Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość machupikczu

co zrobilibyscie na moim miejscu chodzi o prace?

Polecane posty

Gość machupikczu

pracuje na czarno.....nienawidze swojej pracy....pracuje tak tylko dlatego ze mieszkam w niewielkim miescie...gdzie szanse na zlanazienie pracy sa male....statnio mialam duzo spiec z szefowa...i wlasciwie to o niczym innym nie marze zeby tylko tej kurwy wiecej nie zobaczyc:o pracuje ( tyram )10 h dziennie za marne grosze... coraz czesciej mysle o zwolnieniu się...co byscie zrobili na moim miejscu zwolnili sie....czy najpierw rozgladneli za nowa praca?

A masz jakiś grosz odłożony na koncie? Tak żeby starczyło na chociażby 2 miesiące? Jeżeli tak to rzucaj i szukaj innej roboty. Nie myślałaś o wyjeździe do większego miasta?

Gość zdecydowanie dwóka
to zależy czy jesteś w stanie utrzymać się przez ten czas jak bedziesz szukać nowej pracy.Jak tak-to rzuć ją w cholerę i to najlepiej w chwili gdy szefowa znowu będzie robić ci jazdy.

Gość fhtryt
ech, mam tak samo :( i chyba rzucam w pizdu bo szacunek do samej siebie jest wazniejszy, szukam ale na razie nic nie widac, malo ofert dla mnie itp, ale coz, jakos sobie poradze a juz ze spokojna psychika bo nie musze sie uzerac z ta pyzda tym bardziej

Gość machupikczu
hmm to znaczy ja jestem jeszcze po czesci na utrzymaniu rodzicow... ja palce jedynei za szkole..i tam np za internet..takze z glodu bym nie uamrla..na czasne narazie byl miala..zreszta zawsze jest od kogo pozyczyc...jestem opiekunka do dziecka .... a po jakism czasie moja szefowa chyba stwerdzila ze skoro płaci mi tak "kolosalne pieniadze" to jeszcze musze byc sprzataczka:o praczka:o sekretarka:o itp...kiedy mialam problemy u niej z urlopem wypomnialam jej wszystko..ok tera zjuz tego nie kaze mi robic ale wielce oburzona chodzi chociaz kawalek od tej scesjii minął ... mam tego serdecznie dosc...

Gość machupikczu
a na czym polega twoja praca?

Gość machupikczu
haloo:(

Gość machupikczu
:(