Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci was1

Czy calkowity brak kontaktu z ex facetem to szybsza droga do wyleczenia?

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci was1

czy nie ma roznicy bo i tak i tak sie cierpi tak samo dlugo czy masz jakis kontakt czy nie.....?

tak, szybsza, bo przynajmniej nie zaczynasz znow myslec i analizowac zwiazku jak tylko dostaniesz smsa lub wiadomosc na gg. Masz cisze, spokój i zadna forma kontaku nie sprawi, ze znow przez tydzien bedziesz sie zastanawiac czy jest szanasa na powrót.

Gość jest jeszcze opcja
dla mnie to najlepszy sposób, im większy kontakt tym więcej i dłużej cierpisz. I moja rada, bądz twarda i nie skuś się na chęć " niby przypadkowego spotkania go" bo to działa jak, zapalenie papierosa po długim nie paleniu, na 90% znowu będziesz palić :( Ale czas działa cuda, będziesz się kiedyś z tego śmiała, zobaczysz :) powodzenia

Gość misska
wg mnie to jest najszybsza droga do wyleczenia.tylko musisz dac sobie czasu

Gość potwierdzam444
jak wyzej. zero kontaktu z ex= szybsze wyleczenie sie z niefortunnie ulokowanego uczucia. minimalny kontakt to przedluzanie cierpienia... sprawdzone.

Gość hgnhgnh
nie tylko najszybsza ale i najzdrowsza! Nie ma nic gorszego niz kontakt raz na jakis czas z ex facetem do ktorego cos czujesz.WARTO SIE ODCIAC!

Gość doroyuaq
Racja! Z 1 zwiazku leczylam sie dwa lata bo mialam z nim kontakt na zasadzie kolega-kolezanka z 2 zwiazku tylko kilka miesiecy bo zerwalam calkowicie kontakt!