Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcekonczyc

Czemu facet nie chce kończyc w środku?

Polecane posty

Gość niechcekonczyc

Co może facetem kierowac fakt że nie chce kończyc we mnie? Biore tabletki zatem mamy zabezpieczenie.

Gość truskawa17
jak nie chce to jest jakis dziwny...:) albo boi sie konsekwencji takiego skonczenia w srodku(nawet gdy wie ze jestes zabezpieczona.:)

Gość ciekawe to wszystko
Boi sie ze go oszukujesz. Poruchac sobie zawsze porucha ale caly czas liczy na to ze znajdzie cos ciekawszego. Moze maszza szeroka szczeline i mu niewygodnie? Po co mu taka zona rozklekotana tez bym nie konczyl w kims na kim mi nie zalezy

Gość niechcekonczyc
Nie oszukuje go i wie że tabletek nie zapominam bo sie codziennie pyta czy wzięłam. Zawsze jak sie go pytam czy skończy to mówi że "jutro" a ja bym tak tego chciała :)

Gość fgfgdgf
no a pytalas wprost dlaczego tego nie robi?? ogolnie wporzadku jest miedzy wami obecnie?nie macie jakiegos 'kryzysu' czy cos? hmmm moj od kiedy robimy to bez gumki (jakis miesiac?) zawsze dochodzi we mnie...tez tego na poczatku po cichu chcialam wiec wiem co masz na mysli ;) ale tak z 2 strony musze twierdzic ze bywa to tez meczace :P to ze od razu trzeba leciec do lazienki zeby z ciebie nie wylecialo itd :P

Gość milkmilk
boi się ciąży, ale mniej twojej niż zmajstrowanej przez siebie ;).

Gość niechcekonczyc
no jak sie boi ciąży to czemu uprawia sex bo przecież w wydzielinie też sa plemniki ?

Gość on 26
ile ma lat? ile ty masz lat? co was łaczy? powiem tak moze jest za młody i boi sie wpady luz ze go oszukas z tabletami i jeszcze jedno nie mysli ze w razie w zostaniecie rodzina praste jak jebanie :)

Gość niechcekonczyc
on 25 ja 23. Czy jakby się bał wpadki to by raczej nie chciał seksu?

jejku dlaczego go o to nie zapytasz?? my ci raczej nie odpowiemy na to pytanie bo przyczyn moze byc wiele...:|

Gość on 26
kochac sie musi ale ale uwaza by nie wpasc z toba proste jak...