to na bank znaczy ze ma mnie w dupie tak naprawde

Gość qvvarz
i to mnie w facetach najbardziej wkurrr zamiast zachowac sie jak dorosly czlowiek i odpowiedzialny i powiedziec w czym rzecz to milcza. najgorsze jest milczenie. to typowe zachowanie faceta egoistycznego, ktory wystudza stosunki w zwiazku i potem samo sie rozlatuje wszystko. nie maja nawet odwagi nic powiedziec,

Gość monikaaaaaa
Dalysmy sie nabrac na piekne slowa z ktorych nic nie wynika:( Czuje sie oszukana

Gość qvvarz
slowa a jakze piekne... o budowaniu stalego zwiazku o milosci itd ehh... wierzylam w te slowa bo chcialam miec przy sobie osobe, ktora mi odpowiada i ktora kocham nad zycie. a tu jeb. nagle zwrot w zachowaniu ale dalej pisze, ze kocha. moze daj swojemu troche czasu. nie pisz do niego pokaz, ze jestes silna.

Gość monikaaaaaa
Moj tez mpowil mi jeszcze kilka dni temu ze chce czegos dlugiego i nie interesuja go przelotne znajomosci, ze jezeli bedziemy bardzo chcieli to nam sie uda i takie tam slodkosci. Dam mu czas do jutra , on wie ze ja mam teraz ciezki okres bo przez ten zwiazek wiele rzeczy spierdolilo mi sie w zyciu

Gość qvvarz
badz cierpliwa bo z doswiadczenie wiem, ze im bardziej im pokazuje sie ze nam zalezy tym bardziej im odbija. bo wiedza, ze wtedy moga zrobic wszystko a i tak my z nimi bedziemy. badzmy twarde baby. trzymam za Ciebie kciuki oby sie wszystko ulozylo.

Gość monikaaaaaa
Wie ze jestem praktycznie sama, wiele osob sie ode mnie odwrocilo... wiem sama tego chcialam, postawilam wszystko na jedna karte. Dobija mnie to czekanie, juz wole zeby teraz napisal zegnaj. Nie bede pytac czemu o ile sam nie powie. Chcce wiedziec czy mam na kogo czekac

Gość monikaaaaaa
Dzieki, ja za ciebie tez. Kazdy zasluguje na szczescie, moze kiedys i mnie odnajdzie. Wszystkimi silami bede sie powstrzymywac zeby nie napisac

Gość damma z fretka
nic nie mow zobacz co bedzie

Czemu sie odwrocilo od Ciebie duzo osob? On byl zonaty czy Ty zareczona ze takie przejscia mial wasz zwiazek? Jesli tak sie zachowuje tylko dzisiaj to moze ma po prostu gorszy dzien...?

Gość monikaaaaaa
zonaty,,,, nie byl taki zimny dla mnie jak dzisiaj. calkowita obojetnosc :(

Gość monikaaaaaa
wiem ze to zalosne zalenie sie na cafe ale tylko tak moge odwrocic swoje mysli od niego :(

No ale mowie Ci ze moze po prostu mial gorszy dzien w pracy albo co.. Skoro zawsze byl mily a dzisiaj jest nie w humorze to moze nie jest nic strrasznego.. Chyba ze sa jeszcze inne objawy ktore sprawiaja ze intuicja Ci podpowiada ze on juz nie jest zainteresowany..

Gość monikaaaaaa
wczoraj czulam ze cos go meczy, jakby mial watpliwosci co do mnie. Ale na kazde pytanie odpowiadal ze wszystko ok

Gość monikaaaaaa
kolezanka mi poradzila zebym napisala esa jakby nigdy nic typu co slychac, ale nie wiem czy to dobry pomsyl jak on milczy caly dzien :/

Nie pisz,poczekaj az on sie odezwie. Juz mu okazalas ze sie martwisz i stresujesz. Teraz kolej na jego ruch. Hmm a moze jego zona wcale nie jest byla? ....

Gość monikaaaaaa
chce go spowrotem to wiem na pewno. On twierdzi ze powrotu nie bedzie

Gość autorkooo
bo sie nie buduje szczescia na czyjims nieszczesciu !! masz za swoje. zycie.